Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Super Flip

Dacă îți place sloturile clasice, Super Flip e cea mai bună alegere.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Play'n Go

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Se apropie weekendul și e cazul să ne uităm din nou la niște sloturi care ne fac cu ochiul. Super Flip gratis de la Play n GO te pregătește pentru distracție. Return to Player Rate-ul este foarte mare, 96.53%, iar structura este una cu care ești deja obișnuit cinci role și trei rânduri, acompaniate de 20 de linii de plată. Jocul poate fi testat atât pe mobil sau tabletă, cît și pe laptop sau calculator personal. Pariul minim începe de la 0.01 credite și ajunge până la 100 de credite, ceea ce îl face atractiv pentru o plajă largă de jucători.

Super Flip gratis a fost lansat de Play n GO în 2015 și de atunci încoace câștigă noi și noi adeptți. Ca multe alte jocuri de la foarte mulți furnizori, și acest joc poate fi testat în cazinoul celor de la Netbet, care ne ademenesc cu o nouă super ofertă. 100% până la 2.000 de lei în trei trepte. Dar să vedem mai multe despre Super Slip gratis. Vorbim despre speciale, simboluri și alte avantaje pe care le găsim în cadrul acestui joc.

Specialele pe care le găsim la Super Flip gratis

Pentru că avem de a face cu un slot cu fructe și în stil retro, era normal ca simbolurile pe care le întâlnim să fie unele pe măsură. Ne întâlnim cu foarte multe căpșuni, diamante, trifoi, inimi și potcoave. Coloana sonoră ne duce cu gândul la Twin Spin și Starburst, sloturi pe care le-am jucat cu placer în catalogul celor de la NetEnt. Una dintre cele mai faine caracteristici ale jocului o reprezintă Near Win Respin, care se declanșează atât în jocul de bază, dar și în runda cu rotiri gratuite. În rolul simbolului Scatter este chiar Super Slip, care îți aduce cel puțin trei free spins. Dacă vei lupta până la sfârșit, vei putea ajunge la premiul de 1.000.000 de monede.