Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

7 Monkeys

7 Monkeys este un joc relativ nou, ce poate fi jucat pe bani reali la Netbet. La Netbet oferta de jocuri e una din cele mai mari. Jocul este bazat pe o grafică de ultimă generație, în culori vibrante și personaje asemenea, inspirate din lumea junglei. După cum sugerează și titlul, în joc vom întâlni aproape toate tipurile de maimuțe, care îți vor apărea pe toate cele cinci role și 7 linii de plată fixe. Acestea îți pot aduce însă o mulțime de alte combinații câștigătoare.

Rating:
4.7/5 - (3 votes)
Producator: Pragmatic Play

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu 7 Monkeys

Ușor de folosit de oricine

La Netbet Oferta de jocuri este plină de jocuri cu elemente speciale. Și în cazul de față găsești simboluri Wild și Scatter, cu ajutorul cărora poți câștiga bonusuri colosale, de 150 de rotiri gratuite, în care se vor revărsa asupra ta ciorchini întregi de banane. Deși producătorii aveau prevăzut în plan așa ceva, jocul nu oferă totuși caracteristici complicate de joc, ceea ce îl face ușor de accesat pentru orice începător, dar și distractiv totodată pentru veteranii jocurilor de tip slot.

Distrează-te pe cinste cu slot Koi Princess online, joc Drive Mayhem ca la aparate, păcănele Dracula gratis online, jocuri DoublePlay Super Bet ca la aparate sau Black Diamond păcănele!

Joacă gratis la fel ca la Netbet oferta noastră de jocuri!

Beneficiind de doar 7 linii de plată, 7 Monkeys poate fi jucat pe mize ce pleacă de la 0.07 monede pe fiecare rotire, mergând însă până la 5 sau chiar 35 de monede. Dacă este să vorbim despre câștiguri, cel mai mic pornește de la trei simboluri pe aceeași linie, ceea ce, în cazul a trei maimuțe pe fundal auriu, îți va aduce un câștig de 20 de ori față de cel obținut pe linia de plată. Premiile cresc substanțial pe măsură ce avansezi în joc, acestea mergând de la 15 la 150 de ori suma indicată, în cazul în care ai câte unul dintre simbolurile norocoase pe fiecare dintre cele 5 role. Ceea ce este extrem de important e faptul că jocul dispune de 7 simboluri principale, ceea ce înseamnă că potențialul câștig poate să apară relativ frecvent, fără a fi necesar să investești foarte mult din fondul de rulaj.

Din punct de vedere al graficii, jocul poate fi considerat unul distractiv, culorile vibrante ducându-te mai aproape de lumea exotică a junglei. Cu excepția simbolurilor Scatter, toate cele 7 maimuțe de pe simbolurile principale sunt colorate în roz, portocaliu, albastru, verde sau auriu. Cât privește simbolul Wild, acesta este reprezentat de un babuin colorat în culorile curcubeului, în vreme ce simbolul scatter este reprezentat de un ciorchine de banane.

Joacă și tu ca la Netbet oferta noastră de sloturi gratis! Nu rata nici slot Ariana gratis sau păcănele Ace Ventura online!