Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Swipe And Roll

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent

100% până la 1000 RON + 500 Rotiri Gratis

Până la 2000 RON bani de joc
Până la 500 rotiri gratuite
Fără cerințe de rulaj!

Jocuri asemanatoare cu Swipe And Roll

Slotul semnat de NetEnt, Swipe And Roll online este întruchiparea perfectă a unui slot cu fructe vintage, dar cu o abordare complet modernă și super interesantă. Swipe And Roll gratis sau cu miză în bani reali, este gândit pe 5 role și 20 de linii plătitoare. Grafica se folosește de imagini ce-ți captează atenția și sunete relaxante ce-ți stârnesc o nostalgie pentru acele jocuri vintage NetEnt atât de îndrăgite.  Swipe And Roll online vine cu o mulțime de caracteristici Bonus, joc deloc complicat și mult potențial de câștig, ce atrage jucătorii, indiferent dacă aleg varianta demo de Swipe And Roll gratis sau cea pe bani. Cazinoul online Betano îți pune Swipe And Roll gratis la dispoziție oricând îți dorești, pe mobil sau PC.   

Specialele lui Swipe And Roll gratis

Swipe And Roll casino online dispune de trei caracteristici importante, pe care sloturile cu fructe clasice nu le au, însă se găsesc la mai toate sloturile cu speciale: Roata Monedei, Re-rotirea Wild care se activează aleatoriu oricând 3 sau mai multe simboluri Wild aterizează pe role și un Joc Bonus – oricând 3 simboluri Scatter sub formă de Clopot apar oriunde pe role, înlocuind rotirile gratuite cu care ne-au obișnuit sloturile NetEnt.  

Funcția Roata Monedei din Swipe And Roll gratis îți oferă posibilitatea de a accesa o rotire aducătoare de câștig. Având în vedere că Swipe And Roll online are o cotă RTP de 96,35%, credem că norocul este de partea ta. Jocul Bonus îți garantează cel puțin 4 rotiri gratuite, ori de câte ori te întâlnești cu simbolul unei săgeți pe role. Fii cu ochii pe orice simbol Scatter sub formă de diamant, care presupune o plată de 3x pentru fiecare câștig. Mai mult de un simbol diamant pe role îți aduce un promițător premiu de 27x miză.  Pentru fiecare moment în care ești nostalgic după jocurile cu fructe vintage dar cu premii mari, joacă Swipe And Roll gratis sau pe mize reale și distrează-te în voie.