Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Mirror Mirror

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Ești pregătit pentru o incursiune în lumea magică a basmelor, unde personajele prietenoase din poveștile copilăriei te însoțesc în drumul tău spre câștig? Mirror Mirror casino slot este un joc creat de NetEnt care urmează incredibilele beneficii cu care ne-a obișnuit acest mare producător. Mirror Mirror gratis sau pe mize reale este un joc pe 5 role și până la 243 de linii plătitoare, cu o cotă RTP de 96,48% ce debordează de simboluri Wild, Scatter și multe Rotiri Gratuite. 

Tematica jocului Mirror Mirror gratis te poartă în aventura celor mai simpatice personaje din basmele clasice, Albă ca Zăpada și cei 7 Pitici. Din punct de vedere vizual, Mirror Mirror online arată minunat și reușește să te transpună într-o lume magică de la prima rotire. Dă o șansă acestui joc Mirror Mirror gratis pe platforma cazinoului online Betano și după ce te îndrăgostești de poveste și caracteristicile speciale, testează-ți norocul pe mize reale.

De ce merită să joci Mirror Mirror gratis

Și cum în poveste sunt 7 pitici, Mirror Mirror gratis îți propune 7 caracteristici aducătoare de noroc. Re-rotirea Mirror, reprezentată prin simbolul unei oglinzi apare pe rola 3 a jocului de bază și pe rolele 1, 2 și 3 în timpul rotirilor gratuite. De fiecare dată când apare, acesta se transformă fie în simbolul Prințesei ori al Reginei, ca apoi să rămână blocat în aceeași poziție pentru și mai multe combinații.  Ai la dispoziție și trei simboluri aleatorii – Fairy Magic Spin, Fairy Surprise și Fairy Mirror, toate plusând prin rotiri gratuite spre bonusuri importante. Cutia de Aur este simbolul Bonus, care atunci când apare într-un număr de cel puțin trei pe rolele 1, 3 și 5, declanșează caracteristica bonus ce-ți aduce Rotiri Gratuite – începând de la 10 rotiri, și Câștiguri în bănuți, la o cotă de 15x miza ta. Încearcă și tu Mirror Mirror gratis azi și lasă aceste personaje la mizele dorite în bani reali să te poarte prin pădurea fermecată de basm spre câștigurile mult visate.