verificare bilet casa pariurilor

Verificare Bilet Casa Pariurilor 2024

Ai pariat la Casa Pariurilor în agenții sau online și vrei să știi dacă biletul tău este câștigător? Atunci te invităm să descoperi cum să faci verificare bilet Casa Pariurilor 2024!

Bonus de Bun Venit Până la 600 RON

În acest articol îți prezentăm toți pașii necesari pentru procesul Casa Pariurilor verificare bilet, dar și cum poți vedea rezultatelor evenimentelor pe care ai mizat. În plus, la final de articol, te invităm să vezi care sunt bonusurile sport de care poți profita și pe care noi ți le recomandăm cu încredere!

Cum verifici bilet la Casa Pariurilor 2024?

Există mai multe metode Casa Pariurilor verificare bilete pe care le poți aplica. Acestea sunt ușor diferite pentru biletele jucate offline sau online. Totuși, variantele pe care ți le vom prezenta în continuare articolului se aplică la Casa Pariului verificare bilet atât prematch, cât și Live.

Ține cont de faptul că poți face verificare bilet Casa Pariurilor atât de pe PC, cât și de pe telefonul mobil sau tabletă, direct pe site-ul operatorului. Ba mai mult, ai posibilitatea de a instala și aplicație mobilă Casa Pariurilor pentru Android sau iOS, acolo unde vei avea un acces mai rapid la aceste informații.

Pași verificare bilet Casa Pariurilor 2024

Prima dată îți vom prezenta pașii pentru Casapariurilor verificare bilet jucat offline, adică în agențiile stradale. Iată care sunt aceștia:

 • Accesează site-ul casapariurilor.ro;
 • De pe PC, apasă în colțul din dreapta sus pe pictograma aferentă Casa pariurilor verificare bilet. Pe mobil, vei găsi secțiunea în meniul site-ului, sub denumirea “Verificare Bilete Casa Pariurilor”;
 • În cadrul ferestrei deschise, vei găsi două câmpuri ce trebuiesc completate: “Cod scurt / număr bilet” și “Codul biletului”. În aceste două, introdu codurile aferente, tipărite pe biletul jucat în agenții;
 • Apasă pe butonul “Verifică”;
 • Asta este tot ce trebuie să faci pentru a realiza la casapariurilor verificare bilet jucat în agenții. Vei vedea statusul acestuia, dar și rezultatele pentru fiecare eveniment din cadrul său.

Acum că ai văzut care sunt pașii Casa Pariurilor verificare bilete jucate offline, este timpul să descoperi procesul în ceea ce privește biletele plasate în mediul online:

 • Intră în contul tău de jucător Casa Pariurilor; Dacă nu ai deja un cont Casa Pariurilor de jucător, îți recomandăm ghidul nostru dedicat.
 • Accesează pagina profilului tău;
 • Du-te la secțiunea “ISTORIC PARIURI”;
 • Selectează istoricul pentru tipul de bilet pe care ai pariat: prematch, LIVE, pariuri virtuale, Loto;
 • Odată selectat tipul care te interesează, se va afișa o listă cu biletele jucate și cu statusul acestora;
 • Poți realiza astfel procesul Casa Pariului verificare bilet jucat online, vizualizând chiar și rezultatele pentru fiecare eveniment în parte, inclusiv pentru cele LIVE.

Dacă ețti curios despre procesul de verificare bilet Superbet sau chiar Winner verificare bilete ți-am pregătit ghiduri dedicate!

Unde vezi rezultatele la verificare bilet Casa Pariurilor 2024?

În situația în care vrei să faci verificare bilet Casa Pariurilor într-o metodă mai tradițională, ai la dispoziție pe site-ul operatorului o secțiune dedicată rezultatelor tuturor evenimentelor sportive și nu numai.

Trebuie doar să accesezi secțiunea site-ului care te interesează: Sport, Esports, Loto sau Virtuale. Apoi, poți naviga în cadrul acesteia pentru a vedea statistici și rezultatele pentru evenimentele pe care ai pariat.

Practic, prin această metodă poți să verifici fiecare meci sau eveniment de pe biletul tău de pariuri jucat online sau offline și să descoperi astfel dacă acesta este unul câștigător. Nu este totuși cel mai facil mod de a face la Casa Pariurilor verificare bilet, însă este o alternativă pentru anumiți pariori.

Ești curios despre procesul de verificare bilet Stanleybet și verificare bilet Fortuna? Noi îți oferim toate detaliile!

Bonusuri Sport Casa Pariurilor 2024

Am vorbit despre cum poți trece fără probleme de procesul CasaPariurilor verificare bilet, iar acum este timpul să descoperi ce bonusuri sport îți oferă acest operator! Noi îți recomandăm să profiți de ele, deoarece cea mai mare parte dintre acestea nu vor sunt disponibile pentru pariorii care aleg să joace la agențiile stradale!

Bonus de Bun Venit Casa Pariurilor Sport 2024

Bonus de Bun Venit Până la 600 RON

Pentru primele trei depuneri ai la Casa Pariurilor bonus de bun venit sport ce poate ajunge la 600 RON. Iată cum funcționează acesta:

 • La prima depunere Casa Pariurilor beneficiezi de bonus 50% de până la 200 RON;
 • La a doua depunere ai bonus 50% de până la 200 RON;
 • Iar la a treia depunere profiți de bonus 50% de până la 200 RON.

Primele două bonusuri au condiții de rulaj de 4x, iar biletele plasate trebuie să aibă cote de cel puțin 2.0 fiecare. Bonusul primit la a treia depunere trebuie rulat de 6 ori înainte de a putea fi retras.

Pentru activarea bonus de bun venit Casa Pariurilor, depunerea minimă este de 25 lei, iar rulajul pentru fiecare dintre cele trei bonusuri trebuie realizat în termen de 10 zile.

Casa Pariurilor Bonus Sport 100 RON

Un alt bonus pariuri sportive de care poți profita la Casa Pariurilor dacă ești un jucător nou constă în 100 RON Cash, pentru o depunere minimă!

Trebuie doar să deschizi un cont nou de parior și să efectuezi o primă depunere de minim 25 lei. Vei primi astfel un bonus de 100 lei care trebuie rulat o singură dată, pe bilete cu o cotă de cel puțin 4.0. Ai la dispoziție 10 zile pentru a efectua rulajul bonusului.

Pariul Șansă Casa Pariurilor 2024

Bonus de Bun Venit Până la 600 RON

Acest bonus este acordat atât pentru biletele jucate online, cât și pentru cele plasate în agențiile stradale. Mai exact, dacă plasezi un bilet cu cel puțin 11 evenimente,  iar unul dintre acesta este necâștigător, vei primi 10% din câștigul total împărțit la cota pe care o avea meciul care nu a fost câștigător.

Pentru a beneficia de bonusul Pariu Șansă, trebuie ca biletul jucat să aibă cel puțin 11 evenimente și fiecare dintre acestea să aibă o cotă de minim 1.30.

Află mai multe și despre verificare bilet Gest Bet și verificare bilet Mozzart!

Concluzie

Ai aflat cât de ușor este să faci verificare bilet Casa Pariurilor! Ține cont de faptul că poți verifica pe site-ul agenției atât biletele jucate online, cât și cele offline. Singura diferență este dată de faptul că pentru verificare bilete Casa Pariurilor din agenții trebuie să introduci codul de identificare în secțiunea aferentă, în timp ce Casa Pariurilor verificare bilete online sunt disponibile în contul tău de jucător.

Noi îți recomandăm întotdeauna să alegi parierea online, deoarece te vei bucura de mai multe avantaje, inclusiv de bonusurile pe care le vei primi la prima depunere și nu numai. Pariază acum la Casa Pariurilor și vezi dacă biletele tale sunt câștigătoare!