verificare bilet gets bet

Verificare Bilet Gets Bet 2023

Ai pariat la Gets Bet online sau în agenții și nu știi dacă biletul tău este unul câștigător? Nu îți face griji, deoarece suntem aici să te ajutăm! Am creat pentru tine un ghid complet de verificare bilet Gets Bet!

Cod bonus
SPORT1, SPORT2, SPORT3

Bonus Sport 600 RON

Cod bonus: SPORT1, SPORT2, SPORT3

Te învățăm care sunt pașii pe care trebuie să-i urmezi pentru a efectua la Gets Bet verificare bilet jucat online sau în agențiile offline, iar la final îți prezentăm și care sunt bonusurile sport oferite de una dintre cele mai iubite agenții de pariuri din România!

Cum verifici bilet la Gets Bet 2023?

Procesul Gets Bet verificare bilete este unul extrem de ușor! Spunem asta deoarece ai la dispoziție mai multe variante prin care poți vedea dacă pariurile jucate sunt câștigătoare. Cel mai simplu mod prin care poți face verificare bilet Gets Bet este direct pe site-ul operatorului.

Poți efectua la Gets Bet verificare bilet atât de pe PC, cât și de pe mobil. În plus, ai posibilitatea de a folosi aplicația mobilă pentru a vedea statusul biletelor la pariuri jucate la Get’s Bet. Aceasta este disponibilă atât pentru dispozitivele care folosesc sistemul de operare Android, cât și pentru cele care folosesc iOS.

Te invităm să citești în continuare articolul pentru a vedea exact cum faci la Gets Bet verificare bilete jucate online, în agenții, indiferent de tipul acestora: prematch sau Live.

Pași verificare bilet Gets Bet 2023

Să vorbim prima dată de metoda Gets Bet verificare bilet jucat în agențiile stradale. Pentru a afla statusul acestui tip de bilet, trebuie să respecți următorii pași:

 • Accesează site-ul getsbet.ro – Asigură-te că ești pe versiunea dedicată agențiilor offline;
 • În partea de sus, vei vedea o căsuță denumită “Verifică bilet”;
 • Introdu codul biletului Gets Bet în acea căsuță. El este tipărit pe biletul fizic sub numele de Serie bilet;
 • Apasă pe butonul “Verifică”;
 • Gata! Îți va fi afișat biletul pe care l-ai jucat, împreună cu statusul său, dar și cu rezultatele pentru fiecare dintre evenimentele care îl formează.

În situația în care ai jucat un bilet online și vrei  să efectuezi la Gets Bet verificare bilete, atunci pașii sunt puțini diferiți. Ține cont de faptul că această metodă se aplică chiar și pentru pariurile Live. Iată ce trebuie să faci:

 • Conectează-te în contul tău de jucător Gets Bet; Dacă nu beneficiezi deja de un cont Gets Bet, vezi ghidul nostru dedicat.
 • Accesează meniul aferent profilului tău;
 • Intră în rubrica “Istoric pariere”;
 • Acolo, vei vedea istoricul tuturor pariurilor și biletelor plasate de tine, dar și statusul acestora. Poți selecta perioada care te interesează.

Află mai multe informații despre procesul de verificare bilet Superbet, dar și Winner verificare bilete!

Unde vezi rezultatele la verificare bilet Gets Bet 2023?

Dacă îți dorești să faci verificarea biletelor Gets Bet într-o altă metodă decât cele de mai sus, trebuie să știi că operatorul pune la dispoziție o pagină denumită “REZULTATE”. Ea este de găsit pe site-ul getsbet.ro, adică pe cel dedicat agențiilor offline.

Acolo, ai posibilitatea de a alege ziua, sportul sau jocul pentru care vrei să vezi rezultatele anterioare. Astfel, poți verifica într-un mod clasic dacă biletele tale sunt câștigătoare, comparând rezultatele pe care ai mizat cu cele reale.

Această metodă nu este cea mai rapidă, iar noi recomandăm variantele expuse mai sus. Totuși, există pariori care preferă acest mod de a realiza verificare bilet Get’s Bet.

Am pregătit pentru tine ghiduri speciale despre verificare bilet Stanleybet, plus verificare bilet Fortuna!

Bonusuri Sport Gets Bet 2023

Așa cum ți-am promis, după ce te-am învățat cum poți face o verificare bilet Gets Bet, este timpul să-ți prezentăm bonusurile sport pe care agenția ți le oferă.

Ține cont că acestea se aplică pentru parierea online, motiv pentru care recomandăm întotdeauna să alegi această cale și să profiți de toate avantajele pe care ea le are față de pariatul în agenții.

Gets Bet Bonus 600 RON la primele trei depuneri 2023

Cod bonus
SPORT1, SPORT2, SPORT3

Bonus Sport 600 RON

Cod bonus: SPORT1, SPORT2, SPORT3

Pentru primele tale trei depozite ai parte de un bonus de bun venit Gets Bet pariuri sportive ce poate ajunge la 600 RON! Pentru a beneficia de el, trebuie să depui în fiecare etapă câte cel puțin 50 RON. Iată cum funcționează:

 • Bonus 50% până la 200 RON la prima depunere Gets Bet, folosind codul: SPORT1
 • Bonus 75% până la 200 RON la a doua depunere, folosind codul: SPORT2
 • Bonus 100% până la 200 RON la a treia depunere, folosind codul: SPORT3

Bonusurile și depunerile trebuiesc rulate de 4 ori, în termen de 7 zile, pentru a putea fi retrase. Pentru rulaj, trebuie să plasezi pariuri de cel mult 50 RON fiecare, la o cotă de minimum 1.50.

Bonus Gets Bet 25 RON Pariu Gratuit fără depunere 2023

Cod bonus
KYC25

Bonus fără depunere 25 RON

Cod bonus: KYC25

Imediat după ce ți-ai deschis contul Gets Bet îți recomandăm să profiți de cei 25 RON fără depunere! Este vorba despre un bonus oferit jucătorilor care efectuează verificarea identității.

După ce ai încărcat o poză cu buletinul, introdu codul KYC25 în secțiunea “Bonusuri active” pentru a primi pariul gratuit de 25 RON. Acesta trebuie jucat integral pe pariuri simple la o cotă de minim 1.50 sau combo la o cotă de minim 2.25. Cota maximă pe care poți plasa pariul este de 10. Ai posibilitatea de a folosi bonusul de 25 RON atât pentru pariuri pre-meci, cât și pentru pariuri Live.

Gets Bet Bonus 33% până la 200 RON

În zilele de marți și miercuri poți beneficia de un bonus Gets Bet pentru pariuri sportive de până la 200 RON. Trebuie doar să depui cel puțin 50 RON, folosind codul PARIURI33, și vei primi în zilele menționate un bonus de 33% de până la 200 RON.

Valoarea bonusului și a depunerii trebuie rulată de 4 ori înainte de a putea fi retrasă, în termen de 2 zile. Pentru rulaj, trebuie să plasezi pariuri la cote de cel puțin 1.50 per eveniment.

Gets Bet Bonus 250 RON

Sâmbăta îți aduce un alt bonus sport Gets Bet de care poți profita! Depune minim 30 RON folosind codul SAMBATA25 și beneficiezi de un bonus 25% de până la 250 RON.

Precum în cazul bonusului prezentat mai sus, și acesta trebuie rulat de 4 ori în termen de 2 zile pe evenimente ce au o cotă de cel puțin 1.50.

Ești curios despre procesul de verificare bilet Casa Pariurilor și verificare bilet Mozzart? Noi îți oferim toate detaliile!

Concluzie

Considerăm că acest articol a clarificat întreg procesul de verificare bilet Gets Bet, iar acum îți va fi mult mai ușor să afli dacă pariurile jucate de tine online sau în agenții sunt câștigătoare! Ai la dispoziție diferite metode, însă cea mai convenabilă și rapidă este cea de pe site-ul agenției.

Nu uita să încasezi bonusurile sport oferite de Gets Bet la înregistrare, la verificarea identității, dar și cele pentru conturile deja active. Joacă-te la una dintre cele mai mari agenții din România și vezi dacă ai câștigat folosind ghidul nostru!