...
13

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Black Diamond

Spre deosebire de alte jocuri create de cei de la Pragmatic Play, Black Diamond este extrem de clar și de simplu din punct de vedere al apariției grafice și al regulilor.

Cod Bonus: ROTIRIGRATIS

200 Rotiri Gratuite

  • la Roata Rundelor Gratuite
  • la înregistrare și verificare cont
  • la Shining Crown
  • cod bonus ROTIRIGRATIS

Jocuri asemănătoare cu Black Diamond

JOACA ACUM
Incinerator
incinerator-slot-game
JOACA ACUM
Sizzling Hot Deluxe Demo 2024
sizzling hot deluxe demo online
JOACA ACUM
Dazzling Hot Gratis 2024
dazzling hot gratis
JOACA ACUM
Book of Dead Demo 2024
book of dead slot demo
Vezi toate jocurile
3.7/5

Principala atracție pentru jucători o reprezintă însă rularea extrem de ușoară, cu opțiune de autoplay, în care jocul devine pur și simplu relaxant, odată ce ai setat miza pe care acesta să se desfășoare singur. Nu trebuie neglijat însă faptul că jocul oferit de Netbet Pariuri Sportive îți poate aduce unele câștiguri substanțiale, care nu fac decât să-i aducă acestuia un plus de adrenalină. Astfel, marginile cu aspect metalic șlefuit și detaliile strălucitoare pe care le întâlnim în cazul diamantelor și pietrelor prețioase pe post de simboluri dau un aspect mai mult decât profesional jocului oferit de Netbet Pariuri Sportive. Acesta este unul de intensitate mică, fiind conceput cu cinci role și trei linii, la care veți avea parte de runde bonus gratuite, în cadrul cărora vă puteți multiplica sumele din cont.

Poți încerca și păcănele Koi Princess online, jocuri Drive Mayhem gratis, slot Dracula gratis și jocuri aparate DoublePlay Super Bet online!

Intră pe Netbet Pariuri Sportive!

Din punct de vedere al graficii, putem spune că fundalul are un aspect cât se poate de industrial, care lasă să se întrevadă munții și minele de pietre prețioase. De asemenea, simbolurile sunt plasate direct peste căsuțele cu fundal negru, care nu face decât să le sporească strălucirea, prin reflecțiile de lumină atent studiate de către creatorii jocului. Din acest punct de vedere, putem spune că sunt câteva simboluri care atrag atenția în mod deosebit la jocul oferit de Netbet Pariuri Sportive, însă rubinele și smaraldele sunt prezentate în nuanțe de-a dreptul impresionante. Spre comparație, diamantele sunt amplasate pe fundal portocaliu, în vreme ce lingourile din aur și mult râvnitul diamant negru, cel mai valoros simbol, sunt amplasate pe un fundal albastru intens.

Jocul celor de la Netbet Pariuri Sportive conține și unele animații de bază, cum ar fi pâlpâirea pietrelor prețioase ori chiar pulsarea acestora și creșterea ușoară în dimensiune, în momentul în care acestea sunt plasate pe o combinație câștigătoare. În ceea ce privește partea sonoră, aceasta este dominată de un șuierat ușor de vânt pe fundal, în vreme ce beep-urile de la anunțarea liniilor câștigătoare sunt discrete, astfel încât să nu deranjeze prea mult în timpul jocului.

Nu rata nici joc Ariana gratis, păcănele Ace Ventura online sau 7 Monkeys ca la aparate!