Condiții de rulaj bonus Netbet cu sau fără depunere

Niciun Bonus Netbet nu poate fi complet dacă nu cunoști modul în care acesta funcționează și regulile la care acesta se supune. De aceea, credem că e foarte important ca, înainte să accepți promoții cu sau fără depunere, să citești cu atenție termenii și condiții rulaj bonus Netbet. Dezbatem în acest material toate aceste informații esențiale despre condiții de rulaj bonus Netbet. Ești pregătit?

100% bonus până la 2.000 lei + 300 rotiri gratuite

Cod bonus: Bonus NB1, Bonus NB2, Bonus NB3

100 lei depuși înseamnă 200 sub formă de bonus, iar pe deasupra ești răsplătit cu încă 300 de rotiri gratuite.

Mai mulți jucători, mai multe variante de bonus!

Vom vorbi despre cele trei variante de bonus pentru conturile noi negociate de Jocuri Cazinouri: cu depunere pentru cazinou, cu depunere pentru pariuri sportive și fără depunere. Pentru fiecare dintre ele există cerințe de rulaj bonus Netbet de care trebuie să ții cont pentru a-ți putea retrage câștigurile. Ce mai aștepți? Fă-ți un cont nou Netbet și intră în liga câștigătorilor din mediul online! Îți amintim cum arată cele trei promoții prin care ești introdus în lumea minunată a sloturilor și pariurilor sportive. Le poți încerca și de pe desktop și de pe mobil, Netbet fiind foarte bine optimizat pentru mobil.

 1. Bonus de cazinou de până la 2.000 de lei -> procent 100% : depui 100, mai primești în 100 de lei, joci în total 200 de lei. Se adaugă și 300 free spins!
 2. Bonus de pariuri sportive -> primul pariu de până la 500 de lei este fără risc. Banii îți sunt întorși dacă ai pierdut pariul sub forma unui free-bet
 3. Bonus de cazinou fără a necesita depunere – sub forma a 300 de rotiri gratis.

Rulaj Bonus Netbet casino cu depunere – ce trebuie să știi?

Un cont nou Netbet e unul dintre acele rare cazuri în care satisfacția clientului e deasupra a tot ce însemană sloturi sau pariuri sportive. Cu bonusul cu depunere de 100% cu care poți totaliza până la 4.000 RON la depunere Netbet de 2.000 RON, știi că ai un start excelent în lumea jocurilor de noroc legale. Acest cazinou online este acreditat încă din 2016 de ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) pentru a desfășura activități de jocuri ca la aparate și pariuri online pe întreg teritoriul românesc. Bonusul Netbet cu 100% din depunere gratis se aplică, bineînțeles, și pentru depuneri mai mici (depui 100 și joci efectiv 200), dar și pentru o sumă mai mare, de maxim 2.000 RON. Pe lângă toate acestea, ești răsplătit la început și cu 300 de rotiri gratuite. Codul bonus aferent campaniei este BONUS NB1, BONUS NB2 și BONUS NB3. Și acum să aruncăm o privire către turnover bonus Netbet sau cu alte cuvinte către cerințe de rulaj bonus Netbet pe care e nevoie să le îndeplinești ca să transformi un bonus activ într-unul câștigător.

Condiții de rulaj bonus Netbet cu depunere

Această promoție Netbet poate fi accesată o singură data de noii jucători (un singur IP/calculator/domiciliu). Dacă vrei să fii eligibil, nu vei depune prin Skrill sau Neteller pentru a ajunge la matematica simplă de 100% până la 2.000 lei. Despre cele mai bune metode de depunere Netbet poți citi mai multe aici. Poți folosi cardurile de credit și de debit sau cartela Paysafe Card. Pentru a câștiga bonusul respectiv, banii ce formează bonusul trebuie rulați de 30 de ori. Evită să soliciți retrageri înainte de convertirea banilor de bonus în balanță reală, asta putând duce la pierderea definitivă a acestuia.

Condiții de rulare bonus Netbet fără depunere

În plus, se aplică niște condiții de rulare bonus Netbet și pentru cele 300 de runde gratuite. Banii rezultați din free spins vor fi puși la bătaie de 40 de ori. Rotirile pot fi folosite la următoarele titluri de joc: Starburst, Golden Grimoire, Secret of the Stones și Divine Fortune.

100 Rotiri Gratis Fără Depunere

Cod bonus: OFERTA100

Fă-ți cont la Netbet prin JocuriCazinouri.com, introdu codul bonus precizat mai sus și profită de cele 100 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown!

Cerințe de rulaj bonus Netbet pentru pariuri sportive online

Jocuri Cazinouri se gândește și la utilizatorii care văd mai degrabă oportunități în pariurile sportive din mediul online decât în învârtitul rolelor de la sloturi video. Fie că alegi să pariezi pe golurile lui Messi sau Cristiano Ronaldo, că te concentrezi pe playoff-ul NBA sau pe cel mai important turneu de tenis al momentului, Bonus Netbet sport are pentru tine acel pariu fără risc de până la 500 de lei la care nici nu te gândiseși. Fie că alegi să pariezi pe golurile lui Messi sau Cristiano Ronaldo sau că te concentrezi pe playoff-ul NBA sau pe cel mai important turneu de tenis al momentului, Bonus Netbet are pentru tine acel pariu fără risc de până la 500 de lei la care nici nu te gândiseși.

Bonus Netbet pariuri live si prelive

Mecanismul e destul de simplu. Dacă pariul tău de până la maximum 500 de lei este pierzător și bookmakerul îți întoarce banii sub forma de free bet în cuantum până la aceeași sumă de 500 de lei. Vei fi notificat prin emailul asociat contului de momentul în care ți-a fost creditată suma sub forma de free bet. Acest bonus prezintă și cerințe de rulaj bonus Netbet (turnover bonus) extrem de avantajoase.

Alegi un meci cu o cotă minima de 2 (pe orice sport, live și prelive) pe o variantă cu un singur meci sau pe un combo (fiecare dintre meciurile alese trebuie să aibă cota 2). Dacă meciurile ies pe bilet după cum îți dorești, atunci vei putea să înaintezi o cerere de retragere. Vei avea trei zile la dispoziție pentru a te gândi la strategia de pariere pe care dorești să o implementezi. Pentru a fi eligibil pentru free bet-ul acesta, primul pariu de până la 500 de lei, există câteva condiții:

 1. Doar primul pariu intră în această campanie – o singură selecție (pariu single, la o cotă minimă de 1.5) sau un bilet multiplu (fiecare la cotă 1.5).
 2. Acest freebet funcționează doar pentru pariul plasat și pierzător.
 3. Distanța dintre data stabilirii rezultatului și cea a plasării pariului nu trebuie să depășească șapte zile.
 4. Pariurile de tip sistem nu fac obiectul promoției.

bonus 500 RON pariu fără risc

Înregistrează-te pe platforma NetBet prin Jocuri Cazinouri și revendică bonusul de bun venit pentru pariuri sportive. Plasează primul tău pariu pe un eveniment sportiv cu minim 1.5 cotă, iar dacă acesta este pierzător, primești miza înapoi ca freebet!

Promoții Netbet chiar și fără depunere!

Dacă vrei să intri în lumea minunată a cazinourilor online, dar nu ești încă pregătit să investești încă, există și pentru tine o metodă de acomodare. Folosește unul din linkurile Jocuri Cazinouri, pentru a revendica cele 300 de rotiri gratuite pentru înregistrare. Acestea pot fi utilizate la foarte multe dintre jocurile din cazinoul online Netbet. Iată câteva variante atractive: Starburst, Golden Grimoire, Secret of the Stones și Divine Fortune. În general e vorba de jocuri cu RTP foarte ridicat (Return to Player Rate), cazinourile oprindu-și niște margini destul de mici. Transformă RTP-ul într-un avantaj client, avantaj care să te poziționeze fără nicio problemă în vârful listei câștigătorilor.

dazzle me rulaj bonus fara depunere netbet

Aceste condiții de rulaj bonus Netbet nu sunt foarte greu de îndeplinit, mai ales că e vorba de o campanie în care nu faci altceva decât să te înregistrezi și să joci pe banii cazinoului virtual. Banii rezultați în urma învârtirii rolelor prin cele 300 de free spins vor trebui rulați de 40 de ori. Oferta este la fel de bine optimizată pentru mobil sau tabletă, dar și pentru jocul clasic pe desktop. La final, e nevoie să menționăm și faptul că datele tale sunt în siguranță cu acest operator. Netbet folosește servicii foarte avansate de criptare pentru o protecție absolută (tehnologie md5RSA/1-1024 biți). Avem parte și de un audit tehnic de la eCogra.

Bine ai venit în clubul jucătorilor

Orice cazinou din lumea aceasta ar trebui să pună accent pe fidelizarea jucătorilor, începând chiar cu prima zi în care aceștia devin membrii ai familiei extinse de promoții Netbet. E bine de știut că bonusul rulat la jocurile de cazinou Netbet nu își va aduce puncte, dar există o sumedenie de alte posibilități de a reuși să urci în ierarhia cazinoului virtual. Nivelulrile de acces în clubul jucătorilor include Bronze, Silver, Gold, Diamond, Platinum, Stellar și Elite.

Orice joc disputat în afara bonusurilor cu sau fără depunere contribuie la nivelul tău de VIP al promoțiilor Netbet. Dacă vrei să urci mai repede în clasament și să de vii imediat user de top, vei căuta mai ales acele jocuri care vin însoțite de eticheta NetPuncte ++. Aici intri în luptă pentru puncte duble și chiar triple. Sloturile contribuie cu 2 NetPuncte la un leu mizat, în timp ce ruleta și blackjackul cu un singur punct la un leu mizat. Nu în ultimul rând, videopokerul are și el o contribuție de 0.6 NetPuncte pentru o miză de un leu. Dacă ai nevoie de mai multe informații despre cum să intri și să ramâi în acest club, mergi la articolul nostru despre Clubul Jucătorilor Netbet.

Cum ajung mai sus în clasament?

condiții rulaj bonus Netbet

Dacă vrei să faci performanță cu Bonus Netbet și cu NetPunctele, vită următoarele jocuri, care nu contribuie la acumulare: Mega Spin Fortune, Pharaoh’s Treasures, Scrolls of Ra, Hot Seven, Quick Time, Golden Fish, Afternoon Tea Party. Fii atent și la feature-ul Boost NetPuncte. Practic la fiecare 10 puncte accumulate, primești o bonificație. Aici contează foarte mult și statutul pe care l-ai dobândit în Clubul Jucătorilor. Silver contribuie cu 2.5 puncte la fiecare 10, Platinum cu 20 la fiecare 10, în timp ce Elite e de-a dreptul generos cu 45 de puncte la fiecare 10 puncte. Există trei modalități prin care îți poți folosi avantajele de utilizator cu cont nou Netbet. Încă de la început intri în luptă directă cu ceilalți useri pentru un statut VIP. Când ți-ai deschis cont și ai plasat prima miză în bani reali, ajungi automat în liga Bronze și îți menții acest privilegiu timp de o lună. Fiecare treaptă necesită un număr de puncte, dar avantajele sunt senzaționale.

Rangurile din Clubul Jucătorilor

 • Nivel Silver: 770 puncte
 • Nivel Gold: 6.220 puncte
 • Nivel Diamond: 77.770 puncte
 • Nivel Platinum: 259.241 puncte
 • Nivel Stellar: 777.725 puncte
 • Nivel Elite: 2.592.420 puncte

Avantajele principale ale dobândirii acestor statuturi sunt:

 1. Recompensele sub formă de bani bonus
 2. Recompensele sub formă de bani cash
 3. Participarea la tombole, unde primești multe tichete

Acum că ai toate informațiile necesare despre rulaj bonus Netbet, nu mai sta pe gânduri și optează pentru una dintre variante. Mergi pe mâna bonusului cu depunere (100% până la 2000 de lei + 300 de rotiri gratuite), pe mâna bonusului pentru înregistrare, fără depunere (300 de rotiri din partea casei), pe free-betul oferit pentru primul pariu pierdut sau alege să îți trăiești fabuloasa viață de VIP în Clubul Jucătorilor.