article-image

Strategia Fibonacci Loto – Pariază cât mai inteligent!

Să te joci la o loterie internațională se poate dovedi a fi destul de dificil pentru unii jucători, însă parierea online pe numere este cât se poate de simplă. Pentru a putea prinde serii cât mai lungi și cât mai mari de câștiguri, trebuie să cunoști și anumite trucuri și strategii ce te pot ajuta în acest sens. Una dintre aceste strategii este strategia Fibonacci loto care, alături de un bonus atractiv, îți vor crește considerabil șansele tale la câștiguri impresionante.

100% Bonus Până la 1500 RON + 40 Rotiri Gratuite Casa Pariurilor

Joacă la Casa Pariurilor cu un bonus de neratat!

 • Bonus exclusiv Casa Pariurilor
 • Dublează-ți primele 3 depuneri în limita a 1500 RON
 • Joacă cele mai tari sloturi cu 40 de runde gratis

Despre strategia Fibonacci

Un aspect extrem de important pe care trebuie să îl cunoști despre orice strategie de pariere, inclusiv despre strategia Fibonacci loto, este că se află într-o strânsă legătură cu matematica, astfel că în cazul celor mai cunoscute sisteme de pariere, inventatorii au fost renumiți matematicieni, care au încercat să simplifice problemele de zi cu zi prin intermediul acestora.

Dacă vorbim de strategia Fibonacci la loto, meritele îi sunt atribuite celebrului matematician italian Leornardo Pisano Bigollo, pe care lumea îl cunoștea și sub numele de Fibonacci, care se traduce prin „fiul lui Bonacci”, tatăl său fiind un cunoscut om de afaceri al secolului 12.

Ce presupune loto strategia Fibonacci

Dacă te gândești să folosești strategia Fibonacci loto pentru a plasa următoarele tale pariuri pe numerele norocoase, nu trebuie să-ți faci prea multe griji în privința procesului de punere în aplicare, astfel că, efectuând câteva calcule extrem de simple și rapide, ai șansa să beneficiezi de un avantaj considerabil la jocul tău de loto.

Nu poți înțelege mai bine ce presupune strategia Fibonacci la loto decât printr-un exemplu clar, motiv pentru care îți vom arăta unul, împreună cu toate indicațiile despre cum poți plasa bilete folosind acest sistem de pariere:

 • Îți stabilești o miză inițială, cum ar fi cea de 1 RON;
 • Dacă numerele tale nu sunt extrase, pentru următorul pariu vei folosi aceeași miză de 1 RON întrucât strategia Fibonacci loto presupune, ca în cazul unei pierderi, să aduni cele 2 mize precedente pentru a stabili miza următoare, dar tu ai pariat doar o singură dată 1 RON, deci calculul ar fi 1+0=1;
 • Dacă nici următoarele numere nu ies câștigătoare, vei aduna din nou cele 2 mize dinainte: 1+1, deci va trebui să pariezi mai departe 2 RON;
 • Repeți acest proces pentru fiecare pierdere, secvența numerică putând fi reprezentată astfel: 1-1-2-3-5-8-13-21 și așa mai departe;
 • În cazul în care numerele alese de tine au fost norocoase, vei elimina din secvența numerică ultimele 2 mize folosite și vei efectua adunarea corespunzătoare, deci, dacă de exemplu ai ajuns să mizezi 8 RON și ai câștigat, vei tăia din șir mizele de 5 RON și de 3 RON, astfel că următoarea miză va fi 1+2=3 RON.

Cum să profiți la maxim de strategia Fibonacci la loto

Acum că ai înțeles în ce constă strategia Fibonacci la loto, este timpul să descoperi și cum să o folosești astfel încât să beneficiezi de rezultatele dorite. Reține că norocul este doar un factor care influențează jocul, la care se adaugă implicarea ta, unde controlul joacă rolul cheie.

Începe secvența numerică cu o miză cât mai mică

Tu ești cel care stabilește miza inițială și odată cu ea, toate calculele pe care le ai de făcut pe parcusul efectuării pariurilor cu loto strategia Fibonacci. Nu te lăsa tentat de ideea ca folosind mize mai mari, poți câștiga mai mult fiindcă scopul acestui sistem de pariere nu este acesta, ci să îți ofere câștiguri mici, constante. Gândește-te că în același timp, poți avea pierderi mai mari, astfel că strategia Fibonacci loto nu îți promite un profit atractiv pe loc, ci în timp, motiv pentru care trebuie să tratezi totul cu răbdare și să începi cu miza cea mai mică pe care o ai la dispoziție.

Nu risca bazându-te pe un buget generos

Stabilindu-ți un buget mult prea mare cu care să joci alături de strategia Fibonacci la loto, există riscul să cazi pradă unor pierderi pe care nu le mai poți acoperi fiindcă vei avea impresia că nu poți depăși suma alocată. Pe de altă parte, dacă îți setezi un buget modest și îți promiți că nu îl vei depăși, nu vei cheltui mai mult decât ți-ai propus.

Impune-ți limite

Prima lecție pe care trebuie să o înveți atunci când vrei să câștigi la jocurile de noroc, printre care și jocul de loto, este să știi când trebuie să te oprești și să realizezi când ești în dezavantaj, asta dacă nu vrei să pierzi totul. Poate ai impresia că loto strategia Fibonacci îți garantează câștiguri indiferent de atitudinea ta iresponsabilă și nerealistă față de joc, dar poți rămâne surprins de cât de rapid te poți sabota cu această gândire fiindcă pierzând încontinuu și adunând niște sume mult prea mari, bugetul tău nu va mai face față, iar tu vei dori să continui cu speranța că-ți poți restitui măcar banii pierduți.

 Avantaje strategia Fibonacci Loto

 • Nu este nimic prea complicat în a înțelege strategia Fibonacci la loto, astfel că o poți pune în aplicare încă de la următorul tău pariu;
 • Strategia Fibonacci loto se adresează tuturor categoriilor de jucători, de la începători, până la cei cu experiență, oferind șanse de câștig avantajoase indiferent de bugetul alocat;
 • Cu strategia Fibonacci loto ai oportunitatea să înregistrezi câștiguri destul de mari într-un interval relativ scurt de timp.

Bucură-te de un bonus atractiv de bun venit la loto

Pe lângă buna cunoaștere a strategiilor de joc pentru loterii internaționale, mai există o modalitate prin care poți avea câștiguri mai mari, iar acela este unul dintre bonusurile noastre exclusive de bun venit de pe platformă care îți pot dubla, sau chiar tripla, prima ta depunere sub formă de bani bonus, dar care îți pot oferi și alte avantaje, precum rotirile gratuite la diferite sloturi. Combinația dintre strategia Fibonacci loto și o ofertă atractivă sunt cheia succesului la acest joc de cazinou.

100% Bonus Până la 1500 RON + 40 Rotiri Gratuite Casa Pariurilor

Printre cele mai atractive bonusuri de bun venit pe care le poți utiliza pentru a testa și perfecționa strategia Fibonacci la loto se numără și oferta de bun venit care te așteaptă la prima ta depunere pe platforma Casa Pariurilor. Bonusul îți va dubla primele trei depuneri în limita a 1500 RON. Ce înseamnă acest aspect mai exact? Ei bine, dacă alegi să depui, spre exemplu, suma de 100 RON, vei mai primi încă 100 RON din partea cazinoului sub formă de bani bonus. Pe lângă asta, vei putea profita de 40 de rotiri gratuite la cele mai tari sloturi Casa Pariurilor. Iată cum poți profita de această ofertă:

 1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
 2. Completează formularul de înregistrare Casa Pariurilor și validează-ți contul;
 3. Efectuează o depunere Casa Pariurilor minimă pentru a activa bonusul.

Acest bonus de bun venit Casa Pariurilor este prilejul perfect pentru a practica strategia Fibonacci loto deoarece te vei juca dublu, dar cu aceeași sumă inițială depusă. Fiind vorba atât de noroc, cât și de un joc strategic, să te bucuri de această promoție pentru jucătorii noi este foarte profitabil și îți va aduce cu siguranță acele câștiguri la care visezi. Nu uita, promoția se aplică la primele tale trei depuneri, fiecare dintre bonusuri fiind de 100% până la 500 RON, astfel însumând cei 1500 RON.

Concluzie

Fie că vorbim despre Kino Grecia, Loto Slovacia sau orice altă loterie internațională pe care o putem regăsi pe platformele celor mai importanți operatori din România, jocul la loto este un joc de noroc, dar și de strategie continuă. Învață să stăpânești strategia Fibonacci loto, profită de un bonus atractiv de bun venit și pregătește-te să prinzi cele mai mari câștiguri. Echipa JocuriCazinouri îți urează mult succes!