...
strategia Labouchere ruletă

Strategia Labouchere Ruletă – Câștigă strategic!

Jocul de ruletă este unul dintre pilonii importanți atunci când vine vorba despre jocurile de noroc. Fiind un joc foarte adorat de către jucători, nu e de mirare faptul că foarte multe persoane au încercat să formeze strategii de buget și de pariere care să vină în avantajul jucătorilor. Una dintre aceste strategii este chiar strategia Labouchere ruletă care, împreună cu un bonus atractiv de bun venit, te vor ajuta să îți mărești câștigurile. În continuare vei afla în ce constă strategia, dar și cum o poți folosi eficient.

100% Bonus Până la 700 RON Sportingbet

Nu mai aștepta și prinde bonusul de bun venit de la Sportingbet pentru a-ți testa strategia de joc favorită! Dublează-ți câștigurile până la 700 RON și joacă profitabil!

Despre strategia Labouchere Ruletă

Titlul de creator al acestui sistem de pariere îi revine lui Henry Labouchere, un renumit aristocrat britanic din secolul 19, extrem de bogat. Pe lângă alte ocupații, precum politică și journalism, Henry era un pasionat al jocurilor de noroc, în special al ruletei, cele mai subtanțiale câștiguri obținându-le prin utilizarea unei metode inedite de pariere, care a preluat ulterior numele lui, strategia Labouchere la ruletă.

Strategia Labouchere ruletă mai este cunoscută și sub alte denumiri, Split Martingale, Sistemul de Anulare și American Progression.

strategia labouchere ruleta

Ce presupune strategia Labouchere la Ruletă

Strategia Labouchere ruletă este puțin mai complexă în comparație cu alte sisteme de pariere, precum Martingale și Fibonacci, dar care poate deveni foarte profitabilă și ușor de utilizat după puțină practică. În esență, este un sistem de anulare simplu de folosit, avantajos pentru orice joc de casino, printre care și cel de ruletă.

Ce trebuie să știi este că ruletă strategia Labouchere este un sistem de pariere cu șanse egale, astfel că poți efectua pariuri pe roșu / negru, impar / par și pe 1-18 / 19-36. Fiind un sistema de progresie negativă, strategia Labouchere ruletă deci implică creșterea mizei după fiecare pariu necâștigător, scopul ei principal fiind acela de recuperare a pierderilor cu doar câteva victorii.

Pentru ca lucrurile să fie mai clare, îți vom detalia acum toți pașii pe care urmează să-i faci dacă te decizi să folosești strategia Labouchere ruletă:

  1. Stabilește o secvență numerică: să luăm, pentru acest exemplu, secvența 1-1-1-2-2-3;
  2. Adună capetele secvenței pentru a stabili miza pariului: 1+3=4;
  3. Dacă pariul este câștigător, vei tăia cele două capetel folosite și vei aduna noile capete: 1+2=3;
  4. Dacă pariul este necâștigător, adaugi acest număr ce reprezintă miza pariului nenorocos la secvența ta și aduni capetele create: dacă adăugăm numărul 3 în noua secvența, vom avea 1+3=4.;
  5. Procesul se incheie atunci când termini toată secvența, moment în care o iei de la început.

Cum să joci profitabil cu strategia Labouchere la ruletă

Fiind cunoscută ca o metodă de pariere ușor mai complicată, ruletă strategia Labouchere implică anumite riscuri care îți pot dezavantaja jocul. De aceea, te sfătuim să iei în calcul următoarele noastre recomandări, pentru ca strategia Labouchere ruletă să îți servească ca un avantaj major în obținerea unor câștiguri generoase.

Stabilește o secvență numerică redusă

Vei rămâne surprins cât de multe pierderi poți avea cu o secvență numerică mare, chiar dacă plănuiești un buget generos pentru a testa strategia Labouchere ruletă. Acest lucru se datorează faptului că nu ai de unde să știi dacă vei câștiga pariul sau nu, iar după un șir lung de pariuri pierdute, vei realiza că și cu o sumă semnificativă de bani la dispoziție nu mai poți recupera banii pierduți. În acest caz, singura ta speranță este un șir foarte lung de victorii consecutive, ceea ce un se întâmplă atât de des.

Pregătește o foaie și un pix

Să îți notezi constant calculele efectuate, pierderile și câștigurile te mențin mai concentrat asupra jocului și asupra felului în care ruletă strategia Labouchere îl influențează. Astfel, ai o imagine mult mai clară asupra bugetului tău și îți este mai ușor să urmărești cursul evenimentelor. De asemenea, îți poți face calcule mai detaliate asupra numerelor pe care le vei adăuga în secvența numerică în cazul în care pierzi.

Impune-ți limite

Cel mai important aspect pe care trebuie să îl ai în vedere dacă vrei să folosești strategia Labouchere ruletă este că tu controlezi jocul. Tu decizi bugetul inițial, tu stabilești secvența numerică, precum și câte pariuri vrei să faci și unde trebuie să te oprești. Cel mai indicat ar fi să îți setezi acest plan dinainte să începi un joc cu strategia Labouchere ruletă, ca mai apoi să nu te abați de la el.

Avantaje strategia Labouchere Ruletă

Profită de un bonus exclusiv de bun venit la ruletă

Bonusurile de bun venit sunt cel mai bun prilej pentru noii jucători să testeze jocurile de cazinou, fără frica depunerii unei sume foarte mari de bani. Poți folosi un bonus atractiv pentru a testa strategia Labouchere ruletă și pentru a prinde câștiguri mai multe, dar și mai mari. Majoritatea bonusurilor îți vor dubla prima ta depunere la cazinou, astfel că vei putea juca dublu la cele mai atractive jocuri de ruletă.

Descoperă toate informațiile despre cum poți juca simplu și avantajos de Ruletă online!

100% Bonus Până la 700 RON Sportingbet

Un bonus extrem de atractiv pentru jocul de ruletă online de care poți profita chiar acum este bonusul de bun venit de la Sportingbet. Oferta constă în dublarea primului tău depozit pe platforma de cazinou Sportingbet în limita a 700 RON. Ce înseamnă acest lucru? Ei bine, dacă, spre exemplu, alegi să efectuezi o depunere de 100 RON, cazinoul îți va mai oferi 100 RON sub formă de bani bonus pe care îi poți folosi la cele mai tari jocuri de ruletă și cazino live. Iată cum poți profita de această ofertă:

  1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
  2. Completează formularul de înregistrare Sportingbet și validează-ți contul de jucător;
  3. Efectuează o depunere Sportingbet minimă de 40 RON pentru a activa bonusul.

După cum poți observa, pașii revendicării acestui bonus de bun venit Sportingbet sunt cât se poate de simpli, astfel că vei putea să intri în joc rapid, dar și cu primul tău depozit dublat. Acest bonus este prilejul perfect pentru a testa și practica strategia Labouchere la ruletă, având parte de o sumă de bani bonus oferiți de către cazinou.

Concluzie

Strategia Labouchere ruletă este unealta perfectă pentru orice jucător pasionat de popular joc de noroc. Ți-am prezentat tot ceea ce trebuie să știi despre această strategie, dar și cum o poți folosi eficient, nu rămâne decât să profiți de un bonus de bun venit exclusiv de pe JocuriCazinouri și să testezi strategia, astfel încât să se muleze pe stilul tău de joc. Echipa noastră îți urează mult succes!