...
strategia labouchere

Strategia Labouchere – Pariază inteligent și avantajos!

În toate jocurile de noroc, precum și în cazul pariurilor sportive, cel mai important aspect din ecuație, care îți va aduce câștigurile, este chiar norocul. Noi îți propunem să nu te mai bazezi pe noroc, ci să începi să joci strategic folosind diverse metode prin care îți poți limita considerabil pierderile, dar și maximiza la cote mari câștigurile. Vom vorbi mai multe în acest articol despre strategia Labouchere, dar și despre un bonus de bun venit pe care îl poți folosi pentru a perfecționa această strategie de joc.

100% bonus până la 500 RON

  • Bonus exclusiv la Baumbet
  • Dublează-ți primul depozit până la 500 RON
  • Cele mai bune cote

Despre strategia Labouchere

strategia Labouchere pariuri

Dacă vorbim despre cel care a folosit pentru prima dată strategia Labouchere pentru a efectua pariuri, vorbim despre politicianul englez Henry Labouchere, însuși creatorul acestui sistem de pariere.

Din secolul IX și până în prezent, strategia Labouchere la pariuri s-a dovedit un adevărat aliat de nădejde al jucătorilor care își doresc să joace inteligent și să obțină un profit pe măsură.

Trebuie să știi, însă, că strategia Labouchere pariuri este de departe una dintre cele mai complexe sisteme de pariere, care necesită mai multă atenție și concentrare, motiv pentru care dorim să îți oferim în acest articol toate informațiile necesare pentru a o folosi corespunzător.

Ce presupune strategia Labouchere la pariuri

Deși pare ușor mai complicat, procesul pe care trebuie să îl parcurgi ca să folosești strategia Labouchere la pariuri poate fi destul de rapid înțeles dacă o iei pas cu pas și rămâi focusat. Iar pentru a face lucrurile și mai ușor de procesat și de memorat, îți vom detalia, folosind un exemplu concret, toții pașii pe care trebuie să îi faci, în ordinea lor:

Cum să joci avantajos cu strategia Labouchere pariuri

Așa cum îți spuneam mai sus, strategia Labouchere pariuri îți poate părea puțin mai complexă, motiv pentru care ai nevoie de mai mult exercițiu pentru a te asigura că te poți bucura de toate avantajele pe care le oferă. Ține cont că strategia Labouchere la pariuri îți oferă cotrol deplin asupra jocului, deci atitudinea ta față de acesta este cel mai important aspect. De aceea, noi venim în ajutorul tău cu câteva recomandări pe care te sfătuim să le ai în vedere:

Pariază pe baza unei secvențe numerice reduse

Ai libertatea să îți setezi orice secvență numerică dorești, motiv pentru care ar trebui să profiți de acest lucru și să stabilești o serie de mize reduse. Strategia Labouchere îți garantează profituri mici, dar constante, deci nu ar fi o mare diferență dacă ai alege să joci cu mize mai mari, în schimb, ai risca să pierzi mai mult decât te-ai fi așteptat. Începe prin a înțelege scopul strategiei, apoi ia-o treptat și observă în ce fel îți influențează aceasta câștigurile. Iar cel mai important, joacă cât mai sigur!

Pornește seria pariurilor cu un buget modest

Alegerea bugetului pe care vrei să îl pui la bătaie depinde, evident, tot de tine. Și în acest caz, noi îți recomandăm să îți stabilești un buget cât mai modest, întrucât strategia Labouchere nu îți impune să joci cu unul prea generos pentru a obține profit. Astfel, vei juca mult mai responsabil, nu vei cădea pradă tentației de a-ți recupera pierdute sau de a câștiga mai mult riscând tot bugetul tău și vei gândi mai realist și mai rațional.

Nu ezita să ții evidența tuturor calculelor pe o foaie

Strategia Labouchere la pariuri presupune efectuarea a mai multor calcule, motiv pentru care ar fi foarte comod pentru tine să te folosești de o foaie și de un pix. Nu doar că vei avea o imagine mult mai evidentă a ceea ce se întâmplă, dar te motivează să rămâi concentrat și să iei decizii care te avantajează cu privire la secvența numerică. În plus, vei înțelege mai clar când trebuie să te oprești și să îți revendici profitul.

Avantaje strategia Labouchere

Bucură-te de un bonus exclusiv de bun venit

Strategia Labouchere la pariuri este printre cele mai profitabile strategii de joc, iar de aceea dorim să o testezi și să o perfecționezi cât mai eficient. În acest sens poți profita de un bonus exclusiv de bun venit de pe platforma noastră care îți poate dubla, sau poate chiar tripla, prima ta depunere la cele mai tari cazinouri online românești. În continuare îți vom prezenta doar una dintre aceste oferte atractive.

Baumbet – 100% bonus până la 500 RON

Printre cele mai profitabile oferte pe care le poți activa la momentul actual este acel bonus sport Baumbet care îți poate oferi chiar și până la 500 RON prin dublarea primei tale depuneri pe platforma acestora, accesând link-ul direct de pe acest articol. Ce înseamnă mai exact dublarea aceasta a primei depuneri? Ei bine, să spunem că alegi să efectuezi prima depunere de 100 RON, cazinoul îți va mai oferi încă 100 RON sub formă de bani bonus care îi poți folosi pentru a testa strategia Labouchere la pariuri. Iată cum poți prinde bonusul:

  1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
  2. Completează formularul de înregistrare Baumbet și validează-ți contul;
  3. Efectuează o depunere Baumbet de minim 50 RON și bucură-te de bonus.

Concluzie

Chiar dacă jocurile de noroc implică, în cea mai mare parte, chia norocul, nu trebuie să te gândești ca această variabilă să fie singura ce îți va determina câștigurile sau pierderile. Focalizează-ți jocul folosind strategii de pariere ce îți vor garanta câștiguri constante la pariuri sau la jocurile de cazinou. Strategia Labouchere este exemplul perfect prin care poți genera profituri eficiente și, împreună cu un bonus de bun venit, aceste profituri vor crește la cote maxime. Echipa noastră îți urează mult succes!