...
strategii loto

Strategii Loto – Calea eficientă spre câștiguri de top!

Loteriile internaționale sunt printre cele mai populare jocuri de casino online, iar acest lucru se datorează foarte multor factori benefici pentru orice categorie de jucător. Rata mare de profitabilitate, mizele mici, dar și extragerile zilnice i-au făcut pe diverși jucători să dezvolte strategii loto creative pentru buget care te va ajuta să câștigi mai mult cu mai puțin. Există strategii loto Polonia, strategii loto 6 din 49 sau chiar și strategii loto Grecia, astfel că vei putea aplica orice strategie loto din lista pe care ți-am pregătit-o. Vei afla, astfel, cum să aplici o strategie loto, dar și cum să profiți de pe urma acesteia.

5 Bilete Netbet Loto Gratis

Joacă loto la Netbet și ești recompensat cu 5 bilete Netbet Loto gratis! Folosește strategia de joc pentru și mai multe șanse de câștig și plasează biletele norocoase!

Strategie Loto Martingale

Dacă ești un iubitor al jocurilor de cazino și ai căutat măcar o dată soluții pentru cum poți juca mai profitabil, cu siguranță ai întâlnit această strategie loto. Sistemul de pariere Martingale este fără doar și poate cea mai cunoscuta strategie loto 6 din 49 de pariere, folosită pentru prima dată în urmă cu 200 de ani, în Franța.

Iată ce pași trebuie să respecți pentru a juca cu una dintre cele mai eficiente strategii loto Grecia:

 • Stabilește o miză cu care să începi primul pariu: de exemplu, 2 RON;
 • Câștigi, dublezi această miză, astfel că următorul pariu valorează 4 RON;
 • Câștigi din nou, dublezi ultima miză, astfel că vei paria mai departe 8 RON;
 • Pierzi, revii la miza inițială de 2 RON;
 • Pierzi din nou, rămâi pe miza de 2 RON până câștigi, momento în care dublezi iar miza.
strategii loto martingale

Cum să joci eficient cu această strategie loto

Înainte să te decizi să folosești o strategie loto, trebuie să ții cont de faptul că și tu, la rândul tău, trebuie să respecți anumite aspecte, astfel încât să obții rezultatul mult dorit. Recomandările care urmează te vor ajuta să joci cât mai sigur și mai avantajos cu această strategie loto Polonia, așa că te sfătuim să le ai în vedere:

Joacă cu mize cât mai mici

Avantajul principal pe care îl poți avea folosind mize cât mai reduse dacă joci cu o strategie loto este faptul că nu riști prea mult, în schimb, vei obține în mare parte aceleași profituri. Aceste strategii loto nu îți garantează câștigul atâta timp cât tu nu iei deciziile corespunzătoare. Acest sfat este îi vizează în primul rând pe aceia care nu au mai folosit vreodată această strategie loto Polonia, dar se recomandă menținerea unor mize mici și dacă ai căpătat deja experiența necesară pentru acest tip de strategie loto Grecia.

Limitează-te la un buget cât mai modest

Faptul că te limitezi la un buget modest te va face, automat, să nu pierzi atât de mulți bani în cazul în care te hotărăști să folosești această strategie loto kino Grecia, dar norocul nu prea îți surâde. Este natural, în special când vorbim despre jocurile de cazino, să cheltui atâți bani cât ai la dispoziție, de aceea te sfătuim să îți aloci un buget rezonabil, pe care să nu îl depășești. De asemenea, dacă te decizi să folosești acest tip de strategii loto Polonia și ții cont de această recomandare, vei vedea că și în cazul în care ești tentat să treci peste bugetul stabilit, nu vei consuma la fel de mulți bani precum dacă epuizai deja un buget generos și îl depășeai.

Plasează pariuri cu responsabilitate

Ține minte faptul că, așa cum regulile de joc responsabil se aplică la orice joc de cazinou sau orice formă de pariu online, la fel se aplică regulile de pariere cu responsabilitatea pentru jocul la loteriile internaționale. Folosirea unei strategii loto favorizează limitarea bugetului și menținerea acestuia la un nivel constant, însă să te folosești de o strategie loto nu înseamnă să joci mai puțin. Atunci când vezi o serie lungă de eșecuri nu te mai juca. Ia o pauză și limitează-ți pierderile.

Avantaje strategie Loto Martingale

Strategie Loto Fibonacci

Din dorința de a exploata cât mai profitabil științele exacte, renumitul matematician italian Leornardo Pisano Bigollo, cunoscut și drept Fibonacci, a creat această strategie loto. Prin această invenție, el a demonstrat că până și jocurile de cazino depind foarte mult de matematică, astfel că jucătorii dornici să înregistreze profituri cât mai inteligent au posibilitatea să facă acest lucru prin câțiva pași extrem de simpli:

 • Efectuezi primul pariu alegându-ți miza inițială: cum ar fi 3 RON;
 • Pierzi, aduni ultimele 2 mize folosite, dar pentru că ai făcut doar un pariu până acum, pariezi tot 3 RON fiindcă nu ai ce adunare să faci;
 • Pierzi din nou, aduni ultimele mize folosite, deci următorul pariu valorează 3+3=6 RON;
 • Pierzi iar, aduni în continuare ultimele 2 mize folosite pentru a stabili valoarea următorului pariu: 6+3=9 RON;
 • Câștigi, tai din șirul de mize folosite până acum ultimele 2 mize precedente, adică 9 și 6 și efectuezi adunarea ultimelor 2 mize rămase: 3+3=6 RON.
strategie loto fibonacci

Cum să obții profit cu această strategie loto 6 din 49

Utilizarea unei astfel de strategii loto este unul dintre cele mai profitabile moduri prin care poți plasa bilete pe cele mai tari loterii internaționale, astfel că poți folosi strategii loto Polonia, strategii loto Grecia sau chiar strategii loto 6 din 49. Există mai multe sfaturi pe care ți le putem da atunci când vine vorba despre utilizarea strategiei loto Fibonacci. Iată recomandările noastre pentru tine:

Începe jocul cu miza minimă admisă

Un aspect important pe care trebuie să îl ai în vedere este faptul că această strategie loto Fibonacci se bazează foarte mult pe câștiguri folosind mize mici sau chiar minime. Atunci când începi o serie de joc, nu uita să te folosești de mizele minime impuse de către operator (acestea diferă de la un cazinou la altul), așa că găsește-ți un cazinou care să te ajute să îți pui în practică această strategie loto. Mizele minime pornesc, de regulă, de la valoarea de 1 RON.

Nu pune la bătaie o sumă mult prea mare

Pe lângă aspectul mizei minime la folosirea de strategii loto, trebuie să fii pregătit să îți formezi un buget cât se poate de corect și realist. De fiecare dată când îți propui să deschizi platforma de pariere pe loteriile internaționale, gândește-te la o sumă maximă pe care îți permiți să o pui la bătaie. Aceasta poate fi concepută în funcție de veniturile tale, sau chiar de depunerile pe care le faci la cazinouri. Nu începe niciodată jocul cu un buget foarte mare, deoarece astfel îți oferi o portiță mai mare prin care poți avea pierderi mai grele.

Ține cont de anumite limite

Ultimul sfat imporant de care îți recomandăm să ții cont este să îți impui singur anumite limite și să te joci într-un mod cât se poate de responsabil. Trebuie să fii în mod constant conștient de cât timp petreci pe platformele de pariere, dar și de pierderile pe care le înregistrezi zilnic. Ține-ți evidența zilnică, sau săptămânală, a jocului tău, iar în cazul în care bănuiești că suferi de o dependentă de jocuri de noroc, consultă imediat un specialist, acesta te va ajuta și ghida prin metodele de combatere a bolii. Folosește orice stratregie loto, însă folosește-o în mod responsabil.

Avantaje strategie Loto Fibonacci

Strategie Loto Labouchere

În cazul în care te hotărăști să folosești această loto Grecia Kino strategie, trebuie să ții cont de faptul că este un sistem de pariere puțin mai complex, care necesită puțin exercițiu pentru a o pune în practică corespunzător. Inventată de Henry Labouchere în secolul 19, metoda de pariere Labouchere este una dintre cele mai sigure strategii loto Polonia.

Iată care este procesul de utilizare al acestei strategii loto:

 • Setează o secvență numerică: precum 1-1-1-2-2-3-3-4 (poate fi aleatorie sau progresivă);
 • Stabilește miza primului pariu adunând capetele secvenței: 1+4=5 RON;
 • Câștigi, tai din secvența numerică aceste 2 capete și aduni noile capete pentru aflarea mizei următoare: 1+3=4 RON;
 • Pierzi, adaugi această ultimă miză la secvența numerică și efectuezi adunarea noilor capete: 1+4=5 RON.
strategia loto polonia labouchere

Cum să joci profitabil cu această strategie loto Polonia

Folosindu-te de această strategie loto Labouchere îți vei putea administra foarte eficient bugetul tău de joc, astfel limităndu-ți pe cât posibil pierderile, ba chiar obținând profituri mici, dar constante. Secretul succesului cu oricare dintre aceste strategii loto de pariere online este să fii răbdător și calm, nu uita faptul că aceste câștiguri pe care le vei înregistra folosind o strategie loto Kino Grecia sau strategii loto Polonia vor fi relativ mici, însă vei putea profita constant de ele. Iată ce îți recomandăm pentru jocul de loto:

Nu te baza pe un buget mult prea mare

Un aspect important la parierea pe cele mai mari loterii internaționale este să îți păstrezi o sumă relativă cu capacitatea ta și cu veniturile tale. Nu îți forma un buget nerealist care îți poate aduce pierderi considerabile. Nu uita faptul că te joci pentru distracție, nu pentru a-ți asigura un trai. La aceste strategii loto ai șansa să te folosești de bugete cât mai mici, și mize minime, așa că vei avea parte de profituri constante.

Calculează totul pe foaie

Folosind această strategie loto Labouchere vei observa faptul că există foarte multe calcule, iar evidența acestora este cât se poate de importantă. Notează-ți pe o foaie, sau într-un document, pe calculator, fiecare pierdere, dar și fiecare câștig înregistrat pentru o mai bună coordonare a jocului tău cu strategii loto de pariere. Știm că este un lucru migălos de făcut, însă doar așa îți vei putea propulsa șansele de câștig pentru a scoate profituri cât mai multe și cât mai mari.

Avantaje strategie Loto Labouchere

Strategie Loto Paroli

Teoriile despre prima apariție a strategiei Paroli rămân diverse și incerte, însă un lucru este sigur, și acela că este una dintre cele mai populare strategii loto și totodată, una dintre cele mai simple și avantajoase loto Polonia strategii.

Iată ce trebuie să faci dacă te hotărăști să folosești această strategie loto:

 • Alegi o miză cu care să plasezi primul bilet loto: de exemplu, 4 RON;
 • Câștigi, dublezi această miză: 4×2=8 RON;
 • Câștigi încă o dată, dublezi ultima miză folosită: 8×2=16 RON;
 • Pierzi, te întorci la miza inițială de 4 RON și joci cu ea până câștigi din nou, moment în care reiei procesul.
strategie loto grecia paroli

Cum să profiți la maxim de această strategie loto Grecia

Succesul unei strategii loto depinde în foarte mare parte și de atitudinea ta față de joc. Impunându-ți anumite limite, jucând cu responsabilitate și setând niște sume corecte, această strategie loto Grecia îți va fi de mare folos la următoarele pariuri pe care le vei plasa. Iată, așadar, la ce ne referim și de cea anume trebuie să ții cont:

Mulțumește-te cu doar 3 victorii consecutive

În cazul acestui tip de strategii loto 6 din 49, trei victorii consecutive sunt suficiente pentru a te opri și pentru a relua secvența numerică. Acest lucru a fost de-a lungul timpului demonstrat de foarte mulți jucători, astfel că îți propunem un exemplu clar ca să-ți dovedească și ție acest lucru: dacă, spre exemplu, ai stabilit o miză inițială de 3 RON și ai câștigat, vei primi 3 RON și va trebui să dublezi miza următoare la 6 RON. Dacă  obții încă o victorie, vei primi 6 RON, deci un total de 9 RON până acum și vei paria în continuare 12 RON. Dacă beneficiezi de o a treia victorie, vei obține 12 RON, deci un total de 21 RON profit. Dacă decizi să continui, vei fi obligat să pariezi 24 RON și dacă norocul un va mai fi de partea ta la această rundă, vei avea un minus de 3 RON.

Acordă mare atenție stabilirii mizei inițiale

Dacă e să vorbim mai concret despre ce înseamnă o miză potrivită atunci când joci cu acest tip de loto Polonia strategii, impunem o miză inițială care valorează maxim 5% din bugetul pe care îl pui la dispoziție. Jucătorii care aleg să își multiplice șansele de câștig cu această strategie loto 6 din 49 folosesc de obicei o miză inițială care valorează 2% din bugetul alocat, acesta fiind procentul cel mai ideal. Așadar, pentru un buget de 400 RON, o miză de 8 RON este suficientă.

Avantaje strategie Loto Paroli

Profită de un bonus pentru strategii loto online

Pe lângă cunoașterea tuturor acestor strategii loto, jucătorii noi au posibilitatea de a profita și de un bonus de bun venit menit să crească exponențial șansele de câștig ale acestuia. Pe lângă faptul că îți poți dubla, sau chiar tripla, depozitele tale la cazinoul respectiv, acești bani bonus sunt extrem de utili pentru a testa și perfecționa orice strategie loto din cele prezentate, fie că vorbim de o strategie loto Polonia sau o strategie loto Kino Grecia.

Strategii Loto Bonus – 100% Bonus Până la 500 RON Superbet

Superbet este unul dintre puținii operatori care oferă bonusuri destinate și jocului la loteriile internaționale, iar oferta de care poți profita este pe cât se poate de atractivă. Vorbim despre un bonus de până la 500 RON pe care îl poți prinde la primele tale trei depuneri Superbet. Oferta este destinată pariurilor sportive de pe platforma Superbet, însă banii bonus oferiți pot fi folosiți și pentru a testa strategii loto și pentru a te juca la loterii precum: Grecia, Polonia sau Slovacia. Iată cum poți prinde bonusul:

 1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
 2. Completează formularul de înregistrare Superbet și validează-ți identitatea și numărul de telefon;
 3. Efectuează o depunere minimă de 20 RON la fiecare dintre primele tale trei depozite.

Este chiar atât de simplu să profiți de acest bonus sport Superbet, însă el îți poate oferi chiar și până la 500 RON sub formă de bani bonus pe care îi poți folosi pentru a aplica strategii loto de pariere și pentru a-ți calcula bugetul într-un mod cât mai benefic pentru tine. Acest bonus, așa cum am precizat anterior, se împarte la primele tale trei depuneri astfel:

100% Bonus Până la 500 RON Superbet

 • Bonus exclusiv Superbet
 • Dublează primele 3 depuneri în limita a 500 RON
 • Joacă loto și fol0sește strategia preferată pentru a-ți multiplica șansele de câștig

Concluzie

Fiind unul dintre cele mai profitabile jocuri de noroc din cazinourilor online, jocul la loteriile internaționale au parte de o dezvoltare continuă, iar acest lucru înseamnă mai multe oportunități pentru jucători de a prinde câștiguri din ce în ce mai mari. Aplicând strategii loto de pariere îți poți crește exponențial șansele de profit pe pariurile la cele mai tari loterii internaționale. Poți folosi strategii loto Grecia, strategii loto Polonia și strategii loto pentru orice loterie din gama operatorilor. Folosește-te și de un bonus special de loto pentru a-ți spori și mai mult șansele de câștig. Echipa noastră îți urează mult succes!