strategia martingale

Strategia Martingale – Aliatul tău de încredere la pariuri!

În universul jocurilor de noroc, jucătorii experimentați știu să traseze o linie între șansele efective pe care le ai la un anumit joc de noroc și jocul strategic pe care îl poți aplica pentru a-ți spori cât mai mult câștigurile. Una dintre cele mai cunoscute strategii ce pot fi aplicate la diversele jocuri de noroc este strategia Martingale, iar dacă alegi să combini acest joc strategic și cu un bonus atractiv de bun venit, atunci câștigurile nu vor întârzia să apară.

100% Bonus Până la 500 RON

Joacă la Fortuna cu un bonus profitabil!

 • Bonus exclusiv Fortuna
 • Primești dublul primei tale depuneri în limita a 500 RON
 • Pariezi simplu și avantajos pe meciurile tale favorite

Despre strategia Martingale

Dacă ești un pasionat al jocurilor de noroc și ai auzit vreodată de strategii pentru a efectua mai avantajos pariuri, cu siguranță ai auzit și de strategia Martingale, poate cel mai popular și eficient sistem de joc.

Utilizată pentru prima dată în Franța, strategia Martingale la pariuri a urcat rapid printre preferințele tuturor jucătorilor dornici să înregistreze câștiguri generoase într-un mod mai rapid și mai plăcut. În prezent, este folosită la majoritatea jocurilor de casino care presupun plasarea de pariuri, precum pariurile sportive, ruletă, blackjack, loto sau chiar baccarat.

strategia martingale pariuri

Ce presupune strategia Martingale la pariuri

Ca să joci cu strategia Maringale la pariuri, nu e nevoie decât să respecți câțiva pași extrem de simpli șu rapizi. Nu sunt necesare calcule prea complexe și nici nu va trebui să-ți bați capul cu înțelesul întregului proces fiindcă îl vei memora foarte ușor.

Iată, așadar, ce trebuie să faci dacă te decizi să folosești strategia Martingale pariuri:

 • Începe prin a-ți alege o miză inițială, aceea cu care plasezi primul pariu la jocul tău favorit: presupunem pentru acest exemplu o miză de 2 RON;
 • Odată ce se anunță rezultatul și afli că pariul tău este necâștigător, dublezi această miză, astfel că următorul pariu valorează 4 RON;
 • În continuare, dacă nici acest pariu nu ți-a adus prea mult noroc, vei miza 8 RON și continui să dublezi mizele până câștigi;
 • Dacă norocul îți surâde și câștigi, strategia Martingale îți impune să pariezi din nou 2 RON, adică să folosești miza inițială până în momentul în care înregistrezi, din nou, o înfrângere.

Cum să joci eficient cu strategia Martingale pariuri

Este adevărat că strategia Martingale la pariuri îți va oferi un avantaj extrem de semnificativ, astfel că poți obține mai ușor un profit substanțial, însă pentru a profita la maxim de beneficiile ei, trebuie să ții cont de anumite recomandări, care nu vor face decât să te ajute să ajungi la rezultatul dorit. Înainte să te hotărăști să joci cu strategia Martingale, trebuie să fii conștient de faptul că succesul pariului tău depinde foarte tare și de atitudinea ta față de joc.

Ocolește mizele prea mari

Să alegi plasarea de pariuri folosind cele mai mici mize valabile este probabil una dintre cele mai profitabile mișcări pe care le poți face. Motivul este unul foarte simplu, astfel că îți oferă precauție, deci nu riști să ai parte de pierderi mult prea mari. Indiferent de suma pe care vrei să o pui la bătaie, tu trebuie să cauți să joci cât mai sigur și să te asiguri că pierderile tale vor fi cât mai minore. Strategia Martingale la pariuri presupune obținerea unor câștiguri mici în mod constant, deci faptul că joci cu mize prea mari nu te ajută considerabil cu ceva, ba îți poate defavoriza și jocul.

Impune-ți să joci cu un buget modest

Încă o mișcare foarte inteligentă ar fi să te ambiționezi să nu depășești bugetul pe care îl aloci pariurilor făcute, de exemplu, pe meciul tău favorit, și să alegi să fie unul cât mai modest. Nu numai că te va motiva să joci cât mai realist și responsabil, dar vei avea certitudinea că nu vei întâmpina pierderi mult prea mari noroc și nici nu vei cheltui mai mult decât ți-ai propus. Mai mult, strategia Martingale pariuri nu îți solicită un buget mult prea generos, deci nu ai niciun motiv să-ți pui la dispoziție o sumă mult prea mare.

Rămâi responsabil pe tot parcursul jocului

Adrenalina jocului, entuziasmul câștigurilor și teama de a nu atinge profitul dorit te pot tenta să continui jocul chiar dacă ești în dezavantaj și riști să pierzi totul. Este mai bine să închei pariurile fără niciun profit, dar cu bugetul neatins, decât să pierzi toți banii și să nu te alegi cu nimic. Joacă resposabil și impune-ți limite astfel încât să fii conștient de momentul în care trebuie să pui stop și să reiei procesul de pariere cu strategia Martingale.

Avantaje strategia Martingale

 • Nu ești obligat să ai un buget generos cu care să plasezi pariuri, astfel că poți folosi strategia Martingale pentru a paria pe competiția ta spotivă favorită cu o sumă extrem de accesibilă;
 • Vei înțelege cum funcționează strategia Martingale la pariuri extrem de rapid, fără să te complici prea tare și fără să rămână vreun aspect confuz;
 • Poți folosi strategia Martingale pariuri foarte eficient în cazul în care nu îți dorești să plasezi pariuri într-un interval prea mare de timp;
 • Cu acest sistem de pariere, câștigurile vor fi mai reduse, dar le vei obține constant și ai certitudinea unui profit atractiv;
 • Un avantaj extrem de benefic este acela că ve fi în permanență motivat să îți recuperezi pierderile acumulate, însă într-un mod sigur și avantajos.

Profită de un bonus atractiv de bun venit

Acum că ai înțeles mecanismele pe care strategia Martingale funcționează, îți propunem să analizezi variantele noastre de bonusuri pentru secțiunea de pariuri. Practic, îți vei putea dubla, poate chiar tripla, primul tău depozit la cazino, iar cu acei bani bonus obținuți vei putea utiliza strategia Martingale la pariuri pentru mai multe șanse de pariere la cele mai tari competiții sportive.

Fortuna – 100% Bonus Până la 500 RON

Unul dintre cele mai atractive oferte de care poți profita la momentul actual este chiar acel bonus sport eFortuna ce îți dublează prima depunere în limita a 500 RON. Te întrebi ce înseamnă mai exact acest lucru? Ei bine, dacă alegi să efectuezi o depunere de 100 RON, tu vei putea să pariezi de fapt de 200 RON. Practic ai parte de o sumă sub formă de bani bonus pe care îi poți folosi să testezi și să perfecționezi strategia Martingale pariuri. Iată cum poți prinde oferta:

 1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
 2. Completează formularul de înregistrare Fortuna și validează-ți contul de jucător;
 3. Efectuează o depunere Fortuna minimă și dă startul la distracție.

Concluzie

Jocul strategic este cea mai bună metodă prin care poți scoate câștiguri într-un mod mult mai calculat, dar și mai ușor, din urma pariurilor tale pe diversele competiții și jocuri preferate. Strategia Martingale la pariuri este cel mai bun exemplu de o astfel de strategie, aceasta te va face să îți planifici bugetul inteligent pentru a minimiza pierderile și maximiza câștigurile. Profită și de un bonus atractiv de bun venit și dă startul jocului. Echipa noastră îți urează mult succes!