Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Book of Ra

Rating:
5/5 - (4 votes)
Producator: Novomatic
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Book of Ra

Book of Ra online a reprezentat încă de la lansare, un model de succes pentru mai toți producătorii din industria de gaming online. GreenTube/Novomatic a cucerit milioane de jucători de pe întreg globul cu povestea captivantă a Egiptului Antic pe care e construit slotul Book of Ra online. Pornește în aventura plină de mister alături de personajele preferate distrându-te cu Book of Ra gratis.

Deși Book of Ra gratis funcționează asemănător unui joc clasic, pe 5 role, 3 rânduri și 9 linii, nu te lăsa păcălit de această structură. Deoarece Book of Ra online este un slot modern din punct de vedere al esteticii sale. Joacă slotul gratis sau pe bani, la unul din cazinourile tale online preferate, Maxbet. Aici ai șansa de a te împrieteni cu personajele centrale ale poveștii din Book of Ra Maxbet – Exploratorul, Faraonul, cărăbușul de aur sau să descoperi sarcofagul plin de comori. 

Specialele lui Book of Ra gratis

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale jocului Book of Ra gratis vine din partea simbolului Book of Ra, ce joacă dublu rol de Wild și Scatter. Atunci când ai norocul de a întâlni 3 astfel de simboluri pe role, întâi înregistrezi un câștig, apoi deblochezi runda de rotiri gratuite. În timpul jocului Book of Ra Maxbet o să vezi toate simbolurile trecând prin dreptul celui scatter, iar cel care se oprește la el se transformă în scatter la rândul lui, jucând acest rol pe tot parcursul rotirilor gratuite din Book of Ra gratis. Acest lucru îți va aduce ulterior noi runde cu rotiri gratuite, aspect foarte des întâlnit în timpul de joc al slotului Book of Ra gratis. Joacă și tu Book of Ra Maxbet pe mize reale pentru a ajunge la cele mai bune combinații ce declanșează premii în bani și multe rotiri gratuite.