...
12

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Butterfly Lovers Demo 2024

Cod Bonus: VARA444

444 Rotiri Gratuite Bonus

  • 100 rotiri gratuite la înregistrare
  • 344 rotiri gratuite la verificare

Slotul Butterfly Lovers demo este o experiență de joc care te plimbă prin lumea fermecată a Chinei antice, oferindu-ți șansa de a câștiga mari premii în timp ce te bucuri de misterul jocului.

Rating

4.6/5

Producător

Wazdan

Jocuri asemănătoare cu Butterfly Lovers Demo 2024

JOACA ACUM

Football Star Demo 2024

football star gratis
JOACA ACUM

The Dog House Megaways Demo 2024

the dog house megaways demo
JOACA ACUM

Rise of Ra Gratis 2024

rise of ra gratis
JOACA ACUM

100 Super Hot Gratis 2024

100 super hot gratis
Vezi toate jocurile
5/5
DenumireButterfly Lovers
RTP96,16%
ProducătorWazdan
TipSloturi cu speciale
Structură4 coloane, 4 linii
Linii de plată16

Butterfly Lovers slot 2024 online este un joc creat de Wazdan, un producător cât se poate de interesant. Tematica acestui slot Butterfly Lovers demo 2024 sau pe bani este cultura japoneză, iar posibilitatea de a seta mai multe elemente ale jocului îl fac atrăgători chiar și pentru un jucător deja experimentat. 

Încearcă și sloturi precum Money Train 4 demo, Chunky Monkey demo sau Wild Tiger demo!

Cum se joacă Butterfly Lovers demo 2024

Cele mai importante elemente din orice joc, pe lângă plățile oferite, sunt setările pe care le poți face și efectiv unde trebuie să apeși pentru a declanșa rotiri sau de unde modifici miza.

În slot Butterfly Lovers demo 2024 sau pe bani ai mai multe astfel de setări disponibile, despre care îți vom spune acum. Butonul de spin este cel mai mare, fără de care niciun slot nu ar putea exista. Tocmai de aceea Butterfly Lovers demo 2024 sau pe bani îl are centrat și mărit față de celelalte. Pe lângă acesta, butoanele cu + și – sunt cele care modifică miza pe care joci.

Un alt buton important în Butterfly Lovers demo 2024 este cel de rotire automată, cu cel de informații alături, care îți dă toate datele de care ai nevoie. Butterfly Lovers online 2024 oferă și două butoane pe care nu le prea vezi în sloturi: unul este butonul de setare a vitezei. Cu ajutorul acestuia, practic alegi cât de repede să îți cadă simbolurile pe ecranul Butterfly Lovers demo 2024. Un alt buton interesant este cel cu chilli. Acesta setează volatilitatea Butterfly Lovers gratis online. 

Simboluri Butterfly Lovers demo 2024

Simbolurile sunt elementele care fac un anumit slot mai interesant sau mai atrăgător. Acest lucru este aplicabil și pentru slot Butterfly Lovers demo 2024. Având în vedere acest detaliu, producătorul Wazdan a pus în fața jucătorilor, pe structura de 4×4, opt simboluri diferite la Butterfly Lovers slot 2024. În primul rând, pentru a se îmbina perfect cu denumirea acestui slot Butterfly Lovers demo 2024, ai fluturi. Aceștia sunt în varianta de fluture albastru și fluture roz. Pe lângă acestea, pentru a completa tematica vei vedea un jad, o floare de lotus și rodia din Butterfly Lovers joc 2024. Pentru a nu uita ca suntem totuși în cadrul unui joc de noroc, la Butterfly Lovers online 2024 ai câteva simboluri inspirate din cărțile de joc și anume: A, K, Q și J.

Funcții speciale Butterfly Lovers online 2024

Butterfly Lovers demo 2024 ne oferă și câteva simboluri speciale, pentru a ne alimenta setea de câștig. În primul rând vom vorbi despre simbolul wild, care are puterea de a înlocui orice alt simbol și este în Butterfly Lovers slot 2024 sub forma celor doi îndrăgostiți. Pe lângă acesta, ai câteva tipuri de jocuri bonus. Un exemplu sunt rotirile Liang Shanbo. Acesta aduce 16 runde bonus atunci când fluturii albaștrii din tabloul de joc ajung să umple tabloul albastru al personajului. Tot 16 runde bonus primești și când umpli tabelul din stânga cu fluturi roz. Acest tip de joc bonus sunt practic rotirile gratis Zhu Yingtai din Butterfly Lovers păcănele 2024. Pe lângă acestea, sacul pornește un contor de bonusuri iar funcția gamble îți poate dubla orice câștig din păcănele Butterfly Lovers demo sau pe bani 2024. 

Cât plătește un simbol în Butterfly Lovers online 2024

Pentru a știi care sunt simbolurile pe care ne dorim să le vedem cel mai des pe ecranul Butterfly Lovers demo 2024, este important să știm cum plătesc aceste simboluri. Îți vom spune cât pot oferi aceste simboluri, pe o miză medie de 20 la păcănele Butterfly Lovers gratis online 2024.

Pe JocuriCazinouri poți găsi jocuri variate precum Combat Masters demo, Dead or Alive demo sau Riches of Ra demo!

Jocul pe mobil Butterfly Lovers joc 2024

Păcănele Butterfly Lovers gratis online 2024 poate fi jucat de pe orice dispozitiv care are o conexiune activă la internet. Prin urmare, nu trebuie să fii neapărat în fața unui calculator. Te poți juca la fel de bine acest joc Butterfly Lovers păcănele 2024 și de pe telefonul tău mobil. Acest aspect este foarte important, având în vedere ca fiecare dintre noi are momente din zi când are timp și ar avea nevoie de puțină relaxare. Butterfly Lovers slot 2024 îți oferă această relaxare și îți poate aduce chiar și câștiguri. 

Avantaje și dezavantaje Butterfly Lovers demo 2024

Unul dintre marile avantaje ale joc Butterfly Lovers păcănele 2024 este numărul mare de posibilități de miza. Nu ești deloc constrâns să joci pe doar 2-3 variante. Acest slot Butterfly Lovers păcănele 2024 îți oferă mize de la 0.20 la 10000. În ceea ce privește dezavantajele, dacă comparăm păcănele Butterfly Lovers joc 2024 cu alte sloturi, putem observa că RTP-ul de 96,16% ar putea fi îmbunătățit. 

Concluzie Butterfly Lovers păcănele

Joc Butterfly Lovers demo 2024 este un slot simplu. Este potrivit atât pentru un jucător experimentat cat și pentru cineva la început de drum în această direcție. Te poți juca oricând și de oriunde ești joc Butterfly Lovers gratis online 2024 la cazinoul tău preferat și poți chiar și câștiga sume interesante dacă alegi să joci pe bani reali.