...
15

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Dwarven Gold

Dacă dorești să intri în atmosfera magică a lumii dwarfilor, poți alege jocul Dwarven Gold oferit de Netbet Online, în care te vei putea alătura celor patru personaje principale – Nibbles, Gibbles, Fillydook and Fenthwick, pentru a celebra succesul unei zile fructuoase de căutare a aurului în mine.

Rating

5/5

Producător

Pragmatic Play

Cod Bonus: ROTIRIGRATIS

200 Rotiri Gratuite

  • la Roata Rundelor Gratuite
  • la înregistrare și verificare cont
  • la Shining Crown
  • cod bonus ROTIRIGRATIS

Jocuri asemănătoare cu Dwarven Gold

JOACA ACUM
Floating Dragon Megaways 2024
floating dragon megaways demo
JOACA ACUM
French Roulette
French Roulette gratis
JOACA ACUM
Dark Queen
dark-queen
JOACA ACUM
Book of Ra Mystic Fortunes Gratis
book of ra mystic fortunes gratis
Vezi toate jocurile
5/5

Dacă piticii sunt recunoscuți pentru ceva, atunci aceasta este abilitatea lor de a săpa după aurul de cea mai bună calitate din lume. Ei, bine, mai sunt recunoscuți și pentru faptul că le place să dea pe gât câte o dușcă de băutură după o zi de muncă. Slotul cu speciale, Dwarven Gold gratis este conceput cu cinci role și nu mai puțin de 25 de linii de plată, care îți pot aduce câștiguri considerabile, de până la 12.500 de monede valorice. Prin urmare, nu ne rămâne decât să ne lăsăm purtați pe aripile aventurii în lumea miniaturală a dwarfilor și a simbolurilor magice precum fluturii cu rol de Scatter, a pisicilor cu rol de simbol Wild și a rundelor gratuite, în care putem beneficia de multiplicatori ai câștigurilor pe liniile de plată.

Ia aurul piticilor, cu Dwarven Gold gratis!

În mitologie se spune că, dacă vrei să te îmbogățești, atunci este necesar să te împrietenești cu un dwarf. Aceste personaje sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a găsi aurul, dar și de a negocia cel mai bun preț pentru el. Prin urmare, dacă ești înțelept în alegerile făcute și ai intuiție pentru a opri simbolurile cele mai norocoase, poți avea parte de câștiguri substanțiale jucând Dwarven Gold gratis de la Pragmatic play.

Nu doar povestea care stă în spatele acestui joc te incită să joci preț de câteva runde, ci și grafica. Deși jocul Dwarven Gold gratis, oferit de Netbet Online, este conceput doar în două dimensiuni, cu personajele frumos conturate, acestea îți inspiră un aer de distracție, cu fețele lor ușor caricaturizate. Astfel, împreună cu sunetele zglobii care te întâmpină la fiecare combinație câștigătoare, vom avea o rețetă cât se poate de reușită pentru distracție.

În ceea ce privește simbolurile jocului Dwarven Gold gratis, cele mai mici ca valoare sunt cărțile de joc, de la 10 la As, care îți pot multiplica sumele de 75 până la 100 de ori. În schimb, dacă ai șansa să prinzi unul dintre dwarfi, atunci premiile tale pot crește substanțial, de la 125 la 250 și chiar 500 de ori.