Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Immortal Romance Gratis 2024

Vino alături de echipa JocuriCazino.com și bucură-te de Immortal Romance gratis, un joc Immortal Romance care te va transpune într-o adevărată poveste de dragoste.

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Microgaming

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Immortal Romance Gratis 2024

DenumireImmortal Romance
RTP96,86%
ProducătorMicrograming
Tippăcănele clasice
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată243

Dacă ești în căutarea unui joc incitant și misterios, furnizorul Microgaming a creat pentru tine slot Immortal Romance, un joc care poate fi accesat gratuit, Immortal Romance online fiind disponibil pe numeroase platforma online. 

Personajele din această poveste de dragoste întunecată te vor fermeca și te vor intriga în timp ce tu descoperi Immortal Romance Gratis. 

Profită și de alte sloturi din portofoliul nostru, cum ar fi Jurassic Park gratis, păcănele Playboy online, joc Age of Troy ca la aparate și Avalon gratis online. Joacă online gratuit și slotul Rambo, special pentru cei pasionați de filmele de acțiune!

Cum se joacă Immortal Romance Gratis 2024?

Immortal Romance gratis vine în ajutorul pasionaților de sloturi, oferindu-le acestora posibilitatea de a testa slot Immortal Romance fără a depune bani reali. Immortal Romance gratis îți oferă practic beneficiul de a testa joc Immortal Romance fără ca tu să pariezi bani, doar pentru a vedea dacă Immortal Romance slot este conform așteptărilor tale. 

Immortal Romance joc este unul dintre cele mai simple jocuri de păcănele unde jucătorul își poate stabili toate setările și modurile de joc cu ajutorul butoanelor principale aflate la vedere, pe ecranul principal al Immortal Romance slot. 

 • După ce ai ales să încerci Immortal Romance gratis, îți poți personaliza tot setul de setări pentru jocuri păcănele Immortal Romance din partea dreaptă a ferestrei de joc Immortal Romance.
 • În partea dreaptă a ferestrei de joc pentru Immortal Romance păcănele vei observa 5 butoane principale, dintre care butonul de Spin aflat chiar în centrul acestora, te va trimite direct în povestea misterioasă de dragoste a slot Immortal Romance . 
 • Butonul Spin este afișat print-o săgeată care formează un cerc, apăsându-l acesta practic activează jocul prin parierea mizei pe care tu ai ales-o. 
 • Deasupra butonului de Spin din fereastra jocului Immortal Romance gratis se află butonul de Auto Play care te va ajuta să setezi dacă se vor declanșa rotirile automat, fără ca tu să apeși de mai multe ori butonul de Spin. În funcție de numărul de rotiri selectate, și anume x10, x25, x50 sau x100, jocul va paria mize egale pentru fiecare rotire din seria aleasă.
 • Primul buton din coloana principală a Immortal Romance joc este cel care îți denumește practic tipul de joc, reprezentat de un fulger, de unde poți alege dacă jocul se va desfășura normal sau în modul rapid, atunci când fulgerul este activat pentru Immortal Romance joc.
 • În partea inferioară a butonului de Spin a jocului Immortal Romance ca la aparate se află butonul de Bet, unde selectezi denominația jocului Immortal Romance slot.
 • Ultimul buton reprezintă butonul de informații legate de modalitățile de joc și combinațiile de simboluri care îți pot aduce câștiguri frumoase în cadrul Immortal Romance păcănele. Tot aici poți alege să îți creezi propriile setări ale Immortal Romance slot pentru sunet, viteza animațiilor sau luminozitatea și culorile jocului Immortal Romance păcănele. 

Joacă online gratuit și slotul Pumpkin Smash, pentru o experiență de joc uimitoare!

Simboluri Slot Immortal Romance 2024

Immortal Romance gratis este un slot Immortal Romance din categoria jocuri aparate Immortal Romance, acesta fiind jucat online, oferă jucătorilor posibilitatea de a se bucura de joc fără a se afla fizic într-o sală de jocuri. Câștigul maxim anunțat de cei de la Microgaming pentru Immortal Romance joc este de 364,500.000 monede.

Deși Immortal Romance ca la aparate deține 4 personaje principale ale căror povești de dragoste stau la baza jocului Immortal Romance gratis, simbolul Immortal Romance, cu același nume ca și jocuri aparate Immortal Romance aduce cele mai mari câștiguri pentru jucători, de până la 135 monede pentru 5 simboluri apărute în fereastra de joc Immortal Romance slot. 

Deși personajele principale te pot trimite în diferite capitole ale poveștii pe timpul sesiunii de joc Immortal Romance, acestea îți pot aduce câștiguri semnificative pe lângă funcțiile lor secundare. Prin urmare, personajul care generează cele mai mari câștiguri este Sarah, cu un câștig de 45 monede pentru miza de 0,3, următorul fiind Michael cu un câștig de 40,5 monede, urmat de Troy și Amber, care generează câștiguri de 36 monede și respectiv 31,5 monede. Microgaming a anunțat că rata de câștig pentru jocuri aparate Immortal Romance este egală cu 96,86%, volatilitatea fiind medie pentru jocuri aparate Immortal Romance. 

Am mai adăugat în portofoliul nostru de sloturi și Dazzle me ca la aparate!

Funcții speciale Immortal Romance gratis 2024

Immortal Romance gratis îți oferă nu doar posibilitatea de a experimenta unul dintre cele mai tari jocuri Immortal Romance gratis, ci și posibilitatea de a câștiga rotiri gratuite datorită pariurilor fictive plasate în cadrul Immortal Romance online. Rotirile gratuite la jocuri Immortal Romance gratis pot apărea în urma a trei, patru sau cinci simboluri care ilustrează o sonerie sub forma unui cap de leu, acestea trimițându-te în una din camerele cu rotiri, denumite de creatori Chambers of Spins. 

În cazul în care intri de mai multe ori în secțiunea camerelor de rotiri din cadrul Immortal Romance păcănele, atunci vei debloca ulterior mai multe beneficii și bonusuri în cadrul Immortal Romance ca la aparate. 

În funcție de numărul de declanșări ale rotirilor gratuite din cadrul Chambers of Spins, dar și în funcție de personajele aflate pe ecranul tău de joc al Immortal Romance păcănele, poți câștiga:

 • Amber, vrăjitoarea și cea mai bună prietenă a lui Sarah este prima poveste pe care o deblochezi, oferindu-ți 10 rotiri gratuite cu multiplicatori de 5x.
 • Vampirul aristocrat pe nume Troy, în vârstă de 200 de ani a venit să-l verifice pe maestrul său Michael și acum nu poate pleca până nu rezolvă misterul dragostei pasionale a lui Michael pentru Sarah. Sălbatic și imprevizibil, el îți va oferi 15 rotiri gratuite atunci când îi deblochezi funcția și multiplicatorii aleatori pe rola 3.
 • Vampirul de 800 de ani, Michael, a trăit atât de mult la marginea societății încât abia își amintește cum să fie om până când o întâlnește pe Sarah. Dragostea lui pură și necondiționată pentru o femeie umană vă va oferi 20 de rotiri gratuite. Simbolurile vor dispărea de pe ecran, prăbușind mai multe simboluri pentru câștiguri mai mari.
 • Sarah este un om de știință genial care nu se va opri la nimic pentru a-și face un nume în comunitatea științifică. Ea nu va avea timp să se gândească la consecințele acțiunilor ei, deoarece cele 25 de rotiri gratuite ale ei Wild Vine- viță de vie sălbatică, care se reproduc pe role, oferindu-vă mai multe câștiguri.

Cât plătește un simbol la Immortal Romance joc 2024?

Deși până acum am vorbit despre simbolurile care îți pot aduce câștiguri semnificative, există și simbolurile care plătesc mai puțin, însă sunt grozave datorită potențialului lor de plată pentru păcănele Immortal Romance. 

Immortal Romance gratis vine în continuare cu vechile simboluri A, K, Q, J, 10, 9, acestea sunt adaptate tematicii gotice și misterioase ale jocului Immortal Romance online. 

 Pentru miza minimă de 0.3 monede, fiecare simbol îți aduce câștiguri precum:

 • A și K îți aduc pentru 3,4 și 5 simboluri, 0.9, 2.25 și respectiv 13.50 monede.
 • Q și J îți aduc pentru 3,4 și 5 simboluri, 0.63, 1.80 și 11.25 monede.
 • 9 și 10 îți pot aduce câștiguri pentru 3,4 și 5 simboluri în fereastra de joc Immortal Romance online câștiguri de 0.45, 1.35 și respectiv, 9 monede. 

Jocul Immortal Romance online pe mobil 2024

Immortal Romance ca la aparate creat de Microgaming, îți oferă posibilitatea de a te bucura de intriganta poveste de dragoste a celor 4 personaje, chiar și pe telefonul tău mobil. Nu îți face griji, beneficiile de pe laptop sau calculator vor fi aceleași chiar și pe telefonul tău mobil pentru jocuri aparate Immortal Romance. 

Avantaje și dezavantaje Immortal Romance gratis 2024

 • Un avantaj major al jocului Immortal Romance Gratis constă în testarea jocului Immortal Romance ca la aparate, fără ca tu să efectuezi o depunere propriu zisă.
 • Un alt avantaj pentru păcănele Immortal Romance este povestea foarte bine structurată, cu o intrigă frapantă a poveștii de dragoste, fiecare personaj reprezentând de asemenea o gamă de funcții care îți aduc câștiguri uimitoare.
 • Jocuri Immortal Romance gratis transpun povestea de dragoste a lui Michael și Sarah într-o adevărată experiență pentru fanii sloturilor, unde pot acumula câștiguri chiar și din simbolurile uzuale, gama acestora și modul de pariere fiind foarte bine explicat la secțiunea de informații a jocului. 
 • Un dezavantaj pentru păcănele Immortal Romance este faptul că nu există încă funcția de Gamble sau cea de Jackpot. 

Nu rata nici păcănele Cats gratis, slot Jewels 4 all ca la aparate, slot Jimi Hendrix gratis sau jocul Mytic Maiden online. De asemenea, profită din plin de Thunderstruck 2 gratis și Twin spin online!

Concluzie

Bucură-te acum de jocuri Immortal Romance gratis și prinde experiență cu ajutorul unuia dintre cele mai tari jocuri oferite de Microgaming, alături de Sarah, Michael, Amber și Troy, în cadrul celei mai incitante povești de dragoste, disponibile chiar și pe telefonul mobil!