...
11

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Football Champions Cup

Fotbalul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume. Drept urmare, nu este de mirare că producătorii de jocuri încearcă să exploateze la maximum potențialul acestui sport pe consolele electronice dedicate celor mici și nu numai. Era oarecum de așteptat ca iubitorii fotbalului să aibă la dispoziție și un joc slot al lor, în care adrenalina jocului să fie combinată cu posibilitatea unor câștiguri substanțiale în bani.

Rating

4.7/5

Producător

Netent

Cod Bonus: ROTIRIGRATIS

200 Rotiri Gratuite

  • la Roata Rundelor Gratuite
  • la înregistrare și verificare cont
  • la Shining Crown
  • cod bonus ROTIRIGRATIS

Jocuri asemănătoare cu Football Champions Cup

JOACA ACUM
Jumanji Gratis 2024
jumanji gratis
JOACA ACUM
Ultra Hold and Spin Demo 2024
ultra hold and spin demo
JOACA ACUM
Plenty O’Fortune
plenty o fortune slot
JOACA ACUM
Incinerator
incinerator-slot-game
Vezi toate jocurile
4.7/5

Din acest punct de vedere, cei de la NetEnt au încercat să ofere un joc cât mai realist cu putință, Football Champions Cup gratis fiind realizat cu o grafică și o coloană sonoră cât se poate de realiste. Oferit în România de Netbet ro, jocul oferă câteva amănunte interesante, începând de la regulile inovative, până la premiile și bonusurile puse în joc. De asemenea, trebuie menționat că Football: Champions Cup gratis beneficiază de ultimele tehnici în materie de grafică și design, câtă vreme este relativ nou realizat.

Specialele Football Champions Cup gratis

Jocul celor de la Netbet ro beneficiază de câteva elemente clasice, care te vor introduce din primul moment în lumea fotbalului. Astfel, simbolurile principale care îți vor apărea pe tamburii rotitori sunt amplasate pe un stadion imens, de culoare verde, cu rolele semitransparente așezate pe gazonul de joc. De asemenea, tribunele sunt arhipline, iar spectatorii vor striga la fiecare rundă accesată și mai ales, la fiecare câștig acumulat. La prima vedere, scenariul este unul cât se poate de clasic și de previzibil, însă modul în care jocul produs Netent este realizat merită toată admirația.

Cele cinci role ale jocului au câte trei simboluri pe fiecare, în vreme ce posibilitățile de câștig sunt întinse practic pe tot ecranul. Tot ceea ce aveți de făcut este să aliniați simbolurile în combinații câștigătoare, în vreme ce butoanele din bara de joc vă vor oferi toate opțiunile necesare. Săgețile sus și jos vă vor oferi posibilitatea de a ajusta bet-ul în funcție de bugetul disponibil, în vreme ce butonul central poate fi considerat fluierul arbitrului, care dă startul jocului Football Champions Cup gratis la fiecare început de rundă. În ceea ce privește simbolurile câștigătoare pe Netbet ro, acestea includ mănuși de portar, fluiere de arbitru, tricouri și alte elemente specifice jocului, combinate cu simbolurile de la 10 la As, pe care le întâlnim în majoritatea jocurilor slot. 

Autor

Ioana Stanciu

Editor JocuriCazinouri.com