Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Blackjack

Dacă ești amator al jocului de cărți, nimic nu pare mai simplu și mai plin de adrenalină decât un joc de BlackJack, în care să îți dublezi suma disponibilă în cont în doar câteva secunde. Această oportunitate îți este oferită acum în România prin intermediul versiunii de BlackJack pusă la dispoziție de Netbet Romania. Jocul este unul pe cât de clasic, pe atât de simplu, cu regulile pe care le știe toată lumea, de zeci sau chiar sute de ani.

Rating:
4.5/5 - (4 votes)
Producator: MGT
Categoria Jocului:

Jocuri asemanatoare cu Blackjack

Denumit în trecut și 21, scopul jocului este să aduni 21 de puncte din cărțile pe care ți le împarte dealerul. Ai la dispoziție întregul pachet de cărți, de la 2 la As, pe care dealerul virtual de pe Netbet Romania ți le va împărți una câte una, ție, respectiv calculatorului.

Blackjack gratis – un simulator perfect al mesei de joc!

Din punct de vedere grafic, jocul respectă întru totul aspectul mesei de joc, cu margini capitonate din piele, cu plușul verde și cu jetoanele intens colorate, care te vor aștepta în partea stângă. Dealerul jocului Blackjack gratis de la MGT îți va împărți cărțile dintr-un locaș special amplasat în dreapta ecranului, tot ce trebuie să faci fiind setarea mizei și apăsarea butoanelor de împărțire a mizei, de a plasa un pariu nou sau de a șterge tot, aceasta însemnând că o vei lua de la zero cu istoricul jocului.

Nu în ultimul rând, jocul celor de la Netbet Romania este unul extrem de intuitiv, punându-ți întrebări la fiecare opțiune pe care o simte în defavoarea ta. Astfel, în cazul în care ai tras un anumit număr de cărți și dorești una suplimentară, te va avertiza că s-ar putea să depășești suma celor 21 de puncte necesară pentru a câștiga în fața dealerului. În ceea ce privește mizele, acestea se fixează cu ajutorul jetoanelor de joc amplasate în partea stângă, acestea având valori de 1, 5, 25, 100, 500 și 1000 de puncte.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că Blackjack gratis este disponibil și în variantă demonstrativă, pe care îți poți testa abilitățile de parior la Blackjack fără să scoți niciun ban din propriul buzunar. Hai pe site și te vei distra ca niciodată, în timp ce faci și bani adevărați jucând Blackjack gratis! Distracția începe acum, gratis, iar câștigătorul unui premiu uriaș, poți fi chiar tu!