...
13

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Blackjack

Dacă ești amator al jocului de cărți, nimic nu pare mai simplu și mai plin de adrenalină decât un joc de BlackJack, în care să îți dublezi suma disponibilă în cont în doar câteva secunde. Această oportunitate îți este oferită acum în România prin intermediul versiunii de BlackJack pusă la dispoziție de Netbet Romania. Jocul este unul pe cât de clasic, pe atât de simplu, cu regulile pe care le știe toată lumea, de zeci sau chiar sute de ani.

Rating

4.3/5

Producător

MGT

Categoria Jocului

Cod Bonus: SPECIALA200

200 Rotiri Gratuite + 40 RON

  • la înregistrare și verificare cont
  • 200 rotiri la Gates of Olympus
  • 40 RON la Wisdom of Athena
  • cod bonus SPECIALA200

Jocuri asemănătoare cu Blackjack

JOACA ACUM
Book of The Fallen Demo 2024
book of the fallen demo
JOACA ACUM
Buffalo King Megaways Demo 2024
buffalo king megaways demo
JOACA ACUM
Penguin Vacation
Penguin-Vacation
JOACA ACUM
Builder Beaver Demo 2024
builder beaver demo
Vezi toate jocurile
4.3/5
DenumireBlackjack
ProducătorMGT
TipBlackjack

Dacă ești amator al jocului de cărți, nimic nu pare mai simplu și mai plin de adrenalină decât o tură de jocuri BlackJack online 2024, în care să îți dublezi suma disponibilă în cont în doar câteva secunde. Această oportunitate îți este oferită acum în România prin intermediul versiunii de BlackJack online gratuit 2024 pusă la dispoziție de producătorii de jocuri de noroc. Jocul este unul pe cât de clasic, pe atât de simplu, cu regulile pe care le știe toată lumea, de zeci sau chiar sute de ani. Blackjack Joc Gratis este o opțiune cât se poate de bună, atât pentru jucătorii cu experiență, cât și pentru cei care abia sunt la primele încercări.

Aflii în cele ce urmează cum se joacă Blackjack Online 2024 de la operatorul MGT. A fost denumit în trecut și 21, scopul jocului este să aduni 21 de puncte din cărțile pe care ți le împarte dealerul. Ai la dispoziție întregul pachet de cărți, de la 2 la As, pe care dealerul virtual ți le va împărți una câte una, ție, respectiv calculatorului. Joacă BlackJack online gratuit și bucură-te de câștiguri unice!

Încearcă și jocurile American Poker 2, Pyramid Quest gratis, Roulette European și Blackjack IGT. Dacă vrei să joci și la păcănele, atunci trebuie să încerci slotul Rambo gratis online pe JocuriCazinouri!

Cum se joacă Blackjack Gratis 2024

Blackjack Gratis 2024 este unul dintre cele mai vechi jocuri, astfel regulile sunt și ele destul de simple. Jocul va începe cu cât 2 cărți pentru fiecare jucător, inclusiv dealerul. La jocuri BlackJack online, una dintre cărțile dealer-ului va fi cu fața în jos, iar restul cărților stau pe masă la vedere. Scopul este să ai suma cărților cât mai aproape de 21, dar totuși să nu depășești această sumă. Joacă Blackjack online 2024 pentru a învăța regulile cu rapiditate. Blackjack Joc Gratis poate fi jucat în diferite variante, după cum îți vom explica în cele ce urmează. Îți recomandăm să rămâi alături de noi până la finalul articolului, pentru a afla cele mai importante detalii despre Blackjack Joc Gratis.

După ce au fost împărțite cărțile la BlackJack online gratuit, fiecare jucător are câteva variante pentru următorii pași:

Câștigă cel care are suma cărților 21 sau cel mai aproape de 21. Trebuie să menționăm și faptul că, jocul celor de la Netbet Romania este unul extrem de intuitiv, punându-ți întrebări la fiecare opțiune pe care o simte în defavoarea ta. Astfel, în cazul în care ai tras un anumit număr de cărți la jocuri BlackJack online și dorești una suplimentară, te va avertiza că s-ar putea să depășești suma celor 21 de puncte necesară pentru a câștiga în fața dealerului.

În ceea ce privește mizele la jocuri BlackJack online, acestea se fixează cu ajutorul jetoanelor de joc amplasate în partea stângă, acestea având valori de 1, 5, 25, 100, 500 și 1000 de puncte. Blackjack Joc Gratis îți poate aduce câștiguri impresionante și cu siguranță te vei distra pe cinste!

Descoperă ce mai trebuie să știi despre BlackJack online gratuit și toate avantajele de care trebuie să profiți! Profită și de jocurile Frog Story, Just Jewels gratis, Book of Ra gratis și Columbus Deluxe.

Simboluri Blackjack online 2024

În aceste jocuri Blackjack online 2024 nu apare niciun simbol în mod special, fiindcă se joacă Blackjack online cu cărțile clasice de joc. Astfel, simbolurile de pe cărți sunt cele clasice, de la 2 la 10, urmat de J, Q și K, iar prima este considerată Asul. Fiecare număr are câte 4 cărți la Blackjack gratis online: una cu inimă roșie, una cu romb, una cu treflă și una cu inimă neagră.

Din punct de vedere grafic, aceste jocuri online Blackjack 2024 respectă întru totul aspectul mesei de joc, cu margini capitonate din piele, cu plușul verde și cu jetoanele intens colorate, care te vor aștepta în partea stângă. Dealerul jocului Blackjack gratis online 2024 de la MGT îți va împărți cărțile dintr-un locaș special amplasat în dreapta ecranului, tot ce trebuie să faci fiind setarea mizei și apăsarea butoanelor de împărțire a mizei, de a plasa un pariu nou sau de a șterge tot, aceasta însemnând că o vei lua de la zero cu istoricul jocului, la jocuri BlackJack online.

Joacă și Plenty on Twenty, Burning Hot, Dolphin Pearl gratis și Roulette gratis, pentru distracție din plin!

Funcții speciale Blackjack Gratis online 2024

Una dintre funcțiile speciale care se aplică la Blackjack gratis online este posibilitatea de a te retrage. Aceasta este disponibilă doar la unele dintre cazinourile care oferă blackjack gratis.

În cazul în care cărțile dealerului au suma sub 17, el trebuie să mai ia o carte. Această regulă are denumirea de SOFT 17. Atunci când faci Blackjack, înseamnă că a rezultat 21 din împărțirea cărților. Acest jucător va primi (3:2)x miza.

Jucătorii pot cere să se verifice dacă suma casei este 21 la Blackjack gratis online. Au această posibilitate atunci când cartea la vedere a dealer-ului este un As. Blackjack gratis online 2024 este un simulator perfect al mesei de joc!

Descoperă și cât plătește un simbol la BlackJack online gratuit, pentru a-ți putea estima câștigurile și a te specializa la acest joc online! La jocuri online blackjack ai posibilitatea de a câștiga sume impresionate, cu puțin noroc și pe măsură ce acumulezi experiență!

Poți încerca și Fairytale Roulette, Gonzos Quest gratis, Extra Stars și Versailles Gold, pentru cele mai mari câștiguri!

Cât plătește un simbol la Blackjack 2024

Valoarea cărților pentru aceste jocuri online Blackjack 2024 este foarte simplu de calculat. Practic se ia în considerare cifra care apare pe carte, iar aceasta este valoarea pe care o aduni. La jocuri online blackjack este important să ții cont de aceste detalii, mai ales dacă vrei să câștigi fără niciun fel de dubii.

Pentru As, valoarea cărții atunci când se joacă Blackjack Online este 11 puncte. Pentru J, Q și K, valoarea calculată pentru jocuri Blackjack online este 10 la fiecare. Atfel, vei vedea cât de ușor îți poți calcula suma cărților. Combinația perfectă este un As și un 10, iar cu aceasta Blackjack gratis a fost câștigat.

Poți să te bucuri și de Shining Crown gratis, Blackjack gratis, Dice & Roll gratis și Lucky Lady Charm Deluxe!

Jocuri Blackjack pe mobil 2024

Aceste jocuri Blackjack online gratuit 2024 pot fi jucate și de pe telefonul mobil, atâta timp cât ești conectat la internet. Avantajul care care îl oferă e în primul rând flexibilitatea. Poți juca de oriunde și oricât îți dorești, fără să depinzi de nimic.

Nu în ultimul rând, trebuie menționat faptul că Blackjack gratis 2024 este disponibil și în variantă demonstrativă, pe care îți poți testa abilitățile de parior la Blackjack fără să scoți niciun ban din propriul buzunar. Hai pe site și te vei distra ca niciodată, în timp ce faci și bani adevărați jucând Blackjack gratis 2024! Distracția începe acum, gratis, iar câștigătorul unui premiu uriaș BlackJack online gratuit, poți fi chiar tu! Alege jocuri online blackjack și începe aventura în lumea jocurilor de noroc online!

Distrează-te la maxim și cu păcănele Pumpkin Smash gratis online, care îți vor îmbunătăți experiența de joc și abilitățile!

Avantaje și dezavantaje când se joacă Blackjack online 2024

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care le are Blackjack 2024 este posibilitatea constantă a jucătorului de a aplica strategii. Una dintre cele mai cunoscute astfel de strategii este numărarea cărților, dar asta se poate face atât timp cât nu îți dă nimeni seama că o faci. Cazinourile nu îți vor permite acest avantaj, fiind în defavoarea lor, deși este legal.

Dezavantajul la jocuri Blackjack online 2024 este în primul rând atmosfera care este diferită de cea dintr-un cazino. Totuși, poate fără gălăgie sau alte zgomote de fundal vei putea să te concentrezi mult mai bine la Blackjack gratis online.

Concluzie

Acum că ai descoperit cum se joacă Blackjack Online, care sunt avantajele și cele mai importante detalii, credem că ești pregătit să încerci chiar tu și să te bucuri de această experiență! Blackjack joc gratis 2024 este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc la nivel mondial.  Regulile sunt foarte simple și poți învăța inclusiv strategii pentru a câștiga la Blackjack Joc Gratis 2024. Distrează-te mereu atunci când joci, iar așa șansele de câștig cresc. 

Autor

Mara Ivan

Editor Senior