Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Gonzos Quest

Rating:
4.8/5 - (6 votes)
Producator: Netent
Categoria Jocului: Sloturi clasice

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Gonzos Quest

Gonzo’s Quest online este acel slot video legendar, care a stârnit o avalanșă de reacții din partea pasionaților de jocuri de noroc în întreaga lume. Jocul Gonzo’s Quest gratis, cu conchistadorul Gonzo în rolul principal, a devenit sinonim cu NetEnt, fiind văzut ca emblemă a faimosului producător din industria de online gaming. Filmulețul 3D care te introduce în povestea jocului este superb și setează o atmosferă unică de joc. Personajul autentic, Gonzalo Pizzaro este inspirația slotului Gonzo’s Quest online iar tu ești pe cale să te îmbarci într-o aventură colosală, pentru a descoperi orașul pierdut al aurului – Eldorado. 

Găsește toate aceste comori ascunse în spatele simbolurilor pe fiecare rolă din jocul Gonzo’s Quest gratis, la Maxbet. Gonzo’s Quest Maxbet îți propune un joc pe 5 role, 20 de linii și cu o cotă RTP de 95,97%.  Grafica este frumos creată, cu un templu în fundal, mult verde și o fântână de apă care curge dintr-o față sculptată din piatră. Zgomotele din fundalul jocului Gonzo’s Quest gratis te fac să te simți ca în jungla Americii Centrale.

Simbolurile lui Gonzo’s Quest gratis

Toate simboluri slotului Gonzo’s Quest Maxbet sunt reprezentate de sculpturi din piatră ce înfățișează fețe de oameni sau animale, fiecare de o culoare diferită. Cele albastru deschis sunt mai slab plătitoare, în timp ce simbolurile aurii, verzi și cele gri plătesc cel mai bine. Simbolul Wild se găsește într-o sculptură gri cu un semn al întrebării auriu în timp ce simbolul Free Fall este un medalion din aur cu o față în mijloc. Acesta din urmă te premiază cu 10 rotiri gratuite de fiecare dată când ai parte de 3 astfel de simboluri.O caracteristică excelentă de neratat când joci Gonzo’s Quest gratis este Avalanșa. De fiecare dată când ai norocul de o linie câștigătoare, Avalanșa îți înlocuiește complet simbolurile de pe role, pentru noi șanse de câștig. Încearcă și tu Gonzo’s Quest gratis sau pe mize reale pentru o distracție pe cinste presărată cu premii importante.