Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lucky Dragons

Lucky Dragons gratis este un joc slot cu cinci role și patru simboluri pe fiecare dintre acestea, care te duce cu gândul la îndepărtata Chină, atât prin imagine, cât și prin coloana sonoră. Oferit de Netbet Romania, jocul te introduce imediat în atmosfera orientală, prin simbolistica bogată, începând de la fioroșii dragoni asiatici, până la tigri, peștișori aurii, monede din aur, peste care tronează atotputernicul Budha.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Pragmatic Play
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Lucky Dragons

5/5 - (3 votes)

Dracula

5/5 - (1 vote)

Roulette

Oferit de Netbet Romania, slotul cu speciale Lucky Dragons gratis te introduce imediat în atmosfera orientală, prin simbolistica bogată, începând de la fioroșii dragoni asiatici, până la tigri, peștișori aurii, monede din aur, peste care tronează atotputernicul Budha. Lucky Dragons gratis este plin de strălucire, iar prin toate simbolurile oferite acesta capătă chiar o aură regală, care te duce cu gândul la curțile mari împărătești și la templele impunătoare ale Chinei antice.

Dincolo de acestea, Lucky Dragons gratis oferit de Netbet Romania include simboluri de tip Scatter sau Wild, care îți pot aduce runde gratuite, precum și multiplicări ale premiilor deja obținute pe liniile de plată.

Specialele lui Lucky Dragons gratis

Odată cei ai ales să intri în jocul creat de Pragmatic play, nuanțele strălucitoare de roșu și auriu creează imediat impresia jucătorilor că se află într-un spațiu exotic și bogat totodată. Nu greșim deloc dacă spunem că aproape la fiecare rundă pe Netbet Romania avem de-a face cu o doză maximă de elemente exotice, specifice până la urmă îndepărtatului Orient. Pentru fixa bet-ul înainte de a juca, pur și simplu trebuie să apăsați butoanele cu „+” și „–” din partea de joc a ecranului, monedele având valori cuprinse între 0.01 și 0.5 euro. Jocul oferă însă nu mai puțin de 50 de linii de plată, în cadrul cărora puteți seta un bet total de până la 250 de monede. Lucky Dragons gratis oferit de Netbet Romania are și opțiunea de autoplay, aceasta fiind marcată însă cu „quick spin” din meniul de bază, astfel încât jocul poate rula de la 10 la o mie de runde în mod automat, odată ce ați fixat miza de joc.

În ceea ce privește simbolurile, la Lucky Dragons gratis acestea atrag atenția prin strălucirea lor, majoritatea având legătură cu aurul. Astfel, vom regăsi în joc peștișori aurii, care ne îndeplinesc orice dorință, dar și tigri sau dragoni, în care nuanțele de auriu sunt omniprezente. Astfel, odată ce ai prins trei animale de acest gen, vei beneficia de un premiu pe linia de plată, care va fi marcată vizibil. Premiul maxim pe care îl poți câștiga este de 40.000 de monede, ceea ce poate echivala cu un adevărat Jackpot.