Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Book of Ra Temple of Gold Gratis

Profită de Book of Ra Temple of Gold gratis direct pe JocuriCazinouri.com și află toate secretele Egiptului Antic!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Novomatic

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Book of Ra Temple of Gold Gratis

DenumireBook of Ra Temple of Gold
RTP95,28%
ProducătorNovomatic
Tippăcănele clasice
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată10

Book of Ra Temple of Gold ca la aparate este un joc din clasica serie Novomatic unde tematica nu mai este cea obișnuită. Book of Ra Temple of Gold gratis schimbă locaţia aventurii, lasă în spate Egiptul Antic pentru a explora templul Aztec. Porneşte în nouă aventură alături de exploratoare în goană după artefactele aztece din templul aurului în Book of Ra Temple of Gold online.

Citește în continuare și descoperă tot ce trebuie să știi despre Book of Ra Temple of Gold păcănele gratis. Află mai multe despre simbolurile, tematica jocului şi despre funcţia bonus Book of Ra Temple of Gold ca la aparate.

Dacă vrei să porneşti direct la joc, poţi juca Book of Ra Temple of Gold gratis mai sus, la noi pe pagina JocuriCazinouri.com.

Știm că îți place mult Book of Ra Classic și tocmai de aceea îți punem la dispoziție și alte variante ale jocului, cum ar fi – Book of Ra Deluxe gratis, slot Book of Ra Mystic Fortunes, joc Book of Ra Deluxe 6 sau chiar Book of Ra Magic. De asemenea, mai ai la îndemână și Book of Ra Bingo gratis sau Book of Ra Deluxe 10 păcănele gratis.

Cum se joacă Book of Ra Temple of Gold Gratis 2023?

Marile schimbări din Book of Ra Temple of Gold gratis sunt cele tematice şi estetice. Asta înseamnă că slotul este în continuare la fel de simplu de jucat, mai ales pentru fanii seriei. Poţi juca Book of Ra Temple of Gold ca la aparate, este la fel de simplu.

Mai întâi trebuie să alegi miza, controlul se face din bară de opțiuni de sub tabela de joc. Ai şi posibilitatea de a modifica numărul de linii de plată pentru pentru a pune pariul perfect pentru tine. Odată ce ești gata și ai ales cât vrei să pariezi, găseşti în partea dreaptă a barei de sub tamburi butonul START.

Poți să cauți mereu informații despre acest joc Book of Ra Temple of Gold din secțiunea “Ajutor” pe care o găsești dacă apeși butonul MENIU din bară de opțiuni. Tot de aici poți să accesezi şi setările jocului Book of Ra Temple of Gold ca la aparate în cazul în care vrei să ajustezi jocul. Dacă vrei să faci proba tuturor setărilor şi nu vrei să rişti bani reali, poţi încerca să joci Book of Ra Temple of Gold păcănele gratis.

Apare şi nelipsita funcţie Book of Ra Temple of Gold ca la aparate, cea de dublaj. Ca să o activezi, trebuie doar să apeşi butonul GAMBLE dacă ai un câştig după o rotire. Funcția îţi dă posibilitatea să îţi dublezi câştigul, cât timp ghiceşti corect cartea extrasa. Înainte să încerci dublajul pe bani reali, este cel mai bine să testezi funcţia în varianta Book of Ra Temple of Gold gratis.

Distrează-te la maxim și cu slotul Mega Joker gratis sau slotul Pumpkin Smash gratis online!!

Simboluri Book of Ra Temple of Gold Gratis 2023

Chiar dacă tematica acestui joc Book of Ra Temple of Gold gratis nu mai este cea egipteană, în Book of Ra Temple of Gold online explorăm tematica aztecă şi comorile ce sunt ascunse în orașul de aur.

Deși nu mai suntem în Egipt, cel mai căutat simbol în Book of Ra Temple of Gold gratis rămâne cartea. Ea este simbolul Scatter şi Wild, și este cea mai prețioasă, deoarece activează funcția rotirilor gratuite. Următorul loc în piramidă simbolurilor este ocupat de aventuroasa exploratoare, Acesta este un simbol căutat cu motiv bun, deoarece în Book of Ra temple of Gold online are cea mai mare plată.

Urmează puţin mai joc în rang, dar la fel de importante, cele 3 artefacte după care exploratoare a venit în căutare în templul de aur. Acestea sunt războinicul, statuie de aur şi calendarul aztec. Cele 3 pot aduce în joc Book of Ra Temple of Gold ca la aparate posibile câştiguri mari, dacă le vei găsi pe parcursul funcţiei speciale.

Din jocul Book of Ra Temple of Gold gratis nu puteau să lipsească simbolurile clasicelor cărți de joc A, K, Q, J și 10. Deși sunt cele mai mici când vine vorba de plăți, ele sunt un simbol regăsit în multe jocuri de toate tipurile. Poţi să verifici mereu în Book of Ra Temple of Gold ca la aparate simbolurile dacă accesezi tabela de plată.

Funcţii speciale Book of Ra Temple of Gold Gratis 2023

În această serie găsim râvnita funcţie specială a simbolului expandabil. Activarea funcţiei bonus în Book of Ra Temple of Gold gratis este la fel de simplă ca de obicei. Tot ce îți trebuie este să prinzi pe tamburi 3 simboluri Scatter cu carte. La începutul funcției bonus Book of Ra Temple of Gold ca la aparate, se primesc 10 rotiri gratuite, pentru toată durata bonusului este selectat un simbol în mod aleatoriu care se va exploda pe toată rola când este prins în specială.

Dacă pe durata bonusului mai sunt găsite încă 3 simboluri scatter, bonusul o să fie extins cu încă 10 rotiri gratuite. O diferenţă care apare la funcția bonus când joci Book of Ra Temple of Gold păcănele gratis, este abilitatea de a primi până la 3 simboluri expandabile diferite dacă prinzi mai mult de 3 simboluri Scatter. Cele mai căutate simboluri expandabile în specială sunt pictogramele, deoarece au cele mai mari plăți din Book of Ra Temple of Gold gratis.

O altă funcţie găsită în joc Book of Ra Temple of Gold este cea de Gamble, după cum spus mai sus, ea îţi dă posibilitatea să îţi dublezi câştigul. Cât timp reuşeşti să prezici corect culoarea cărţi extrase, câştigul o să fie dublat. Dar în momentul în care ghiceşti incorect, funcţia o să se oprească şi câştigul o să fie pierdut. Poţi să încerci toate funcţiile din slot fără risc în Book of Ra Temple of Gold gratis.

Cât plăteşte un simbol Book of Ra Temple of Gold Gratis 2023?

Simbolurile găsite în Book of Ra Temple of Gold ca la aparate, trebuie să fie conectate în linii de minim 3 pentru cărţile de joc sau în minim 2 pentru simbolurile cu pictograme. Plățile acordate de simbolurile din Book of Ra temple of Gold online sunt:

 • 5x Exploratoare – plăteşte 500x miza
 • 5x Războinicul aztec – plătește 200x miza
 • 5x Carte – plăteşte 200x miza
 • 5x Statuia de aur – plăteşte 75x miza
 • 5x Calendarul aztec – plăteşte 75x miza
 • 5x A/K – plăteşte 15x miza
 • 5x Q/J/10 – plăteşte 10x miza

Book of Ra Temple of Gold gratis este dispus pe 5 role şi 3 rânduri, cu o Rată de Plată (RTP) de 95,28% şi are un potenţial maxim de 5000X pe rotire.

Jocul Book of Ra Temple of Gold Gratis pe mobil 2023

Jocul Book of Ra Temple of Gold online este optimizat foarte bine pentru device-urile inteligente. GreenTube creat pentru acest slot Book of Ra Temple of Gold păcănele gratis o interfaţă specială dispozitivelor mobile. Varianta mobilă poate să fie jucat de oriunde cât timp există acces la internet.

Poți să testezi dacă telefonul tău este compatibil jucând Book of Ra Temple of Gold păcănele gratis. Dacă poţi accesa acest joc Book of Ra Temple of Gold online, înseamnă că ești gata să porneşti jocul fără întreruperi chiar dacă nu ai acces la un calculator.

Avantaje şi dezavantaje Book of Ra Temple of Gold Gratis 2023

Pentru a putea vedea dacă Book of Ra Temple of Gold gratis este jocul potrivit pentru tine, am organizat o listă cu avantaje şi probleme.

Avantajele Book of Ra temple of Gold gratis sunt:

 • Funcția bonus care permite până la 3 simboluri expandabile diferite.
 • Versiunea mobilă Book of Ra Temple of Gold păcănele gratis care este bine optimizată.
 • Tematică și sunetul plăcut.

Niște dezavantaje prezente în Book of Ra temple of Gold gratis sunt:

 • Volatilitatea ridicată.
 • Lisa de funcții extra pe lângă bonus.

Distrează-te la maxim și cu Lucky Lady gratis online, plus Lucky Lady Charm Deluxe 10 gratis, slot Lucky Lady Charm Deluxe 6 sau Lucky Lady Bingo păcănele gratis!

Concluzie

Putem spune că Book of Ra Temple of Gold gratis este o serie aşteptată de multă vreme, care aduce un suflu de aer proaspăt în catalogul jocurilor de tip Book. De asemenea, noul bonus Book of Ra Temple of Gold gratis permite multiple simboluri expandabile, ceea ce sigur o să atragă mai mulți jucători.