Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Mythic Maiden Gratis 2023

Joacă Mythic Maiden online gratuit la JocuriCazinouri și bucură-te de o experiență pe cinste! Dacă ești fan al sloturilor NetEnt, atunci credem că acesta va fi unul dintre favoritele tale! Slotul Mythic Maiden cu funcții speciale și numeroase câștiguri te va fascina, cu siguranță!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Netent

Bonus 100% până la 1500 RON + 225 rotiri gratuite

100% până la 1500 RON
225 Rotiri Gratuite fără rulaj
Depunere minimă 25 RON
DenumireMythic Maiden
RTP96.58%
ProducătorNetEnt
TipSloturi cu speciale
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată30

Mythic Maiden online 2023 este un joc creat și distribuit de operatorul NetEnt, care a ales să creeze mai multe versiuni de joc Mythic Maiden, atât obișnuitul slot Mythic Maiden 2023, cât și varianta care nu necesită o depunere propriu-zisă, Mythic Maiden gratis 2023.

Mythic Maiden ca la aparate 2023 este unul dintre cele mai populare, încă din 2011, anul apariției sale, datorită designului care transpune jucătorul parcă într-un film de groază. Lumânările, luna plină, păianjenii, dar și craniile, sunt doar câteva elemente care conturează tabloul înfricoșător al jocului de păcănele Mythic Maiden 2023.

Echipa JocuriCazinouri recomandă și sloturile Jurassic Park gratis online și Playboy gratis, pe care le poți testa după bunul plac! De asemenea, mai poți încerca și Dazzle me jocuri online! Joacă online gratuit și unul dintre cele mai tari sloturi din mediul online, Rambo gratis!

Cum se joacă Mythic Maiden slot 2023?

Înainte de a intra în cadrul înfiorător al jocului Mythic Maiden online 2023, trebuie să cunoști cu exactitate funcțiile fiecărui buton din fereastra de joc Mythic Maiden 2023, fie că ești interesat de varianta clasică, Mythic Maiden păcănele, fie de cea demo, Mythic Maiden gratis. Designul și butoanele din fereastra jocurilor de păcănele Mythic Maiden 2023 sunt identice, deci indiferent ce ai alege, toate variantele îți vor fi familiare. 

 • Info- te va trimite într-o fereastră unde îți vor fi explicate toate plățile pe care le poți primi, suma fiecărui simbol prezent în Mythic Maiden ca la aparate 2023 și multe alte detalii care te vor ajuta să ai parte de cea mai tare experiență înfricoșătoare la jocul Mythic Maiden slot;
 • Level- poți seta numărul de fise pe care vrei să le pariezi pe fiecare linie a jocului. Nu uita faptul că Mythic Maiden joc 2023 este un slot cu 5 coloane și 30 de linii de plată;
 • Auto Play- declanșează rotirile jocului Mythic Maiden păcănele 2023 conform unui număr setat de tine, fără oprire;
 • Spin- are rolul de a declanșa rotirile coloanelor Mythic Maiden gratis 2023, de fiecare dată când apeși butonul semnalizat cu două săgeți care formează un cerc;
 • Max Bet- transformă miza actuală a jocului de păcănele Mythic Maiden 2023 în miza maximă disponibilă pentru jocul Mythic Maiden păcănele;
 • Coin Value- te ajută să setezi denominația jocului Mythic Maiden slot 2023, valoarea minimă disponibilă fiind de 0.1, iar cea maximă este egală cu 1. 

Testează gratuit online sloturile Age of Troy și Avalon gratis online, sloturi care îți vor aduce un plus de experiență și distracție pe cinste!

Simboluri Mythic Maiden joc 2023

Datorită imaginii sumbre pe care o crează în cadrul jocului Mythic Maiden online 2023, creatorii utilizează aceleași elemente și pentru varianta Mythic Maiden gratis 2023 pentru a transpune întocmai magia jocului în ambele versiuni de joc păcănele Mythic Maiden. Simbolurile care îți pot aduce câștiguri în cadrul acestor Mythic Maiden păcănele 2023 sunt formate din elemente înspăimântătoare precum lumânări, păianjeni, cranii, cărți de vrăjitorie, măști stranii și luna plină. 

Acestea pot forma combinații câștigătoare care îți pot aduce plăți uriașe dacă ai noroc. Chiar dacă varianta Mythic Maiden gratis nu necesită un pariu real pentru a te bucura de Mythic Maiden ca la aparate 2023, combinațiile de simboluri îți pot aduce chiar și acolo câștiguri impresionante care îți vor prelungi durata jocului în cadrul Mythic Maiden slot 2023.

Alege să încerci și slotul Pumpkin Smash online gratis la JocuriCazinouri! Experiența ta de joc va fi una complet inedită!

Funcții speciale Mythic Maiden joc 2023

Acțiunea jocului Mythic Maiden gratis 2023 are loc în podul părăsit al unei bătrâne vrăjitoare. Magia antică prinde viață, lucru care îi ajută pe jucători să obțină premiile principale ale slotului Mythic Maiden ca la aparate 2023. În pod vei găsi un număr mare de elemente și simboluri magice care vă permit să vă cufundați complet în atmosfera magiei vrăjitoarei din jocul Mythic Maiden online 2023.

 • Funcția Scatter este afișată de simbolul a două linii, una roșie și una albastră, care apar în cerc, sub forma unor aure luminoase. Aceasta funcție este declanșată de 3 astfel de simboluri care apar oriunde pe ecranul de joc Mythic Maiden 2023, și te vor trimite într-o călătorie magică de 10 rotiri gratuite minim. Acest număr de rotiri se poate modifica pe măsura apariției simbolurilor de acest tip sau a multiplicatoarelor de joc păcănele Mythic Maiden care vor apărea din sarcofagul Mythic Maiden slot din dreapta ferestrei Mythic Maiden ca la aparate;
 • Funcția Wild este caracteristică simbolului Lună plină, care înfățișează un craniu uman și care, pe cât de înspăimântător arată, pe atât de mari sunt și câștigurile acestui element. Luna plină înlocuiește toate simbolurile de pe rolele de joc păcănele Mythic Maiden obișnuite, sau Mythic Maiden gratis 2023, în afară de cele de scatter, generând jucătorului câștiguri masive. 

Îți recomandăm să joci și Cats gratis online și Immortal Romance, pentru câștiguri uimitoare și distracție pe măsură!

Cât plătește un simbol Mythic Maiden joc 2023

Deși Mythic Maiden gratis 2023 nu este un joc Mythic Maiden care să genereze câștiguri reale, simbolurile și plățile în cadrul jocului slot Mythic Maiden sunt aceleași pentru orice variantă ai alege. Înainte să depui bani în cadrul unui joc este bine să cunoști posibilele plăți și combinații de simboluri pe care le poți efectua pentru a te bucura de Mythic Maiden păcănele 2023, dar și de banii acumulați în contul acestuia.

 • Valeții (J) – îți pot aduce până la 80 fise dacă sunt prezenți în număr de 5;
 • Damele (Q) – 5 elemente Q prezente îți aduc 90 fise;
 • Popii (K) – 5 simboluri Mythic Maiden joc îți aduc 100 fise;
 • Așii (A) – pentru 5 simboluri prezente pe ecranul de joc Mythic Maiden îți garantează 125 monede;
 • Zecarii (10) – 5 simboluri de 10 îți garantează 70 fise la slot Mythic Maiden 2023;
 • Masca de groază – 5 simboluri ce ilustrează masca înfricoșătoare din Mythic Maiden păcănele 2023 îți generează un total de 2000 de fise;
 • Craniul – 5 cranii îți vor aduce 1000 de fise;
 • Cartea sacră de vrăji – vei fi recompensat cu 500 monede dacă ai cartea vrăjitoarei prezentă de 5 ori pe ecranul de joc Mythic Maiden 2023;
 • Păianjenul – văduva neagră îți aduce 200 de fise dacă este prezentă de 5 ori pe ecranul slot Mythic Maiden;
 • Cufărul secret – poți acumula până la 150 de monede cu ajutorul cufărului secret dacă apare de 5 ori pe ecranul Mythic Maiden gratis 2023.

Printre cele mai bune păcănele pe care ți le putem sugera, trebuie amintite și Jewels 4 all gratis online și Jimi Hendrix gratuit!

Jocul pe mobil Mythic Maiden gratis 2023

În prezent, NetEnt a dezvoltat numeroase jocuri păcănele Mythic Maiden 2023 care pot fi accesate atât pe computer, laptop sau tabletă, cât și pe telefoanele mobile de către utilizatorii care vor să intre în lumea magică și întunecată a bătrânei vrăjitoare. Datorită graficii foarte bune, jocul slot Mythic Maiden 2023 este foarte ușor de folosit, iar interfața acestui joc de păcănele Mythic Maiden este adaptată întocmai pentru ecranul telefoanelor. De asemenea, poți accesa Mythic Maiden gratis 2023 atât online, cât și offline, de oriunde te-ai afla. 

Testează gratuit online pe JocuriCazinouri.com și sloturile Thunderstruck 2 și Twin Spin gratis online!

Avantaje și dezavantaje slot Mythic Maiden 2023

 • Un avantaj principal al jocului Mythic Maiden gratis 2023 constă în faptul că permite jucătorilor să experimenteze lumea magică vrăjitoarea bătrână, într-un cadrul înfricoșător, fără a efectua vreo depunere obligatorie;
 • Interfața jocului este prietenoasă, însoțită de elemente de groază care crează un cadru ca dintr-un film horror, grafica fiind foarte bună pentru slot Mythic Maiden 2023, atât Mythic Maiden online obișnuit, cât și varianta Mythic Maiden gratis;
 • Un dezavantaj constă în faptul că fereastra jocului nu conține un buton de Gamble care permite jucătorilor să își dubleze câștigurile în urma unei runde de joc Mythic Maiden 2023.

Concluzii

Distrează-te cu Mythic Maiden online gratis 2023, de la slotul NetEnt, doar la JocuriCazinouri.com. Atmosfera este una incredibilă, mai ales că te vei familiariza rapid cu tot ce presupune jocul Mythic Maiden online 2023. Pe măsură ce deblochezi fiecare mister al jocului slot Mythic Maiden, poți acumula câștiguri magice! Joacă și tu chiar acum!