Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Release the Kraken Demo 2023

Nu mai sta pe gânduri și încearcă slot Release the Kraken demo online pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

100% până la 1000 RON

100% până la 1000 RON
la prima depunere
depunere minimă 25 RON
DenumireRelease the Kraken
RTP 96,50%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură4×5
Linii de plată20

Release the Kraken demo este un slot online cu tematică marină care oferă o experiență captivantă. Cu grafică și efecte sonore impresionante, jocul te invită să descoperi comori subacvatice.

Cu caracteristici speciale și runde bonus, Release the Kraken demo îți oferă șansa de a câștiga premii generoase. Explorează lumea misterioasă din joc Release the Kraken gratis online și descoperă secretele adâncurilor oceanului.

Profită de distracție cu păcănele Gates of Olympus online, slot Madame Destiny Megaways demo, joc Sugar Rush gratis online sau Starlight Princess păcănele! De asemenea, mai poți profita și de Gems Bonanza demo sau Madame Destiny gratis!

Cum se joacă slot Release the Kraken demo 2023

Modul de joc Release the Kraken demo este ușor de înțeles și captivant. După ce apeși butonul „Joacă gratis”, vei fi imediat atras în lumea fascinantă a jocului de păcănele Release the Kraken gratis online.

 • Spin: Acest buton, situat în partea dreaptă jos a ecranului, inițiază o singură rotire a rolelor. Apăsând pe acest buton, rolele se vor învârti și se va determina rezultatul rundei la păcănele Release the Kraken.
 • Butoanle +/-: Amplasate în partea stângă jos a ecranului, sunt utilizate pentru a ajusta valoarea mizei la slot Release the Kraken gratis online. Butonul „+” crește valoarea mizei, în timp ce butonul „-” o scade. Folosind aceste butoane, poți stabili miza dorită în funcție de bugetul și preferințele tale.
 • Butonul informații: La joc Release the Kraken demo este  reprezentat sub forma litera i.   Oferă acces la informații detaliate despre joc. Poți consulta tabelul de plăți, regulile jocului și caracteristicile speciale ale slotului Release the Kraken demo.
 • Butonul Meniu/Setări: reprezentat prin trei linii orizontale în joc Release the Kraken demo, oferă acces la diferite opțiuni și funcții suplimentare. Poți ajusta setările jocului, cum ar fi volumul sunetului, grafica sau activarea modului Turbo Spin.
 • Butonul de sunet: Acest buton, reprezentat prin simbolul unei difuzoare, îți permite să controlezi volumul sunetului din joc. Poți ajusta nivelul sunetului în funcție de preferințele tale sau chiar dezactiva complet sunetul.

Aceste butoane esențiale din joc Release the Kraken păcănele îți oferă controlul asupra mizei, inițierii rotirilor, accesul la informații și ajustarea setărilor. Asigură-te că le utilizezi în mod responsabil și să te bucuri de experiența de joc.

Simboluri Release the Kraken demo 2023

La slot Release the Kraken păcănele, întâlnim o varietate captivantă de simboluri care adaugă o notă fascinantă jocului Release the Kraken gratis online.

 • Printre acestea se numără J, Q, K și A, reprezentând cărțile de joc clasice. Aceste simboluri aduc un aer familiar și ne amintesc de emoția și anticiparea unei mâini câștigătoare la o partidă de cărți.
 • Pe lângă simbolurile specifice cărțile de joc, întâlnim și alte simboluri tematice Release the Kraken slot. Unul dintre ele este Peștele galben cu verde, un simbol vibrant în Release the Kraken joc care ne amintește de viața subacvatică plină de culoare. Acest pește reprezintă oportunitatea și aventura pe care o puteți întâlni în timpul jocului Release the Kraken slot.
 • Un alt simbol captivant în joc Release the Kraken demo este Peștele albastru cu galben, care ne transportă într-o lume misterioasă a adâncurilor oceanului. Cu nuanțele sale de albastru și galben, acest simbol adaugă o notă de unicitate la păcănele Release the Kraken joc.
 • Broasca țestoasă, un alt simbol întâlnit în slot Release the Kraken joc, ne amintește de forța și rezistența vieții marine. Această creatură lentă și impunătoare adaugă un element de stabilitate și noroc în timpul jocului la Release the Kraken gratis online.
 • Ridicându-ne la suprafață, descoperim Rechinul, un simbol puternic și înspăimântător. Prezența sa adaugă un element de pericol și emoție în timp ce încerci să câștigi premii și să eliberezi Kraken-ul.
 • În cele din urmă, Ancora, un simbol care ne amintește de călătorie și aventură, completează lista de simboluri întâlnite în joc Release the Kraken păcănele. Această ancoră aduce de la sine speranța de a descoperi comori și de a călători într-o lume plină de surprize.

Am mai adăugat în portofoliul nostru și joc Bigger Bass Bonanza gratis online, păcănele Big Juan demo sau slot Sweet Bonanza Xmas online.

Funcții speciale joc Release the Kraken demo 2023

Slot Release the Kraken gratis online este un joc captivant de cazino care te va cuceri cu plățile sale generoase pe simbolurile de bază. Cu toate acestea, ceea ce face cu adevărat jocul special sunt funcțiile sale unice.

 1. Simbolul Wild: este un simbol special Release the Kraken slot care poate înlocui alte simboluri, cu excepția simbolurilor Bonus. Wild-ul poate contribui la formarea de combinații câștigătoare și poate plăti până la 2500 RON la miza maximă.
 2. Wild-uri Speciale: Pe lângă simbolul Wild obișnuit, există și Wild-uri speciale în Release the Kraken joc. Acestea includ Wild Kraken Încleștate, care ocupă mai multe poziții pe role, Wild Colosal Kraken, care este un simbol mare de 3×4 și Wild Kraken Infecțios, care poate transforma simbolurile adiacente în wild-uri.
 3. Simbolul Bonus: Reprezentat de o navă în Release the Kraken păcănele, acest simbol declanșează modul bonus atunci când apare pe rolele 1 și 3. Modul bonus oferă jucătorului ocazia de a alege din trei cufere care ascund premii în bani. Alegerea continuă până când se dezvăluie opțiunea „Colectează”.
 4. Simbolul Free Spins: Acest simbol, reprezentat de o cârmă, declanșează modul de rotiri gratuite atunci când apare pe rola
 5. În acest mod, poți câștiga până la 12 rotiri gratuite din cufere. De asemenea, modul de rotiri gratuite are 40 de linii de plată active.

Jocul Release the Kraken gratis online pare să ofere o gamă variată de funcții speciale, cum ar fi Wild-uri speciale, moduri bonus și rotiri gratuite. Aceste caracteristici adaugă o doză suplimentară de divertisment și oportunități de câștig în timpul jocului. Sper că vei avea parte de o experiență plăcută jucând acest slot Release the Kraken demo!

Cât plătește un simbol Release the Kraken slot 2023

Valoarea plății unui simbol în joc păcănele Release the Kraken demo poate varia în funcție de simbolul respectiv și de valoarea mizei selectate. În rândurile de mai jos regăsești cât plătește fiecare simbol în parte atunci când îți apare pe ecranul de joc Release the Kraken păcănele de x5.

 • Peștele galben cu verde plătește până la 10 RON.
 • Broasca țestoasă îți plătește până la 20 RON.
 • Peștele albastru cu galben îți poate aduce până la 15 RON.
 • Rechinul plătește până la 25 RON.
 • Ancora returnează până la 50 RON.
 • J, Q plătesc până la 4 RON.
 • K, A până la 8 RON.
 • Simbolul Wild îți aduce până la 50 RON.

Joc Release the Kraken slot pe mobil 2023

Jocul pe mobil a devenit o opțiune populară pentru iubitorii de jocuri de cazino, iar joc Release the Kraken demo nu face excepție. Versiunea mobilă a acestui slot oferă jucătorilor posibilitatea de a se bucura de aventura subacvatică oriunde și oricând.

Indiferent dacă ești acasă, într-o pauză sau în că Indiferent dacă ești un jucător experimentat sau un începător, jocul pe mobil la Release the Kraken gratis online îți oferă posibilitatea de a te bucura de distracție și de șansa de a câștiga premii captivante, de oriunde te-ai afla, poți accesa jocul Release the Kraken păcănele direct de pe telefonul mobil sau tableta ta.

Avantaje și dezavantaje Release the Kraken joc 2023

Slot Release the Kraken gratis online vine la pachet cu numeroase avantaje care îl fac atractiv pentru jucători. Designul captivant al jocului, detaliile vizuale impresionante și animațiile de înaltă calitate creează o atmosferă subacvatică captivantă.

Funcțiile speciale, precum simbolurile Wild, Wild-urile speciale, modurile bonus și rotirile gratuite, adaugă o doză suplimentară de adrenalină și potențial de câștig. Plățile generoase ale jocului, în special în combinație cu procentul de RTP de 96.50%, oferă jucătorilor o șansă reală de a câștiga premii substanțiale.

Fiind un slot cu o gamă variată de funcții speciale și un RTP ridicat, jucătorii specifică faptul că păcănele Release the Kraken joc nu prezintă dezavantaje.

Nu rata nici păcănele Hot Fiesta gratis online sau slot Great Rhino Megaways demo!

Concluzie

Hai să încerci unul dintre cele mai avantajoase sloturi ale momentului. Profită de gama largă de funcții speciale care îți pot veni oricând în ajutor și să îți aducă câștiguri semnificative în balanța contului tău. Profită acum de Release the Kraken demo pe site-ul JocuriCazinouri și pregătește-te pentru a paria bani reali la acest slot.