Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Starlight Princess Demo 2023

Profită de slot Starlight Princess demo online și bucură-te de distracție pe cinste!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

Bonus 100% până la 1500 RON + 225 rotiri gratuite

100% până la 1500 RON
225 Rotiri Gratuite fără rulaj
Depunere minimă 25 RON

Jocuri asemanatoare cu Starlight Princess Demo 2023

DenumireStarlight Princess
RTP96.50%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură6 coloane
Linii de plată20

Unul dintre cele mai tari sloturi fantasy create vreodată este Starlight Princess demo de la Pragmatic Play. De aceea, ne-am gândit să ți-l prezentăm în detaliu în această recenzie.

Vom vorbi despre funcțiile de joc la păcănele Starlight Princess ca la aparate, simboluri, plăți și caracteristicile speciale. Acestea din urmă reprezintă punctul principal de atracție la Starlight Princess slot, așa cum vei vedea în recenzia noastră.

Pe JocuriCazinouri, îți oferim posibilitatea să joci Starlight Princess demo. Încearcă și tu spinuri și vezi cât de mult te poți distra cu un slot bine construit, semnat de unul dintre cei mai tari furnizori.

De asemenea, mai poți încerca și alte păcănele Pragmatic Play, precum Release the Kraken demo, joc Ruletă online, Gates of Olympus păcănele, slot Madame Destiny Megaways sau Sugar Rush păcănele.

Cum joci Starlight Princess păcănele 2023?

Este simplu să joci la Starlight Princess demo online. Jocul respectă modul tradițional, deci tot ce trebuie să faci este să stabilești o miză și să dai spin. Desigur, trebuie să detaliem puțin aceste funcții de joc la Starlight slot demo:

 • Butoanele + și –: cu aceste două butoane aflate în dreapta jos poți să setezi pariul dorit la Starlight Princess gratis online. Dezvoltatorul oferă mai multe opțiuni sau parametri. Când apeși pe unul dintre butoane, se deschide fereastra care conține: nivelul pariului de la 1 la 10, valoarea monedelor și pariul total la Starlight Princess joc.
 • Butonul de spin: cel mai important buton, cu acesta pornești o rundă. Poți să folosești și ENTER sau SPACE. Dacă ții tastele apăsat, rundele se desfășoară la viteză maximă.
 • Autoplay: folosește și funcția de joc automat dacă nu vrei să apeși de fiecare dată pentru o nouă rundă. Trebuie doar să setezi numărul de rotiri pe care îl vrei. Dacă lucrurile nu merg exact cum vrei tu la Starlight Princess slot, poți să oprești oricând seria de jocuri automate.
 • Credit/Bet: poți să alegi să-ți afișeze fondul și pariul în bani sau în monede. Dă click în acea zonă din stânga jos să modifici modul de afișare la Starlight slot demo.
 • Informații: află mai multe despre slot Starlight Princess gratis online din secțiunea de informații pe care o deschizi cu butonul „i”.
 • Setări: deschide fereastra cu setări de la păcănele Starlight Princess prin butonul reprezentat prin trei linii paralele. Aici poți să optezi pentru joc rapid, muzică, mod economic și alte aspecte ce țin de experiența de utilizator.

Simboluri la păcănele Starlight Princess 2023

Starlight Princess gratis online este un joc pe o structură de 6 coloane a câte 5 simboluri fiecare. Simbolurile jocului sunt cristale de diferite culori și figurine. Figurinele aduc plăți mai mari, dar nu stau rău nici cristalele colorate.

Doar după această mică și simplă descriere a simbolurilor Starlight slot demo îți poți da seama cât de colorat este jocul. Aici găsești cristale roșii, albastre, verzi, turcoaz și galbene. Simbolurile Starlight Princess joc sunt de diferite forme, precum inimă, triungi, romb sau hexagon. Figurinele de la Starlight Princess demo online reprezintă soarele, o inimă, semiluna și o stea.

Mai apare și prințesa, personajul principal al jocului Starlight Princess demo. Acesta este un simbol special, dar despre plățile și rolurile acestor simboluri discutăm în capitolele care urmează în această recenzie Starlight Princess gratis online. Alte simboluri speciale sunt cele patru inimi de culori verde, albastre, roz și galbene.

În plus, ai la dispoziție și Gems Bonanza demo, păcănele Big Bass Splash online, slot Bigger Bass Bonanza ca la aparate, Madame Destiny joc sau Big Juan păcănele.

Funcții speciale slot Starlight Princess 2023

Funcțiile și simbolurile speciale de la Starlight Princess demo online aduc plăți foarte mari, așa cum îți poți da seama și din versiunea demo. Citește mai departe ce trebuie să cunoști despre specialele Starlight Princess joc:

 • Simbolul Scatter: aduce plăți de până la 20.000 de fise și declanșează secvența bonus la minim 4 simboluri într-o rundă de Starlight Princess ca la aparate.
 • Simboluri Multiplicator: apar aleatoriu în jocul de bază la Starlight Princess demo online și în secvența bonus. Multiplicatorii pot fi de la x2 la x500.
 • Secvența bonus: la Starlight slot demo, primești 15 rotiri gratuite, în care simbolurile Multiplicator se cumulează. La minim 3 simboluri Scatter, mai primești 5 rotiri gratuite suplimentare.
 • Ante Bet: adaugi 25% pariului tău per rundă pentru o șansă dublă la declanșarea secvenței bonus. Butonul se află în stânga rolelor Starlight Princess demo online.
 • Cumpără rotiri gratuite: poți să cumperi 15 rotiri gratuite la prețul de 100 x pariul plasat de tine la Starlight Princess păcănele. Și acest buton se află tot în stânga rolelor de la slot Starlight Princess demo.

Simboluri Starlight Princess gratis online 2023

Simbolurile de la Starlight Princess demo online plătesc oriunde pe grila de 6X5, dacă apar minim 8 de același fel. Coeficientul RTP al slot Starlight Princess demo este de 96,50%, iar volatilitatea este ridicată. Plata maximă a simbolurilor Starlight Princess păcănele este de la 12 simboluri de același fel.

Vezi mai departe plățile pentru fiecare simbol Starlight Princess slot:

 • 12x Soare = 50x miza;
 • 12x Inimă = 25x miza;
 • 12x Semiluna = 15x miza;
 • 12x Stea = 12x miza;
 • 12x Cristal roșu = 10x miza;
 • 12x Cristal albastru = 8x miza;
 • 12x Cristal verde = 5x miza;
 • 12x Cristal turcoaz = 4x miza;
 • 12x Cristal galben = 2x miza.

Jocul de păcănele Starlight Princess are funcția de plată în cascadă. Combinația câștigătoare dispare și apar în loc alte simboluri, iar noile simboluri Starlight Princess joc pot genera câștiguri.

Joc Starlight Princess slot pe mobil 2023

Starlight Princess demo online este optimizat pentru ecranul de smartphone. Butoanele Starlight Princess ca la aparate au unele schimbări, dar este simplu să te joci și în acest mod. Butonul de setări pariu este ilustrat prin monede. Pentru cea mai bună experiență de joc la păcănele Starlight Princess, folosește modul landscape.

Avantaje și dezavantaje Starlight Princess joc 2023

 • Starlight Princess ca la aparate plătește bine, peste medie.
 • Starlight Princess păcănele are un mod de joc spectaculos.
 • Starlight Princess slot are speciala distractivă, cu plăți mari.
 • Slot Starlight Princess este optimizat excelent pentru mobil.

Sigurul dezavantaj la slot Starlight Princess demo este volatilitatea ridicată.

Nu rata nici Sweet Bonanza Xmas online, păcănele Hot Fiesta gratis online sau Great Rhino Megaways demo!

Concluzie

Starlight Princess demo online este un joc foarte distractiv, unde ai posibilitatea să cumperi speciala. Aceasta oferă șansa unor câștiguri colosale, așa cum vezi și din versiunea Starlight Princess demo. Are și o grafică excelentă, în nota furnizorului Pragmatic Play. Delectează-te și tu cu Starlight Princess ca la aparate pe JocuriCazinouri și află de ce jocul acesta este atât de îndrăgit!