Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Great Rhino Megaways Demo 2023

Intră în universul Great Rhino Megaways demo cu un singur click, direct de pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

100% până la 1000 RON

100% până la 1000 RON
la prima depunere
depunere minimă 25 RON

Jocuri asemanatoare cu Great Rhino Megaways Demo 2023

DenumireGreat Rhino Megaways
RTP96,58%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi clasice
Structură6 role
Linii de plată200704

Great Rhino Megaways demo este un video slot de top de la Pragmatic Play. Acesta ilustrează tema naturii într-un mod extrem de spectaculos, folosind și modul de joc Megaways. Grafica Great Rhino Megaways gratis online este spectaculoasă, așa cum numai acest furnizor o poate face.

Citește articolul nostru și află tot ce trebuie să cunoști despre slot Great Rhino Megaways, precum simboluri, funcții speciale și mod de joc.

Distrează-te cu sloturile Chicken Drop, Cleocatra, The Dog House Megaways și Fruit Party 2 gratis online pe JocuriCazinouri.com!

Cum se joacă Great Rhino Megaways demo 2023?

La păcănele Great Rhino Megaways demo, beneficiezi de modul de plată în care direcțiile variază de la o rundă la alta și poate ajunge până la 200.704. Fiecare dintre cele 6 role verticale poate avea într-o rundă de la 2 la 7 simboluri. Numărul de simboluri se schimbă de la o rotire la alta. De asemenea, acest joc Great Rhino Megaways gratis online are și o rolă orizontală cu un număr fix de 4 simboluri.

Acum că ți-am prezentat, în mare, structura jocului Great Rhino Megaways demo, este timpul să-ți arătăm cum te joci la acesta. Butoanele Great Rhino Megaways păcănele se găsesc în partea de jos și au următoarele funcții:

 • Butoanele + și – setează pariul dorit la Great Rhino Megaways slot. Din fereastra care se deschide după ce apeși unul dintre aceste butoane, poți seta nivelul pariului (1-10), valoarea monedelor și pariul total.
 • Butonul cu două săgeți circulare este cel de redare rundă păcănele Great Rhino Megaways demo.
 • Mai poți să folosești și tastele SPACE și ENTER, în cazul în care intri pe Great Rhino Megaways joc de pe desktop.
 • Dacă apeși butonul de redare rundă cu o frecvență ridicată, îți apare o fereastră care-ți oferă opțiunea să pornești modul de joc turbo. Rolele se vor roti mult mai rapid la slot Great Rhino Megaways.
 • Dă click în zona creditului și a pariului să schimbi afișarea valorilor din valută în monede și viceversa.
 • Butonul de informații din stânga jos îți oferă detalii suplimentare despre Great Rhino Megaways demo.
 • Tot în stânga jos, găsești butonul de setări, unde ai mai multe opțiuni ce țin de experiența de joc Great Rhino Megaways.

Great Rhino Megaways joc este așadar foarte simplu de folosit de oricine, chiar dacă are o structură mai neobișnuită. Principiile de joc sunt aceleași ca la orice joc de păcănele.

Fie că ești jucător începător sau ai deja experiență la sloturi online, îți recomandăm păcănelele Wild Booster, Treasure Wild, Buffalo King Megaways și Book of The Fallen la JocuriCazinouri.com!

Simboluri la slot Great Rhino Megaways 2023

Simbolurile la joc Great Rhino Megaways demo ilustrează natura, deci găsești mai multe animale din savană. Sunt prezente ghepardul, gorila, crocodilul, hiena și și pasărea Flamingo. Desigur, simbolul central la Great Rhino Megaways gratis online este rinocerul. 

Alte simboluri la Great Rhino Megaways slot sunt cele clasice care reprezintă numere de cărți de joc, adică 10, J, Q, K și A. Acestea au însă plăți mai mici decât cele tematice prezentate mai sus.

Ai jucat până acum sloturile Hot Safari, Big Bass Bonanza Megaways, Family Guy, 5 Lions Megaways sau The Hand of Midas? Pe JocuriCazinouri.com le poți juca online fără a depune nici măcar un leu!

Slot Great Rhino Megaways 2023– funcții speciale

Great Rhino Megaways demo are caracteristici speciale care îți rotunjesc câștigurile.  Are rotiri gratuite, plăți în cascadă și simboluri speciale. Hai să vezi mai multe detalii despre toate acestea:

 • Simbolul Wild: este reprezentat chiar de rinocer, elementul central al Great Rhino Megaways păcănele, și substituie alte simboluri pe direcțiile de plată, mai puțin simbolul Scatter.
 • Plăți în avalanșă: simbolurile de la joc Great Rhino Megaways care generează câștig dispar și lasă loc altora. Noua configurație de simboluri poate aduce și ea noi câștiguri.
 • Simbolul Scatter: este prezent pe toate rolele și declanșează funcția de rotiri gratuite când apare de minim 4 ori.
 • Rotiri gratuite: poți să primești până la 23 de rotiri gratuite. Numărul de runde variază în funcție de numărul de simboluri Scatter care activează funcția. Poți alege un număr mai mic de rotiri, dar cu multiplicatori 5x sau 10x. De asemenea, multiplicatorul crește cu 1x la fiecare câștig la Great Rhino Megaways păcănele.
 • Cumpără rotiri gratuite: la prețul fix de 100 x pariu, poți cumpăra secvența de runde gratuite de la Great Rhino Megaways demo. Butonul se află în stânga ecranului.
 • Antebet: adaugă 25% din pariu pentru șansa dublă la declanșarea funcției de runde bonus. Poți activa funcția tot din stânga ecranului de joc Great Rhino Megaways demo.

Great Rhino Megaways păcănele 2023 – cât plătesc simbolurile?

După cum reiese și din caracteristicile speciale, Great Rhino Megaways demo plătește foarte bine. De fapt, are un RTP de 96,58%. Într-o rundă, poate aduce un câștig imens de 20.000 x miza. Are însă o volatilitate mare, deci plătește rar, dar când o face, așteaptă-te la plăți care să se apropie de valoarea maximă. Mai departe, îți arătăm câștigul fiecărui simbol Great Rhino Megaways joc: 

 • 6x Ghepard = 50x miza;
 • 6x Gorilă = 5x miza;
 • 6x Crocodil = 2,5x miza;
 • 6x Hienă = 2x miza;
 • 6x Pasăre Flamingo = 1,5x miza;
 • 6x A = 1,5x miza;
 • 6x K = 1,5x miza;
 • 6x Q = 1x miza;
 • 6x J = 1x miza;
 • 6x 10 = 1x miza.

Great Rhino Megaways joc pe mobil 2023

Joc Great Rhino Megaways demo este ideal și în versiunea sa de mobil. Este creat în HTML5, deci ecranul de joc se adaptează noilor dimensiuni și oricărui dispozitiv. Astfel, funcționează fără erori tehnice și glitch-uri direct din smartphone-ul tău. Pornește și tu Great Rhino Megaways slot și convinge-te de calitățile jocului!

Avantaje și dezavantaje Great Rhino Megaways gratis online 2023

Ca orice joc, și Great Rhino Megaways demo are atât avantaje, dar și dezavantaje. Dar la slot Great Rhino Megaways aspectele pro sunt mult mai numeroase decât cele contra.

Avantaje păcănele Great Rhino Megaways 2023

 • Great Rhino Megaways păcănele are un mod distractiv de joc, cu o grafică superbă.
 • Speciala Great Rhino Megaways joc îți poate aduce plăți colosale.
 • La păcănele Great Rhino Megaways, poți câștiga chiar și 20.000 x pariul.

Dezavantaje Great Rhino Megaways slot 2023

 • Great Rhino Megaways gratis online are o volatilitate ridicată.

Concluzie

Great Rhino Megaways demo îți oferă șansa unor câștiguri foarte mari. Suntem siguri că te vei distra datorită temei palpitante și a graficii excepționale, demne de un slot Pragmatic Play. Great Rhino Megaways slot este simplu de jucat și are caracteristici speciale atractive. Joacă și tu păcănele Great Rhino Megaways demo pe JocuriCazinouri și trăiește aventura savanei!