Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Shining Crown

Rating:
5/5 - (3 votes)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

Jocuri asemanatoare cu Shining Crown

4.7/5 - (4 votes)

Ariana

4.7/5 - (4 votes)

Extra Stars

5/5 - (2 votes)

Queen of Rio

Shining Crown gratis este un slot tradițional construit pe 5 role și 10 linii, dezvoltat de marele producător EGT. Indiferent dacă alegi să joci Acest slot gratis, în varianta demo, sau pe bani reali, te va introduce în lumea clasică a sloturilor de casino prin tematica sa. Împrietenește-te cu simbolurile obișnuite cu fructe apetisante și cifra magică 7, toate aducătoare de noroc. Pe lângă acestea, slotul Shining Crown gratis dispune și de simbolul central – coroana și alte două speciale, semnul dolarului și Steaua Violet. Atmosfera propusă este una relaxantă și colorată, ce te transpune într-un joc specific cazinoului real, chiar la tine acasă.  

Unde găsești Shining Crown gratis

În momentul în care alegi să pariezi la Shining Crown gratis, pentru distracție, sau vrei să faci o investiție reală, știi că te așteaptă o sesiune de gambling autentică. Datorită regulilor simple și a poveștii simpatice din spate, tot ce trebuie să faci este să te relaxezi și să te bucuri de Shining Crown gratis sau pe bani. Un slot atât de popular în întreaga lume, Shining Crown gratis sau cu mize reale este disponibil și pe piața online din România. Cazinouri cu renume precum Maxbet sau Betano îți crează condițiile perfecte pentru a-l juca, din confortul casei tale sau chiar pe mobil. Astfel, ai parte de distracția scontată de fiecare dată când pornești Shining Crown Maxbet, cu șanse de câștig de partea ta, la o cotă RTP de 96,37%.

Specialele slotului oferit de Maxbet și Betano

Shining Crown Maxbet te încântă prin prezența simbolului WIld – Coroana și cele două simboluri Scatter – dolarul și Steaua Violet. Acestea, împreună cu funcția specială Gambling, care-ți dublează suma câștigată dacă ghicești corect culoarea cărții de joc, te aduc din ce în ce mai aproape de marile premii de la Shining Crown Maxbet.