Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Sizzling hot

Slotul Sizzling Hot gratis, este un alt joc interesant din seria de jocuri slot gratuite de la Novomatic. Într-adevăr, acest joc pare să fie unul dintre cele mai populare, atunci când vine vorba de cazinourile fizice și online din Europa, dar se poate găsi și în cazinourile situate în Statele Unite. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest lucru, puteți citi liber această recenzie a slotului, mai jos!

Rating:
Producator: Novomatic

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 6,350 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 15x
50 RON la verificarea contului

Jocuri asemanatoare cu Sizzling hot

Family guy

Witches Charm

Hooks Heroes

Acesta este motivul pentru care jocul oferit ca la un Bonus Netbet te va recompensa pentru fiecare pirat recrutat. În plus, vei avea șansa de a prinde bonusuri de-a dreptul fabuloase, cu ajutorul unor simboluri Wild precum Căpitanul Hook, o prințesă, o sirenă sau un pirat. Nu în ultimul rând, veți avea parte de simboluri Scatter, care vă pot multiplica sumele câștigate deja pe liniile de plată. Pe jocul Hook’s Heroes vei avea posibilitatea , chiar să-ți intervievezi propriii membri ai echipajului prin intermediul aplicației pentru dispozitivele mobile, tot ce ai de făcut fiind intrarea în joc, la o miză minimă de doar 0.2 monede.

Bun venit în Țara de Nicăieri! Joacă gratis la fel ca la un Bonus Netbet

Din punct de vedere al graficii, jocul este ilustrat excelent, cu efecte speciale care îi dau un aer cât mai realist cu putință. Astfel, vei putea vedea valurile izbindu-se de prova corabiei, în timp ce navighezi printre insule în căutarea unor noi membri ai echipajului. În capul listei de posibili candidați pe care ar trebui să-i recrutezi în echipajul tău de pirați se află Patchy, cu un petic negru plasat deasupra ochiului, Goofy, cu un singur dinte mare în față, Speccy, cel cu ochelari, fata pirat Tom-Boy și, nu în ultimul rând, Voodoo, cu a sa față pictată. Astfel, cu fiecare dintre aceste personaje colectate pe liniile de plată, șansele tale de a obține combinații câștigătoare și premii surpriză vor crește substanțial.

Cât privește premiile puse la dispoziție, menționăm doar că pe jocul ca la un Bonus Netbet îți poți alcătui echipajul în orice ordine, premiile putând fi câștigate chiar de la prima rundă. Astfel, poți câștiga până la 250 de monede în cazul în care îl recrutezi pe Patchy, 300 pentru Goofy, 500 pentru Speccy și 900 pentru Voodoo. Hai pe site, în acest moment!