Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Supreme Hot

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: EGT

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Sloturile cu jackpot progresiv sunt printre cele mai iubite de către pasionații de jocuri de casino. Iar dacă vrei și tu să-ți încerci norocul cu o miză impresionantă în minte, recomandarea noastră este să te îndrepți către unul dintre cele mai hot titluri de la EGT, Supreme Hot online. Bazat pe 3 role și 27 de linii de joc, Supreme Hot gratis îți garantează o sesiune de joc complet ieșită din comun.

Tematica retro, atent urmărită atât prin vizual cât și prin prisma personajelor folosite, aduce beneficii demne de menționat. Descoperă-le singur atunci când te distrezi la Supreme Hot gratis, disponibil pe site-ul cazinoului Maxbet sau alege să pariezi pe bani reali, pentru a avea o șansă reală la jackpot-ul promis. Cota de plată RTP de 96,24% îți face clar cu ochiul, mai ales pentru că Supreme Hot Maxbet este un slot progresiv. Deși Supreme Hot gratis a fost gandit ca o continuare a celebrului Burning Hot, Supreme Hot Maxbet se detașează clar de acesta prin structura clasică de slot retro. 

De ce merită să joci Supreme Hot gratis

Un detaliu cu adevărat interesant vine din faptul că Supreme Hot gratis nu are simboluri wild sau scatter. În schimb, acesta dispune de o funcție de multiplicare, ce devine activă de fiecare dată când ai noroc de simbolurile cu struguri, mere, piersici și cireșe acoperind toată grila de joc. Când apar 9 astfel de simboluri, îți aduce o multiplicare de 2x a câștigurilor totale. 

Și funcția Gamble a slotului Supreme Hot gratis îți dublează premiile acumulate, atunci când ai încredere în intuiția ta și ghicești culoarea cărții de joc disponibile. Nu uita de bonusul Jackpot Cards Mystery care presupune alegerea unor cărți dintr-un total de 12, pentru a ajunge la 3 suite. Acest lucru te răsplătește cu un premiu colosal la Supreme Hot Maxbet. Indiferent dacă ești doar în căutare de distracție în fața slotului Supreme Hot gratis, îți garantăm că o să o primești. Dacă ești însă pregătit pentru mize curajoase, Supreme Hot Maxbet îți crează contextul necesar pentru a câștiga premii valoroase.