Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Juicy Fruits Gratis 2024

Cu Juicy Fruits gratis începe distracția adevărată! Joacă Juicy Fruits gratis ca la aparate pe JocuriCazinouri și bucură-te de câștigurile fabuloase!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Pragmatic Play

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri
DenumireJuicy Fruits
RTP96.52%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu fructe
Structură5 role, 5 rânduri
Linii de plată50

Acum ai la dispoziție unul dintre cele mai interesante sloturi cu fructe pe care furnizorul Pragmatic Play l-a creat. Te poți bucura atât de Juicy Fruit gratis direct pe JocuriCazinouri.com, cât și de Juicy Fruit online pe bani reali.

Dă drumul la distracție cu slotul The Dog House gratis, plus Jumnaji păcănele gratis și Dazzling Hot ca la aparate! Credem că îți va plăcea și slotul Rambo, pe care îl poți testa online gratuit la JocuriCazinouri!

Cum se joacă slot Juicy Fruit 2024?

În cazul în care ai ales să joci Juciy Fruit gratis trebuie să pornești jocul apăsând pe butonul Joacă Gratis prezent la începutul acestui articol. Imediat după ce joc Juicy Fruit s-a deschis, ți se va afișa ecranul de joc unde beneficiezi de toate butoanele prin care poți efectua setările dorite.

  • În partea dreaptă jos regăsești butonul Spin de unde pornești rundele. Butonul este sub forma a două săgeți incluse într-un cerc.
  • În partea stângă și partea dreaptă a butonului de spin regăsești simbolurile – și + de unde îți setezi miza. Miza minimă este de 1 RON și urcă până la miza maximă de 500 RON. Îți recomandăm să începi cu mize mici la Juicy Fruit gratis și să mărești miza pe parcurs.
  • Tot în partea stângă, ți se afișează creditul disponibil și miza pe care ai ales-o. Tot aici ai prezente și butoanele de meniu, sunet și informații referitoare la simboluri și la condițiile de plată ale acestora.

Pașii și modul în care se desfășoară Juicy Fruit gratis sunt la îndemâna oricărui jucător, fie el începător sau experimentat. Ecranul de joc Juicy Fruit îți oferă posibilitatea de a crea un cadru cât mai plăcut nevoilor tale.

Joacă gratuit online și păcănele gratis online Pumpkin Smash, special pentru jucătorii care sunt gata să se bucure de o experiență inedită!

Simboluri Juicy Fruit gratis 2024

După cum sugerează și numele acestui slot Juicy Fruit, simbolurile sunt în mare parte reprezentate de fructe specifice jocurilor de noroc.

Pe ecranul de joc Juicy Fruit îți vor apărea fructe precum: lime, cireșe, lămâi, portocale, prune, căpșuni, kiwi, zmeură, pepene. Tot la Juicy Fruit regăsești și simboluri precum șeptarii care îți pot aduce câștiguri semnificative și clopoței care să îți anunțe posibile câștiguri.

Simbolurile Juicy Fruit gratis sunt unele extrem de familiare care îți oferă o atmosferă plăcută și relaxantă de joc. Să nu uităm și de speciale Juicy Fruit gratis de care poți beneficia jucând unul dintre cele mai clasice sloturi.

Funcții speciale Juicy Fruit ca la aparate 2024

După cum am specificat și mai sus, Juicy Fruit ca la păcănele dispune și de funcții speciale care să-ți vină în ajutor pentru a aduna cât mai multe câștiguri.

În rândurile de mai jos îți vom descrie fiecare funcție specială Juicy Fruit gratis de care dispui.

  • Funcția Wild – reprezentată prin simbolul coroană, îți poate aduce câștiguri de până la 12000 RON și poate înlocui orice simbol cu excepția simbolului Scatter.
  • Funcția Scatter – este prezentă prin simbolul diamant care poate apărea pe toate rolele de joc Juicy Fruit gratis și îți poate aduce runde gratis la joc Juicy Fruit. Apariția minimă este de 3 simboluri pe role. Dacă funcția Scatter a fost declanșată cu 4 simboluri de acest tip, atunci runda începe deja cu un simbol Scatter colectat. Iar în cazul în care rotirea gratuită a început cu 5 simboluri Scatter, atunci runda începe cu 2 simboluri deja colectate.

Cât plătește un simbol Juicy Fruit păcănele gratis 2024?

În funcție de numărul în care îți sunt afișate simbolurile prezente în Juicy Fruit gratis, poți aduna diferite câștiguri după cum urmează:

  • Simbolurile lime, cireașe, portocale și lămâi îți aduc un câștig de până la 1000 RON.
  • Prunele și căpșunile îți pot aduce câștiguri de 1500 RON.
  • Simbolul zmeurei îți poate aduce până la 5000 RON.
  • Pepenele până la 7500 RON.
  • Șeptarii îți pot genera până la 12000 RON.

Valoarea simbolurilor prezentate mai sus este pentru miza maximă de 500 RON. În funcție de miza aleasă, de numărul de apariții ale simbolului, plata generată de simboluri poate să difere. Testează versiunea de joc Juicy Fruit gratis și descoperă toate posibilitățile de plată care ți se oferă în funcție de norocul tău.

Joc Juicy Fruit pe mobil 2024

Juicy Fruit gratis poate fi jucat gratuit chiar de pe site-ul JocuriCazinouri.com direct de pe telefonul tău mobil Android sau iOS. Mai mult, dacă vrei să încerci varianta de slot Juicy Fruit pe bani, poți accesa site-ul oricărui cazino preferat care are în portofoliul său Juicy Fruit ca la aparate și să te bucuri de cea mai tare distracție! Grafica, viteza de încărcare sunt la fel de satisfăcătoare ca de pe un laptop sau calculator. 

Avantaje și dezavantaje slot Juicy Fruit 2024

Un avantaj major care este oferit de joc Juicy Fruit este reprezentat de rata mare de plată în valoare de 96,52% care îți crează o șansă reală la câștig. 

Un alt avantaj este reprezentat de funcțiile speciale care îți vin în ajutor pentru a aduna câștiguri și runde gratuite.

Concluzie

Acum ca ai aflat toate detaliile importante despre cum poți juca Juicy Fruit gratis tot ce îți mai rămâne de făcut să dai startul la joc și să descoperi toate variantele care îți pot aduce câștiguri fabuloase.