Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

27 Wins Gratis Online 2023

Beneficiezi de 27 linii de plată la păcănele 27 Wins ca la aparate, gratis și simplu pe JocuriCazinouri.com!

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu 27 Wins Gratis Online 2023

Denumire27 Wins
RTP95%
ProducătorEGT
TipSloturi cu fructe
Structură3 role
Linii de plată27

Slot 27 Wins gratis este unul dintre cele mai căutate sloturi create de EGT. Interfața de joc este una actuală, dar cu o tematică ce te duce cu gândul la jocurlie clasice de casino.

Dispui de funcții speciale care să îți aducă cele mai atractive câștiguri. Rămâi alături de noi pentru a afla toate informațiile necesare despre 27 Wins slot.

Dacă ești în căutare de păcănele de excepție, atunci îți sugerăm să joci Flaming Hot Extreme, Extremely Hot, Shining King și Ultimate Hot! La JocuriCazinouri le poți testa gratuit online, după bunul plac!

Cum se joacă 27 Wins gratis 2023

Ești începător și nu știi cum se joacă 27 Wins păcănele? Nu îți face griji! Păcănele 27 Wins online este extrem de simplu de jucat, iar setările pe care trebuie să la faci atunci când decizi să pariezi la acest joc 27 Wins online sunt la îndemâna oricui.

 • Butonul de Spin – îți permite să plasezi fiecare rundă. Acesta se află în partea dreaptă a ecranului de joc 27 Wins gratis și are forma unui cerc cu 2 săgeți circulare.
 • Butonul Autoplay –  odată activat, joc 27 Wins gratis online este jucat în mod automat, fără să mai apeși de fiecare dată pe butonul de Spin. Îți poți seta câte runde să fie jucate în mod automat la păcănele 27 Wins. Poți opri oricând dorești această opțiune și să revii la 27 Wins joc manual.
 • Butoanele de miză – sunt folosite pentru a ajusta valoarea mizei pe care dorești să o stabilești la jocuri aparate 27 Wins. Acestea sunt situate în partea de jos a ecranului și pot fi setate în funcție de preferințele tale. La slot 27 Wins ai la dispoziție mizele 10, 20, 50, 10 și 200. Poți modifica oricând valoarea mizei. Butoanele de miză îți permit și ele să plasezi rundelele la slot 27 Wins cu o simplă apăsare.
 • Butonul X2 apare în locul butonului de Autoplay și reprezintă posibilitatea de a dubla câștigurile prin intermediul funcției Gamble.
 • În partea opusă a butonului X2 se află butonul Colectează, care îți permite să adaugi banii în balanța de joc și să continui să pariezi la jocuri 27 Wins gratis.
 • Butonul de Setări –  îți permite să stabilești miza, să adaugi anumite setări pentru 27 Wins joc automat precum limite de pierdere. Tot aici găsești și butonul cu informații, unde ai toate informațiile necesare despre 27 Wins păcănele.
 • Butonul de volum – regăsit în partea stângă a ecranului de joc 27 Wins gratis, îți permite să oprești și să pornești muzica specifică acestui slot 27 Wins gratis. Depinde de tine cum alegi să joci la păcănele 27 Wins gratis.
 • Mai sunt afișate pe ecranul de joc 27 Wins gratis și informațiile despre balanța contului unde pleci la drum cu 10.000 de credite și valoarea ultimului câștig care se schimbă după fiecare rundă câștigătoare la jocuri aparate 27 Wins gratis.

Acestea sunt cele mai importante butoane pe care le vei regăsi la păcănele 27 Wins online în momentul în care decizi să joci la unul dintre cele mai interesante sloturi create de EGT.

Echipa noastră recomandă sloturile Hot to Burn, 5 Great Star, Lotus Flower și Lady Godiva, pe care le poți juca gratuit online pe site-ul JocuriCazinouri.com!

Simboluri 27 Wins gratis 2023

După cum am specificat încă de la începutul acestui articol,  27 Wins slot este un joc cu o tematică actuală, dar în același timp și clasică. Păcănele 27 Wins ca la aparate dispune de simboluri cu fructe, cu șeptari, dar și alte simboluri specifice joc 27 Wins gratis online.

 • Șeptari.
 • Cireșe.
 • Lămâi.
 • Portocale.
 • Prune.
 • Struguri.
 • Mere.
 • Clopoței.
 • Pepeni.

Pe lângă simbolurile prezentate mai sus, la 27 Wins ca la aparate mai sunt prezente și simbolurile Scatter reprezentat de pictograma cu același nume a acestui joc 27 Wins gratis și simbolul Wild care are forma unei pălării joker.

Indiferent de nivelul de experiență pe care îl ai, poți juca și câștiga eficient la păcănele Book of Power, Beauty and The Beast, Ancient Egypt și 7 Sins. Pe site-ul JocuriCazinouri.com le poți juca gratuit online!

Funcții speciale 27 Wins gratis 2023

Fiind un slot creat de EGT, suntem siguri că te aștepți ca funcțiile speciale să predomine și la 27 Wins gratis online. Așa este! La 27 Wins online dispui de o paletă largă de funcții care să vină în ajutor și să îți crească șansele la câștig. 

Iată lista cu funcțiile speciale pe care le vei întâlni la 27 Wins păcănele.

 • Simbolul Wild – la 27 Wins gratis online dispui de simbolul Wild care îți vine în ajutor și înlocuiește orice simbol prezent pe ecranul de joc 27 Wins online pentru a forma combinații câștigătoare.
 • Simbolul Scatter –  atunci când apare de 3 ori pe ecranul de joc 27 Wins ca la aparate îți aduce câștiguri indiferent de poziția acestuia pe rolele jocului 27 Wins păcănele. La 3 apariții pe ecranul jocului 27 Wins păcănele generează câștiguri misterioase.
 • Funcția Gamble – este o funcție opțională pe care o poți alege după fiecare rundă câștigătoare la jocuri 27 Wins gratis. Funcția Gamble îți oferă posibilitatea de a dubla câștigul. Dacă alegi să joci funcția Gamble la 27 Wins ca la aparate, îți va fi prezentată o carte de 27 Wins joc acoperită, iar obiectivul tău este să ghicești culoarea acesteia. Dacă ghicești corect, câștigul rundei câștigătoare la care ai ales să joci funcția Gamble se va dubla. Dacă nu ghicești corect, vei pierde câștigurile rundei respective la 27 Wins păcănele.
 • Jackpot – o altă caracteristică specifică acestui joc 27 Wins păcănele este reprezentată de faptul că poți oricând să câștigi marele jackpot. Această funcție se declanșează automat la 27 Wins slot și constă în prezentarea unui set de 12 cărți de unde trebuie să extragi până nimerești 3 cărți de același fel. În funcție de suita pe care ai ales-o, îți este acordat jackpot-ul 27 Wins gratis online.

După cum poți observa, funcțiile speciale de care 27 Wins slot dispune sunt printre cele mai căutate funcții. Acestea îți pot veni oricând în ajutor și să îți genereze câștiguri semnificative la 27 Wins joc.

Printre cele mai bune păcănele din mediul online se numără și 5 Lions, 40 Lucky King și Winterberries! Dacă nu le-ai jucat, pe site-ul nostru le poți testa gratuit online, după bunul plac!

Cât plătește un simbol 27 Wins joc 2023?

Simbolurile de la 27 Wins ca la aparate plătesc doar atunci când sunt prezente în combinații de câte 3 simboluri de același fel. Așa că în lista de mai jos îți vom prezenta cât plătește fiecare simbol de la jocuri 27 Wins gratis.

 • Simbolul Wild – 500 de monede.
 • Simbolul Scatter – până la 1000 de monede.
 • Clopoțeii și șeptarii – 300 de monede.
 • Merele și strugurii – 100 de monede.
 • Pepenii și prunele – 40 de monede.
 • Portocalele și cireșele – 20 de monede.
 • Lămâile – 20 de monede.

Nu uita că plățile la jocuri aparate 27 Wins plătesc doar atunci când sunt în formație de câte 3 simboluri identice.

Joc 27 Wins gratis pe mobil 2023

Jocul pe mobil la 27 Wins ca la aparate este o experiență distractivă și accesibilă pentru oricine dorește să încerce un joc de tip cazino direct pe telefonul mobil. Grafica și designul jocului 27 Wins gratis online sunt de înaltă calitate, oferind o experiență vizuală plăcută. 

De asemenea, există o varietate de funcții și simboluri speciale care pot adăuga câștiguri suplimentare jocului 27 Wins gratis online. În plus, jocul este disponibil 24/7 și poate fi jucat de oriunde există o conexiune la internet, oferind jucătorilor posibilitatea de a se bucura de jocuri de cazino la distanță. 

În ansamblu, jocul pe mobil la 27 Wins slot este o opțiune excelentă pentru cei care caută o experiență de joc de tip cazino distractivă direct pe telefonul lor mobil.

Avantaje și dezavantaje Wins gratis 2023

Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestui joc 27 Win Gratis online este reprezentat de designul atrăgător, care oferă o experiență vizuală plăcută și distractivă pentru jucători. În plus, 27 Wins slot are o serie de funcții speciale care îl fac și mai interesant.

Un dezavantaj pe care 27 Wins păcănele îl prezintă, este reprezentat de faptul că nu oferă rotiri gratuite. Cu toate acestea, nu uita că îți poți încerca norocul la 27 Wins gratis fără a paria bani reali.

Concluzie

Acum că ai aflat cât de ușor este să începi să pariezi la 27 Wins gratis, tot ce îți mai rămâne de făcut este să începi să plasezi pariuri la 27 Wins gratis pentru a crea propria strategie de joc 27 Wins gratis. Nu uita că dispui de funcții și simboluri speciale care îți pot veni în ajutor și îți pot oferi șanse cât mai mari de a aduna câștiguri semnificative. Profită la maxim de toate avantajele acestui slot 27 Wins Gratis.