...
15

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Tombstone RIP demo 2024

Bonus 360 Rotiri Gratuite

  • la verificarea contului
  • la Burning Hot
  • 01 iunie - 31 august 2024

Tombstone RIP este un slot captivant, inspirat de Vestul Sălbatic, care oferă grafică impresionantă și funcții bonus unice. Jucătorii pot experimenta o aventură intensă cu multiple șanse de câștig și runde gratuite.

Rating

4.9/5

Producător

Nolimit City

Jocuri asemănătoare cu Tombstone RIP demo 2024

JOACA ACUM

Madame Destiny Demo 2024

madame destiny demo
JOACA ACUM

Immortal Romance Gratis 2024

immortal romance gratis
JOACA ACUM

Vikings

vikings
JOACA ACUM

Book of The Fallen Demo 2024

book of the fallen demo
Vezi toate jocurile
Rate this jocuri
DenumireTombstone RIP
RTP96,08%
ProducătorNoLimit City 
TipSloturi cu speciale
Structură5 coloane, 5 rânduri
Linii de plată108

Ești pregătit pentru o aventură nouă cu Tombstone RIP slot 2024, unul dintre cele mai interesante jocuri? Haide să îți dăm câteva detalii cu privire la acesta, pentru a știi exact la ce să te aștepți atunci când joci.

Cum se joacă Tombstone RIP demo 2024

Probabil acum ca ai citit prima parte te întrebi dacă într-adevăr am scris corect numărul de linii de plată. Ei bine, da, Tombstone RIP demo 2024 sau pe bani oferă 108 linii de plată, toate pregătite pentru tine. Dacă vrei să știi cum se joacă Tombstone RIP, află că totul este foarte ușor și intuitiv. După ce intri în joc răspunzând corect la o întrebare interesantă, vei ajunge la ecranul principal. Aici, butonul de start este cel mai mare și central, cu un simbol săgeată. Pe lângă acesta, ai butoane specifice pentru schimbarea mizei, joc automat sau meniul cu informațiile de plată pentru fiecare simbol în parte.  

Simboluri Tombstone RIP slot 2024

Având în vedere și numele acestui slot Tombstone RIP demo sau pe bani, simbolurile pe care le oferă sunt din aceeași categorie. În primul rând ai simbolurile cowboy. Acestea sunt: El Gordo, care îți oferă cea mai bună plată și pe care îți vei dori să îl vezi cel mai des. Este urmat îndeaproape de Edda Star, iar apoi de Skinny Joe. Pe lângă aceștia mai ai și femeia cowboy și la fel bărbatul cowboy. Pentru a menține ideea de joc de noroc, vei vedea și câteva dintre simbolurile de pe cărțile de joc: A, K, Q, J, 10 îți vor aduce fiecare plăți când apar pe aceeași linie de plată. 

Speciale în Tombstone RIP demo 2024

Pe lângă simbolurile pe care le găsești în Tombstone RIP demo sau pe bani și despre care am discutat deja, trebuie să menționăm și toate funcțiile speciale pe care le găsești aici. Tombstone RIP free play îți oferă mai multe variante la capitolul acesta: 

1

XNudge Wilds

Are un simbol wild care apare numai pe cele 3 role din mijloc și îți oferă multiplicatori. Când apare un simbol xNudge Wild, se va deplasa în jos sau în sus până când este vizibil pe întreaga rolă din Tombstone RIP free play 2024.

1

Enhanced bet

Prin care poți crește valoarea pariului de baza cu 10%. Acesta garantează și simbolul scatter pe a doua rolă.

1

Reel Split Wild, XSplit Wild și simbolul Wild

Pe rolele 2, 3, 4 și 5 poate apărea simbolul wild simplu. Simbolul xSplit Wild poate apărea doar pe ultima rolă și ține loc de 2 simboluri pe înălțime, iar în același timp taie simbolurile spre stânga pe 4 rute diferite. Simbolul Reel Split Wild poate ajunge doar pe rolele din mijloc, cele trei și dublează simbolurile prin separare la mijloc. 

1

xRIP

Nu se face nicio plată în timpul acestei funcții, care se declanșează când primești plăți sub pariul de bază.

1

Simboluri scatter

Apar în două variante și oferă rotiri gratis. Ai Hang’em High Freespins, care îți aduce 8 runde gratis și Boothill Freespins care activează 10 runde gratis.

1

El Gordo’s Revenge

Aceasta practic este limita la care poți ajunge în joc, adică 300.000 ori pariul tău ca și câștig. Când depășești aceasta, ți se va acorda suma care corespunde și atât. 

De ce recomandăm să încerci jocul Tombstone RIP demo 2024

Noi am încercat joc Tombstone RIP free play 2024 și îți recomandăm să îl încerci în primul rând pentru varietatea mare de funcții speciale pe care le oferă. Apoi, trebuie să ținem cont și de numărul mare de linii de plată pe care Tombstone RIP demo sau pe bani le oferă jucătorilor săi. Oricum, este clar ca cel mai bine îți dai seama atunci când joci tu. Tocmai de aceea te încurajăm să joci Tombstone RIP gratis online pentru a vedea exact cum stă treaba. 

Unde poți juca Tombstone RIP slot pe bani 2024

Cazinourile de la noi oferă o multitudine de sloturi, și asta o știm foarte clar. Având în vedere asta, au creat o bară specială de căutare, care te ajută să găsești mult mai ușor și rapid jocul pe care îl cauți. Noi am verificat câteva cazinouri care au Tombstone RIP online, dar dacă nu vei regăsi în lista aceasta cazinoul tău preferat, nu înseamnă că jocul nu există la ei. Te sfătuim să îl cauți și șansele să îl găsești sunt destul de mari. Unde am găsit noi Tombstone RIP slot:

După cum vezi, sunt destul de multe cazinouri unde poți găsi acest slot Tombstone RIP online 2024. Iar acestea nu sunt toate, cu siguranță. Caută jocul la cazinoul tău preferat și ai șanse foarte mari să îl găsești. 

Păcănele similare cu joc Tombstone RIP gratis online 2024

Tombstone RIP joc are multe caracteristici care îl pot face asemănător cu alte sloturi. De exemplu, putem discuta despre jocul Thunderstruck II, produs de cei de la Microgaming. Acesta se aseamănă cu păcănele Tombstone RIP prin numărul mare de linii de plată pe care le oferă. În ceea ce privește tematica, putem spune că Dead or Alive de la NetEnt se încadrează aproximativ în același peisaj. Pentru multe speciale, la fel ca în Tombstone RIP, îți recomandăm să încerci Big Bass Haloween. 

Întrebări frecvente Tombstone RIP joc

Cate tipuri de speciale oferă Tombstone RIP? 

La Tombstone RIP ai 5 tipuri de funcții speciale de care te poți bucura. 

Cine este producătorul Tombstone RIP?

Tombstone RIP a fost produs de către cei de la NoLimit City. 

Ce RTP oferă?

RTP-ul oferit este de 96,08%.

Câte linii de plată oferă Tombstone RIP?

La Tombstone RIP ai 108 linii de plată pe care le poți umple cu simboluri câștigătoare.

Concluzii

Vom încheia prin a te îndemna pe tine să joci Tombstone RIP 2024. Asa vei vedea exact cum arată jocul și ce oferă, fără a investi bani reali. Fii jucătorul care vrei sa fii cu Tombstone RIP free play.