...
17

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Vikings

Cod Bonus: SPECIALA200

200 Rotiri Gratuite + 40 RON

  • la înregistrare și verificare cont
  • 200 rotiri la Gates of Olympus
  • 40 RON la Wisdom of Athena
  • cod bonus SPECIALA200

Vikings este transpunerea celebrului serial produs de History Channel în videoslot. Vezi care sunt avantajele acestui super-joc pentru strategia ta de cazinou.

Rating

4.7/5

Producător

Netent

Jocuri asemănătoare cu Vikings

JOACA ACUM

Crazy Monkey Slot Demo 2024

slot crazy monkey demo online
JOACA ACUM

Dolphin Pearl

dolphin-pearl-small-slot
JOACA ACUM

Chicken Drop Demo Online 2024

chicken drop demo
JOACA ACUM

Vikings

vikings
Vezi toate jocurile
5/5

Cui nu îi place istoria și luptele cu vikingi și, mai ales, cine nu a urmărit serialul Vikings, film ce a făcut milioane de fani în întreaga lume, dar și în România. Vikings gratis de la NetEnt este o adaptare pentru sloturi video a celebrului serial produs de canalul History Channel. Jocul lansat destul de recent (luna noiembrie a anului 2018) vine cu o structură de tipul 5 linii și 3 rânduri și oferă o rată de întoarcere a mizei plasată de 96.05%.

E o cifră foarte bună pentru un joc lansat de producătorul suedez. Acest joc, ca și altele, poate fi testat cu rotiri gratuite la Netbet. Ce este cu adevărat spectaculos în Vikings gratis de la Netbet și Jocuri Cazinouri este structura liniilor de plată. Aceasta funcționează într-un sistem de 243. Foarte interesant este și faptul că acest joc a atins chiar la lansare Top 3 în clasamentul SlotRank al Global Market. Vorbim de unul dintre cele mai prestigioase vârfuri ale industriei de profil.

Vrei să testezi și alte sloturi gtratis? Pe site-ul jocuricainouri.com găsești cele mai interesante jocuri. Găsești Warlords, Voodoo Magic,  Gates of Valhalla, Wild West Gold sau  Ultra Hold and Spin, precum și multe altele!

Vikings gratis – câteva detalii

Dacă este să vorbim despre simbolurile care fac diferența dintre acest slot și altele asemănătoare, acestea se impart în două mari categorii: simbolurile cu valoare mica și cele cu valoare mare. Cele cu valoare mică sunt în număr de cinci și sunt reprezentate de cărțile de joc (10, J, Q, K și A). Ele sunt acoperite cu sânge și creează impresia de oțel. Simbolurile cu valoare mare sunt personaje din cele celebra serie de televiziune. Printre acestea se regăsește și logo-ul jocului, un symbol cu valoare importantă la nivelul slotului cu speciale Vikings gratis.

Suma maxima pe care o poți câștiga în cadrul acestui joc o reprezintă de 10.000 de ori miza, iar mizele ajung de la 0.01 unități monetare la o unitate monetară. Din păcate, jocul nu oferă un symbol Wild sau variante de Multiplier, însă compensează printr-o grafică extraordinară și cu opțiunea Shield Wall, pe care te lăsăm să o descoperi în cadrul slotului Vikings gratis.