Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Wild West Gold Demo 2024

Fii curajos și intră în atmosfera Vestului Sălbatic cu joc Wild West Gold Demo pe JocuriCazinouri.com!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Pragmatic Play

100% Bonus Până la 1200 RON + 300 Rotiri Gratis

Prima depunere se dublează
Cerințe de rulaj 40x
300 rotiri gratuite

Jocuri asemanatoare cu Wild West Gold Demo 2024

DenumireWild West Gold Demo
RTP 96,51%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură4×5
Linii de plată40

Hai să descoperi Vestul Sălbatic direct pe JocuriCazinouri prin intermediul slotului Wild West Gold demo unde îți poți încerca norocul fără a fi nevoie să pariezi bani din propriul buzunar.

Află acum toate detaliile despre joc Wild West Gold demo pentru a te putea bucura la maxim de dinamica slotului Wild West Gold gratis online.

Cum se joacă Wild West Gold slot 2024

Wild West Gold demo este un slot creat de Pragmatic Play, unul dintre cei mai cunoscuți furnizori de jocuri online. Slot Wild West Gold păcănele dispune de o interfață de joc interactivă care te plasează cu gândul la filmele din Vestul Sălbatic. Iată ce butoane vei întâlni atunci când alegi să te distrezi la păcănele Wild West Gold demo.

 • În partea dreaptă a ecranului de joc Wild West Gold demo, vei găsi butonul de Spin, care îți permite să pui tambururile în mișcare și să începi jocul. 
 • De-o parte și de alta a butonului de Spin ai prezente la joc Wild West Gold slot butoanele + și -. Prin intermediul acestora îți poți seta miza cu care alegi să pariezi la păcănele Wild West Gold demo.
 • În mijlocul ecranului, vei vedea zona dedicată câștigurilor și rotirilor gratuite. Aici, poți urmări câștigurile tale recente și numărul de rotiri rămase în cazul unui bonus sau a funcției de rotiri gratuite.
 • În partea stângă a ecranului, găsești zona de setări. Aici, poți ajusta miza totală, poți controla sunetul și poți accesa informații suplimentare despre joc.
 • Butonul de informații, prezent și el tot în partea stângă a ecranului de joc Wild West Gold slot, marcat cu litera „i”, îți oferă acces la valoarea simbolurilor, descrierea simbolurilor speciale și regulile jocului. 
 • Totodată, lângă butonul de informații, este afișat miza pe care ai setat-o și creditul de care dispui pentru a paria la Wild West Gold joc. Nu uita că valoarea creditului la slot Wild West Gold păcănele este una fictivă.

Vezi dacă ți se potrivesc și alte jocuri de la Pragmatic Play. Noi îți propunem să încerci Ultra Hold and Spin demo, Gates of Valhalla demo sau Voodoo Magic demo.

Simboluri Wild West Gold slot 2024

Wild West Gold slot aduce o varietate de simboluri specifice temei sale din Vestul Sălbatic. Hai să descoperi ce simboluri îți vor apărea pe rolele de joc atunci când decizi să te bucuri de posibilitatea de a juca în mod gratuit la păcănele Wild West Gold joc.

 • Șeriful: Unul dintre personajele emblemă ale Vestului Sălbatic din Wild West Gold joc.
 • Cowboy: Un simbol păcănele Wild West Gold cu un cowboy cu șapcă și cu bandană, aducând atmosfera autentică a frontierelor sălbatice.
 • Femeia cu pistol: Un simbol ce înfățișează o femeie curajoasă și înarmată, adăugând o notă de putere și aventură în joc.
 • Femeia cu cuțit: Un alt simbol care reprezintă o femeie într-o ipostază amenințătoare, sugerând că în Vestul Sălbatic trebuie să fii mereu pregătit pentru orice.
 • Sacii cu aur: Simbolul sacilor cu aur aduce de la sine promisiunea de câștiguri mari și bogăție în timpul jocului.
 • Pistolul cu teacă: Simbol ce amintește de armele folosite în Vestul Sălbatic și de atmosfera de frontieră periculoasă.
 • A și K: Aceste simboluri reprezintă cărțile de joc A (Asul) și K (Regele), fiind considerate simboluri de valoare mai mare în cadrul jocului Wild West Gold păcănele.
 • Q, J și 10: Aceste simboluri reprezintă cărțile de joc specifice sloturilor. Vei întâlni Q (Dama), J (Valetul) și 10, având o valoare mai mică în comparație cu celelalte simboluri menționate anterior.

La slot Wild West Gold demo, plățile se realizează pe 40 de linii de plată fixe. Simbolurile trebuie să se formeze în combinații câștigătoare începând de la tamburul din stânga și să continue consecutiv pe linia de plată. Pentru a obține un câștig, trebuie să ai cel puțin 3 simboluri de același fel aliniate pe o linie de plată activă.

Dacă vrei să încerci jocuri și de la alți operatori, noi îți recomandăm Warlords demo sau Vikings demo pe JocuriCazinouri.

Funcții speciale slot Wild West Gold demo 2024

Pragmatic Play se remarcă pe piața de gambling prin sloturile sale care prezintă cele mai interesante funcții speciale care îți pot veni în ajutor. Astfel că, slot Wild West Gold gratis online vine cu mai multe funcții speciale care îți pot spori câștigurile și experiența de joc la Wild West Gold demo.

 1. Simbolul Wild apare pe rolele 2, 3 și 4 și înlocuiește alte simboluri de bază pentru a forma combinații câștigătoare la păcănele Wild West Gold gratis online. Simbolul Wild poate avea multiplicatori de 2x, 3x sau 5x, ceea ce înseamnă că suma pe care o vei aduna va fi multiplicată de aceste valori.
 2. Simbolul Scatter este prezent pe rolele 1, 3 și 5. Dacă obții simultan simbolul Scatter pe aceste role, declanșezi funcția de runde gratuite. Primești 8 rotiri gratuite pentru a juca la joc Wild West Gold demo fără a paria miză.
 3. Rotiri gratuite: În timpul funcției de runde gratuite, simbolurile Wild care apar pe role rămân fixe până la sfârșitul rotirilor. Aceste simboluri Wild au, de asemenea, un multiplicator de tip aleatoriu atașat, care poate fi 2x, 3x sau 5x. Acești multiplicatori contribuie la creșterea câștigurilor pe liniile de plată.
 4. Simbol de acoperire Scatter este reprezentat de insigna de șerif, acest simbol apare în timpul rotirilor gratuite și se plasează deasupra oricărui alt simbol. Dacă obții două sau mai multe simboluri de acoperire Scatter în timpul rotirilor gratuite, primești învârtiri gratuite suplimentare. Poți câștiga până la 20 de runde bonus în total.
 5. Multiplicatori pentru câștiguri mici: Dacă câștigul total al rotirilor gratuite este mai mic de 10x miza ta, vei primi un premiu suplimentar de 10x miza pentru a-ți asigura un câștig minim în funcția de runde gratuite.

Aceste funcții speciale aduc valoare jocului Wild West Gold, sporindu-ți șansele de a obține câștiguri mari în timpul jocului. Explorează-le în versiunea demo a jocului pentru a te bucura pe deplin de ele.

Cât plătește un simbol Wild West Gold demo 2024

La Wild West Gold joc fiecare simbol îți poate aduce câștiguri semnificative. Mai jos regăsești lista și potențialul de plată pentru fiecare simbol întâlnit la Wild West Gold joc. Acest plăți îți vor fi acordate în cazul în care pe ecranul de joc Wild West Gold păcănele vor fi prezente 5 simboluri de același fel.

 • Șeriful: până la 200 RON
 • Cowboy: până la 125 RON;
 • Femeia cu pistol: până la 50 RON;
 • Femeia cu cuțit: îți aduce 50 RON;
 • Sacii cu aur: până la 37.5 RON;
 • Pistolul cu teaca: până la 25 RON;
 • A și K: până la 15 RON;
 • Q, J și 10: până la 10 RON;

Joc Wild West Gold gratis online pe mobil 2024

Poți juca Wild West Gold joc pe mobil, bucurându-te de această experiență captivantă de oriunde te-ai afla. Accesând un cazinou online de încredere, compatibil cu dispozitivele mobile, vei avea posibilitatea de a te aventura în Vestul Sălbatic și de a descoperi bogățiile ascunse ale acestui slot. 

Fie că folosești browser-ul mobil sau apelezi la aplicația cazinoului, vei putea să te bucuri de grafică de înaltă calitate și de efecte sonore realiste, care îți vor oferi o experiență autentică de joc. 

Încearcă acum Wild West Gold demo pe mobil, direct pe JocuriCazinouri și explorează lumea fascinantă a Vestului Sălbatic, făcând combinații câștigătoare și profitând de funcțiile speciale care îți pot aduce premii generoase.

Avantaje și dezavantaje Wild West Gold slot 2024

Printre cele mai importante avantaje se numără valoarea RTP-ului. Wild West Gold păcănele are un RTP în valoare de 96,51%. Pe lângă rata de plată ridicată, la Wild West Gold demo te bucuri și de o gamă largă de funcții speciale care îți pot veni în ajutor la orice pas pentru a aduna câștiguri cât mai mari.

În ceea ce privește dezavantajele, jucătorii nu au semnalat nici unul în timpul jocului Wild West Gold gratis online.

Concluzie

Wild West Gold gratis este unul dintre sloturile pe care trebuie să le încerci măcar o dată. Așa că, încearcă Wild West Gold demo online pe JocuriCazinouri.com și pregătește-te pentru momentul în care vei dori să joci pe bani reali!