Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Warlords

Warlords gratis – Crystals of Power este un slot cu 5 tamburi și 30 linii de plată, alimentate de software-ul Net Entertainment. Acesta este un slot nou de la NetEnt inspirat de războinicii medievali și de luptele lor. Slotul dispune de un samurai, o preoteasă și un barbar. Slotul are un uimitor intro videoclip care merită vizionat, iar grafica vă va lăsa fără cuvinte. Dați spin acestui slot sau vizitați cazinoul Maxbet, dacă doriți să jucați gratis.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Netent

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Jocuri asemanatoare cu Warlords

Înainte de a începe lupta în această bătălie, trebuie să vă setați pariurile. Monedele merg de la 0,01 la 1 și pot fi setate dând clic pe secțiunea „Valoarea monedei +/-„. Cu „Nivel +/-” puteți seta numărul de monede pe linie. Dacă dați click pe „Pariul maxim”, veți seta pariul maxim disponibil. Butonul „Spin” este reprezentat ca cele două săgeți circulare și va fixa rolele în mișcări, iar „Autoplay” va roti automat bobinele pentru un număr selectat de ori sau fără întrerupere. Ornamentul de aur cu 3 bijuterii colorate este simbolul Wild, la Warlords gratis, și poate înlocui toate simbolurile din joc, cu excepția Scatter-ului.

Grafică incredibilă la Warlords gratis

În mod aleatoriu, caracteristica „suprapunere”/„Overlay” este activată și se poate întâmpla în timpul oricărei rotiri din jocul principal. Această caracteristică folosește un set diferit de tamburul din jocul de bază și nu are Scatters pe role. Astfel, pentru acest slot cu speciale de la Netent există 3 tipuri diferite: caracteristica Barbara cu Ciocan, caracteristica Săgeata Preotesei și caracteristica Sabia Samuraiului. Ciocanul acordă 4 simboluri sălbatice pe role de la 1 la 4, Săgeata te premiază cu de la 2 la 5 sălbatice pe rolele 1 – 5, iar Sabia te premiază tot cu de la 2 la 5 sălabtice pe rolele 1 – 4.

Există 3 tipuri de „scatter” /„împrăștieri” diferite: drapelul roșu, drapelul verde și steagul albastru, iar fiecare dintre ele are un joc gratuit de rotiri asociat cu acesta: Rotiri barbare (steagul albastru), Rotiri ale Preotesei (steagul verde) și rotirile Samuraiului (steagul roșu). Fiecare dintre acestea, atunci când aterizează, acordă un număr corespunzător de rotiri plus încă 3 rotiri, 1 multiplicator sau 1 sălbatic lipicios. În jocurile principale, re-rotirile sunt acordate atunci când 2 sau mai multe Scatters apar pe role și pot apărea numai pe rolele 2, 3 și 4, precum și pe toate cele 5 role în timpul re-rotirilor. Dacă activați Free Spins, puteți câștiga 5, 7 sau 9 rotiri, în funcție de scatter-ul care declanșează caracteristica la Warlord gratis. Spre exemplu, Rotirile Barbarului îți acordă 9 rotiri, cele ale Preotesei – 7 rotiri  și cele ale Samuraiului – 5 rotiri. În rotirile cu barbari există doar un războinic și simboluri cu animale, dacă aterizați un scatter, veți câștiga alte 3 rotiri. În jocurile Preotesei, scatter-ul suplimentar va crește un multiplicator x1 pentru fiecare scatter, iar în rotirile samuraiului, un scatter va deveni Sticky Wild pe durata rotirilor gratuite.

În cazul în care simbolurile scatter diferă, ele se vor transforma aleatoriu astfel încât toate scatter-urile să fie de același tip, înainte de a da re-spin. Aceasta este caracteristica luptei. Dacă apar două sau trei simboluri de scatter de același tip, re-spin-ul va apărea imediat. Dacă aterizați încă 2 împrăștieri de același tip în timpul re-spin-ului, veți câștiga un alt re-spin și dacă, în timpul unei repetări, veți ateriza 3 sau mai multe împrăștieri, veți activa turneele gratuite. Dacă rotirile gratuite nu sunt activate în timpul re-spin-ului, veți avea caracteristica „Final Chance”. Această caracteristică dezvăluie fie un câștig de monede sau un simbol scatter. Dacă se dezvăluie o scatter, aceasta va fi plasată pe role și vor începe rotirile gratuite. Câștigurile de monede variază între x3 și x100 pariul. Profită acum de un bonus fără depunere și încearcă un joc la Warlords gratis – Crystals of Power de la Maxbet, chiar acum!