...
20

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Warlords

Warlords gratis – Crystals of Power este un slot cu 5 tamburi și 30 linii de plată, alimentate de software-ul Net Entertainment. Acesta este un slot nou de la NetEnt inspirat de războinicii medievali și de luptele lor. Slotul dispune de un samurai, o preoteasă și un barbar. Slotul are un uimitor intro videoclip care merită vizionat, iar grafica vă va lăsa fără cuvinte. Dați spin acestui slot sau vizitați cazinoul Vlad Cazino, dacă doriți să jucați gratis.

Rating

5/5

Producător

Netent

Bonus 7 Rotiri Gratuite în Fiecare Duminică

  • 7 Rotiri Gratuite
  • în fiecare duminică
  • la Fire Joker Freeze

Jocuri asemănătoare cu Warlords

JOACA ACUM
Starlight Princess Demo 2024
starlight princess demo
JOACA ACUM
Empty the Bank Demo 2024
empty the bank demo
JOACA ACUM
40 Shining Crown Demo 2024
demo 40 shining crown online
JOACA ACUM
Book of Power Gratis 2024
slot book of power
Vezi toate jocurile
5/5

Înainte de a începe lupta în această bătălie, trebuie să vă setați pariurile. Monedele merg de la 0,01 la 1 și pot fi setate dând clic pe secțiunea „Valoarea monedei +/-„. Cu „Nivel +/-” puteți seta numărul de monede pe linie. Dacă dați click pe „Pariul maxim”, veți seta pariul maxim disponibil. Butonul „Spin” este reprezentat ca cele două săgeți circulare și va fixa rolele în mișcări, iar „Autoplay” va roti automat bobinele pentru un număr selectat de ori sau fără întrerupere. Ornamentul de aur cu 3 bijuterii colorate este simbolul Wild, la Warlords gratis, și poate înlocui toate simbolurile din joc, cu excepția Scatter-ului.

Grafică incredibilă la Warlords gratis

În mod aleatoriu, caracteristica „suprapunere”/„Overlay” este activată și se poate întâmpla în timpul oricărei rotiri din jocul principal. Această caracteristică folosește un set diferit de tamburul din jocul de bază și nu are Scatters pe role. Astfel, pentru acest slot cu speciale de la Netent există 3 tipuri diferite: caracteristica Barbara cu Ciocan, caracteristica Săgeata Preotesei și caracteristica Sabia Samuraiului. Ciocanul acordă 4 simboluri sălbatice pe role de la 1 la 4, Săgeata te premiază cu de la 2 la 5 sălbatice pe rolele 1 – 5, iar Sabia te premiază tot cu de la 2 la 5 sălabtice pe rolele 1 – 4.

Există 3 tipuri de „scatter” /„împrăștieri” diferite: drapelul roșu, drapelul verde și steagul albastru, iar fiecare dintre ele are un joc gratuit de rotiri asociat cu acesta: Rotiri barbare (steagul albastru), Rotiri ale Preotesei (steagul verde) și rotirile Samuraiului (steagul roșu). Fiecare dintre acestea, atunci când aterizează, acordă un număr corespunzător de rotiri plus încă 3 rotiri, 1 multiplicator sau 1 sălbatic lipicios. În jocurile principale, re-rotirile sunt acordate atunci când 2 sau mai multe Scatters apar pe role și pot apărea numai pe rolele 2, 3 și 4, precum și pe toate cele 5 role în timpul re-rotirilor. Dacă activați Free Spins, puteți câștiga 5, 7 sau 9 rotiri, în funcție de scatter-ul care declanșează caracteristica la Warlord gratis. Spre exemplu, Rotirile Barbarului îți acordă 9 rotiri, cele ale Preotesei – 7 rotiri  și cele ale Samuraiului – 5 rotiri. În rotirile cu barbari există doar un războinic și simboluri cu animale, dacă aterizați un scatter, veți câștiga alte 3 rotiri. În jocurile Preotesei, scatter-ul suplimentar va crește un multiplicator x1 pentru fiecare scatter, iar în rotirile samuraiului, un scatter va deveni Sticky Wild pe durata rotirilor gratuite.

Vrei să încercă și alte sloturi gratuit? Voodoo Magic, Gates of Valhalla, Wild West Gold, Ultra Hold and Spin și Vikings sunt doar câteva sloturi gratuite, dintr-o gamă largă de jocuri, pe care le ai la dispoziție pe JocuriCazinouri!

În cazul în care simbolurile scatter diferă, ele se vor transforma aleatoriu astfel încât toate scatter-urile să fie de același tip, înainte de a da re-spin. Aceasta este caracteristica luptei. Dacă apar două sau trei simboluri de scatter de același tip, re-spin-ul va apărea imediat. Dacă aterizați încă 2 împrăștieri de același tip în timpul re-spin-ului, veți câștiga un alt re-spin și dacă, în timpul unei repetări, veți ateriza 3 sau mai multe împrăștieri, veți activa turneele gratuite. Dacă rotirile gratuite nu sunt activate în timpul re-spin-ului, veți avea caracteristica „Final Chance”. Această caracteristică dezvăluie fie un câștig de monede sau un simbol scatter. Dacă se dezvăluie o scatter, aceasta va fi plasată pe role și vor începe rotirile gratuite. Câștigurile de monede variază între x3 și x100 pariul. Profită acum de un bonus fără depunere și încearcă un joc la Warlords gratis – Crystals of Power de la Vlad Cazino, chiar acum!