...
strategia Fibonacci blackjack

Strategia Fibonacci Blackjack

Poate părea neobișnuit, dar în foarte multe situații, matematica și jocurile de cazino sunt strâns legate. Și nu ar trebui să fie un șoc acest lucru, având în vedere faptul că matematica se aplică în mai toate aspectele vieții. De ce jocurile de noroc ar trebui să fie o excepție? Mai ales când ne gândim la toate regulile și sitemele ce trebuie urmate pentru a ne crea un plus de avantaj și pentru a obține mai rapid și mai eficient un câștig substanțial. Acesta este și cazul jocului de Blackjack, considerat unul dintre jocurile de cazino unde succesul jucătorul se bazează foarte mult pe cunoștințele acestuia în materie de probabilități și matematică de bază. În articolul de astăzi vom vorbi despre una dintre cele mai avantajoase tehnici de pariere la un joc de blackjack, adică despre strategia Fibonacci Blackjack.

Un jucător cu experiență și cu suficiente cunoștințe despre un joc autentic de blackjack știe că există întotdeauna modalități de a scădea procentul din avantajul casei, crescându-și lui, în același timp, șansele de câștig. Există sisteme de pariere potrivite pentru fiecare joc de cazino, unele fiind universale și putând fi folosite în mai multe jocuri, în timp ce altele nu. Ce este cert este că alegerea unei metode de pariere adecvate și aplicarea ei corectă constituie un ajutor considerabil pentru jucători. Printre aceste sisteme renumite se numără și strategia Fibonacci la blackjack, cunoscută pentru avantajul pe care îl oferă jucătorilor care decid să o aplice.

Despre Strategia Fibonacci Blackjack

100% Bonus până la 3000 RON + 300 Rotiri Gratuite Netbet

Bucură-te de un bonus exclusiv Netbet care îți multiplică câștigurile până la 3000 RON! Mai mult, poți încerca gratuit unele dintre cele mai populare sloturi cu fructe, fiindcă Netbet te răsplătește și cu 300 runde gratis la Shining Crown, Burning Hot și Super Hot!

Vreau bonusul!

Cod Bonus: NB01, NB02, NB03, NB04, NB05

Strategia Fibonacci blackjack este una dintre cele mai vechi strategii inventate pentru jocurile de noroc. Creatorul acesteia se spune că ar fi matematicianul Leonardo din Pisa, care ar fi publicat-o în anul 1202. Numele Fibonacci vine de la însăși porecla matematicianului, motiv pentru care această teorie privind apariția strategiei pare să fi una validă.

Există, evident, și câteva dispute referitoare la cine a inventat pentru prima dată strategia Fibonacci la blakjack, întrucât s-a dovedit existența unor scrieri indiene ce conțineau exemple ale acestui sistem de pariere, înainte ca Leonardo să facă publicația.

Ce presupune blackjack strategia Fibonacci

Strategia Fibonacci blackjack se bazează pe următoarea secvență: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89 și așa mai departe. Așa cum probabil ai remarcat deja, următorul număr din rând este suma celor două numere anterioare. Să începem, de exemplu, cu o miză de 1 RON. Dacă primul pariu este câștigător,  vei paria din nou 1 RON. Dacă prima mână nu este norocoasă, atunci pariați din nou 1 RON, fiindcă miza anterioară a fost tot 1, deci nu se va efectua nicio adunare.

Dacă vei pierde și la următoarea mână, miza pe care o vei folosi la următorul pariu va fi de 2 RON (1 RON primul pariu + 1 RON al doilea pariu). Dacă pierzi din nou, miza următoare va fi de 3 RON și tot așa. În schimb, dacă vei câștiga, va trebui să tai ultimele 2 mize din secvența pe care ai realizat-o până la acel moment. Strategia Fibonacci la Blackjack impune un final atunci când secvența ta ajunge iar la 1.

strategia fibonacci blackjack

Cum să utilizezi strategia Fibonacci la blackjack pentru șanse sigure de câștig

Iată de ce anume trebuie să ții cont atunci când alegi să folosești blakcjack strategia Fibonacci:

Stabilește-ți un buget

Este foarte important să tratezi orice joc de cazino cu responsabilitate. Iar acest lucru este valabil și când vorbim de sistemele de pariere pe care urmează să le folosești. Strategia Fibonacci blackjack îți poate fi de mare ajutor, însă îți recomandăm să îți stabilești un buget limită înainte să începi jocul si să-l respecți, fără să te lași tentat să mergi mai departe cu speranța că îți vei recupera sumele pariate.

Începe cu o miză minimă

Strategia Fibonacci presupune adunarea mizelor anterioare, așadar, este indicat, mai ales dacă ești un începător al jocului de blackjack sau încerci pentru prima acest sistem de pariere, să începi cu un joc de blackjack ce impune o miză minimă accesibilă. În acest fel, te vei putea obișnui cu blackjack strategia Fibonacci mult mai eficient, fără riscuri prea mari.

Notează mizele pe măsură ce joci

În aceeași idee cu ceea ce îți explicam mai sus referitor la jocul responsabil, te sfătuim să îți notezi toate mizele folosite și calculele efectuate pe măsură ce înaintezi în joc. Astfel, îți vei putea analiza mai atent fiecare mișcare și vei putea profita de strategia Fibonacci la blackjack așa cum se cuvine. Un sfat și mai bun ar fi să-ți notezi o secvență de mize chiar dinainte să începi jocul de blackjack.

Avantaje strategia Fibonacci blackjack

Este dovedit de-a lunguk timpului de suficienți jucători că strategia Fibonacci dă roade, și încă unele foarte generoase. Dar hai să vedem în ce constau avantajele pe care blackjack strategia Fibonacci le oferă:

Bucură-te și de un bonus exclusiv Blackjack

Pregătește-te să începi experiența jocului de blackjack cu un bonus pe măsură pentru a-ți spori la maxim șansele tale de câștig. Datorită acestui bonus poți exersa și chiar perfecționa strategia Fibonacci blackjack.

Află de aici și mai multe detalii despre cum poți juca Blackjack online!

100% Bonus până la 3000 RON + 300 Rotiri Gratuite Netbet

Acest bonus de bun venit Netbet este perfect pentru noii jucători ce vor să înceapă experiența lor de casino într-un mod mult mai profitabil. Vorbim despre o ofertă care îți aduce până la 3000 RON, iar în plus poți profita și de până la 300 de rotiri gratuite. Cu acești bani bonus poți folosi strategia Fibonacci la blackjack, iar câștigurile suntem siguri că vor apărea. Iată pașii necesari revendicării ofertei Netbet:

  1. Accesează oferta de mai sus dând click pe butonul Vreau Bonusul;
  2. Completază formularul de înregistrare Netbet și validează contul tău de jucător prin procesul KYC. Tot ceea ce trebuie să faci este să încarci o poză cu buletinul tău real;
  3. Efectuează o depunere Netbet de minim 50 RON la primele tale cinci depuneri și folosește codurile bonus: NB01, NB02, NB03, NB04, NB05.

Bonusul este împărțit, astfel, în cinci etape, fiecare vizând primele tale cinci depuneri la cazinoul Netbet, iar fiecare dintre aceste îți vor oferi un bonus diferite la depunere. Toate cele cinci bonusuri au o caracteristică comună, anume valabilitatea acestora de 7 zile, dar și valabilitatea rotirilor gratuite de 3 zile. Bonusurile se vor împărți după cum urmează:

Concluzie

Strategia Fibonacci blackjack este una dintre cele mai profitabile strategii de joc atunci când vorbim despre celebrul și bine-cunoscutul joc de masă. Strategia îți permite să îți administrezi bugetul astfel încât să înregistrezi câștiguri constante. Poți profita și de un bonus blackjack pentru a-ți spori și mai mult șansele de câștig la blackjack. Echipa noastră îți urează mult succes la joc!