Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Rocky

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Playtech

200% până la 1800 RON + 100 Spins

Până la 1800 RON bani de joc
100 rotiri gratuite
depunere minimă 30 RON
cod bonus - MAXLUCKY

Poate că nimeni nu a beneficiat până acum mai multe reveniri în atenția reflectoarelor decât legendarul boxer Rocky Balboa. Ultima sa „ecranizare” vine acum sub forma unui captivant joc slot creat de cei de la Playtech și oferit de Maxbet Pariuri Sportive, în care sunetul clopoțelului de sfârșit de repriză ori în caz de knockout este aducător de premii dintre cele mai captivante. Slotul Rocky gratis te va întâmpina pe rolele sale cu oponenți de valoare ai lui Balboa, precum Apollo Creed, Ivan Drago sau Clubber Lang, cunoscuți din seriile filmului cu același nume care a făcut furori la Hollywood. Din lista de simboluri nu va lipsi nici Adrian, iubita lui Rocky Balboa, care te va ajuta să ridici premiile substanțiale oferite în timpul jocului.

Rocky gratis – Trimite-l la podea pe Apollo Creed!

Rocky gratis este conceput cu 5 role și 25 de linii de plată, unde o serie de 3, 4 sau 5 simboluri de același fel îți poate aduce premii trăgătoare de 300 de monede, în cazul în care reușești să o ții pe Adrian în siguranță, 500 în cazul în care îl învingi pe Lang sau 800 dacă reușești să îl trimiți pe Ivan Drago înapoi în Rusia. Nu în ultimul rând, unul dintre cele mai consistente premii, de 1000 de monede, îl vei primi în cazul în care reușești să îl trimiți la podea pe Apollo Creed. Mai mult, la fiecare dintre aceste momente, dincolo de premii, vei fi recompensat cu secvențe reale din seria cinematografică de succes.

Rocky gratis doar pe Maxbet Pariuri Sportive

Mai există un mod în care vei putea face bani ușor cu Rocky gratis, jocul celor de la Maxbet Pariuri Sportive. Prin intermediul simbolului Italian Stallion Scatter prins de 5 ori pe ecran, îți poți multiplica de până la 100 de ori suma totală din Bet, în vreme ce un număr mai mic de simboluri îți poate aduce 15, 20 sau 25 de runde gratuite. Iar dacă sunteți în căutarea marilor câștiguri pe Maxbet Pariuri Sportive, atunci alinierea a cinci simboluri Rocky îți poate aduce marele jackpot de 10 000 de monede, unul dintre cele mai consistente premii de pe piața jocurilor slot. Nu mai sta  pe gânduri și joacă acum la sloturi!