Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Book of Ra Bingo Gratis

Pe JocuriCazinouri.com ai posibilitatea de a-ți perfecționa jocul de bingo prin Book of Ra Bingo Gratiss online!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Novomatic

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Book of Ra Bingo Gratis

DenumireBook of Ra Bingo
RTP94.90%
ProducătorNovomatic
Tippăcănele clasice
StructurăBingo
Linii de plată30 bile per rundă

Când jucaţi bingo vă alegeţi tichete, puneţi o miză şi sunteţi gata să aşteptaţi rezultatele finale. Totuși, în Book of Ra Bingo gratis nu sunt alese biletele. Jocul Book of Ra Bingo online combina mecanică sloturillor cu bingo. Biletele sunt deja afişate pe ecran. Obiectivul este să fie realizate combinaţiile din partea superioară a acestui joc Book of Ra Bingo.

Book of Ra Bingo ca la aparate este un joc aparte. În acest joc Book of Ra Bingo tema cunoscută a Egiptului Antic este îmbinată cu un mod de joc interesant.

Dacă este complicat sau nu să te joci Book of Ra Bingo păcănele gratis vom vedea în următoarele secţiuni!

Îți punem la dispoziție și următoarele jocuri din gama Book of Ra Classic și anume, Book of Ra Deluxe gratis, joc Book of Ra Mystic Fortunes online, slotul Book of Ra Deluxe 6 și Book of Ra Magic păcănele gratis! De asemenea, mai poți încerca și varianta Book of Ra Deluxe 10, slot Book of Ra Temple of Gold păcănele gratis și Book of Ra Bingo online!

Cum se joacă Book of Ra Bingo Gratis 2023?

Dacă aţi mai jucat până acum Bingo, slotul Book of Ra Bingo ca la aparate este uşor de înţeles. Slotul bingo de la Novomatic se joacă ca un joc de păcănele normal. Acest joc Book of Ra Bingo nu este atât de diferit de alte variante de joc furnizate de Novomatic.

Runda unui joc Book of Ra Bingo Gratis începe când:

 • Alegi valoarea cartonaşelor şi selectaţi miza cu “+” şi “-”
 • Selectezi câte cartonașe incluzi în joc 
 • Apeşi pe tasta PLAY, pe butonul cu săgeata verde din partea dreaptă
 • Numerele de pe carton în Book of Ra Bingo gratis sunt schimbate dacă apesti pe Shuffle, buton poziţionat lângă Play
 • Jocul Book of Ra Bingo ca la aparate te lasă să selectezi rundele automate cu AutoPlay
 • La fiecare extragere sunt selectate 30 de bile

Simboluri Book of Ra Bingo Gratis 2023

Deşi tema generală din joc Book of Ra Bingo scoate în evidenţă Egiptul Antic, doar un simbol este păstrat din seriile precedente de joc. Cartea secretelor este singurul simbol tipic din seriile cu Book of Ra. 

Doar la activarea specialei din Book of Ra Bingo ca aparate se deschide jocul de bază pe care îl ştii de la restul jocurilor Book of Ra de la Novomatic. 

În Book of Ra Bingo păcănele gratis eşti pus în fața aventurierului, a numerelor şi a cărţilor de joc, a statuetelor preţioase şi a cărţii de aur. La fel, declanșarea specialei din joc Book of Ra Bingo este diferită de un slot normal. Vorbim despre ea și alte funcții bonus din Book of Ra Bingo păcănele gratis în cele ce urmează. 

Distrează-te la maxim și cu slotul Mega Joker păcănele gratis online sau jocul Pumpkin Smash gratuit online! Și slotul Rambo gratis online te va surprinde plăcut, cu siguranță!

Funcții speciale Book of Ra Bingo Gratis 2023 

Funcţia specială din jocul Book of Ra Bingo păcănele gratis este declanşată când este completat un model anume pe biletele. Modelul biletelor declanşează jocul slot de 5 role şi 5 sau 10 linii de plată. Când apar două modele prestabilite la joc Book of Ra Bingo, speciala nu este iniţiată. Doar două modele pornesc funcţia de rotiri gratuite. În partea superioară a ecranului jocului Book of Ra Bingo gratis este scris sub ele BONUS.  

Sunt iniţiate doar 10 rotiri cu un simbol expandabil, ales aleator ca în orice joc Book of Ra Bingo gratis. În timpul rotirilor din Book of Ra Bingo păcănele gratis dacă mai apar încă 3 cărţi pe rolele de joc, primeşti încă 10 rotiri gratuite suplimentare. În timpul rundei bonus din Book of Ra Bingo gratis este plătit doar cel mai mare câștig care apare pe liniile alese de joc. Acestea sunt afișate în Reguli – Mai mult

Când au fost completate anumite modele din Book of Ra Bingo online și a fost obținută o miză mai mare de x40 din cât a fost pariat la joc, cartea din mijlocul ecranului este deschisă. Ai 11 bile pe care le poți cumpăra. Dacă o bilă este pe unul din cartonașele jocului Book of Ra Bingo gratis, este bifată. 

Cumpărarea mai multor bile în Book of Ra Bingo gratis sau în varianta cu bani poate completa mai multe modele, ceea ce duce la câștiguri mai mari. În orice versiune de joc Book of Ra Bingo gratis sau cu bani sunt șanse să apară bila Joker. Aceasta funcționează ca un simbol Wild care nu înlocuiește un simbol, ci orice număr vrei din tichetele active în Book of Ra Bingo păcănele gratis. 

Cât plătește un simbol Book of Ra Bingo Gratis 2023?

Plățile din Book of Ra Bingo gratis sau pe bani încep atunci când sunt completate modele, așa cum sunt și la jocul clasic de bingo. O linie, două linii, Bingo complet formează câștiguri. Plățile arată așa:

 • Pentru un model de carte completat în Book of Ra Bingo online unde este completată o linie – 40x.
 • Pentru doua linii prinse în Book of Ra Bingo gratis este plătit un multiplicator de 100x miză.
 • Plata pe coloane în Book of Ra Bingo gratis este x400.
 • Pentru Bingo este plătit un multiplicator maxim de 1500x.

Jocul Book of Ra Bingo Gratis pe mobil 2023 

Book of Ra Bingo online este optimizat pentru mobil. Poţi să joci Book of Ra Bingo gratis direct pe JocuriCazinouri.com. Fiind un joc mai special de la Novomatic, noi te sfătuim să încerci Book of Ra Bingo gratis în varianta demo. Când ai luat decizia să joci cu bani reali, alegi un cazino de pe jocuricazinouri.com și dai drumul la distracție.

Verifică dacă există aplicaţia apk pentru Android sau dacă este activă pe magazinele Google Play şi App Store. Intră în contul de jucător de la cazinoul respectiv, caută jocul Book of Ra Bingo online și inițiază rotirile după explicațiile de mai sus.

Avantaje și dezavantaje Book of Ra Bingo Gratis 2023 

În Book of Ra Bingo online există atât avantaje, cât și dezavantaje. Din punct de vedere al beneficiilor aduse de Book of Ra Bingo gratis, enumerăm:

 • Inovația jocului.
 • Grafica tipică jocurilor egiptene.
 • Versiunea optimizată pe mobil.
 • Variantă de joc Book of Ra Bingo gratis mai sus.

Ca dezavantaje găsești în Book of Ra Bingo ca la aparate: 

 • O rată de plată ceva mai mica, cuprinsă între 93.13% și 94.95%. 
 • Un mod mai complicat de joc.

Distrează-te la maxim și cu Lucky Lady gratis, plus variante Lucky Lady Charm Deluxe 10 online, slot Lucky Lady Charm Deluxe 6 păcănele gratis sau chiar Lucky Lady Bingo gratis!

Concluzie

Considerăm ca Book of Ra Bingo ca la aparate îmbină armonios mecanica sloturilor clasice Novomatic și modul de funcționare a jocului de bingo. Tocmai de aceea, trebuie să-l încerci și tu!