Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Book of Ra Classic Gratis

Vezi cum se joacă Book of Ra Classic Gratis pe JocuriCazinouri.com și intră în lumea faraonului și zeiției Isis!

Rating:
Rate this jocuri
Producator: Novomatic

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Book of Ra Classic Gratis

DenumireBook of Ra Classic
RTP96.00%
ProducătorNovomatic
Tippăcănele clasice
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată9

Prima versiune a celui mai popular joc produs de Novomatic este Book of Ra Classic gratis sau cu bani reali. Nu te aştepta la o grafică uimitoare. Este prima variantă, cea care a pornit toate seriile în care aventurierul joacă rolul principal. Acest joc retro îţi aduce aminte de momentele în care mergeai la o sală de jocuri şi căutai orice variantă cu Book of Ra Classic ca la aparate.

Faimosul joc Novomatic este pregătit pentru tine în varianta fără plată şi cu bani reali. Ai jocul Book of Ra Classic păcănele gratis mai sus, disponibil fără înregistrare şi fără descărcare. Îl joci cât doreşti şi decizi dacă merită să joci în continuare Book of Ra Classic păcănele gratis sau e momentul să alegi un casino online. 

Pentru că știm deja că îți place Book of Ra, ți-am pus la dispoziție și Book of Ra Deluxe gratis, slot Book of Ra Mystic Fortunes, joc Book of Ra Deluxe 6 sau chiar Book of Ra Magic. De asemenea, mai ai la dispoziție și Book of Ra Deluxe 10, jocul Book of Ra Temple of Gold sau Book of Ra Bingo păcănele gratis!

Cum se joacă Book of Ra Classic Gratis 2023? 

Îți dai seama dacă un joc merită sau nu sa fie jucat atunci când îl încerci gratis o perioadă. Deschide jocul Book of Ra Classic gratis de mai sus şi păşeşte cu încredere în frumoasa temă a Egiptului Antic. Cu fiecare rotire iniţiată eşti mai aproape să deschizi porţile comorilor faraonilor. 

Ai nevoie de 3 cărţi speciale pentru a prinde speciala din Book of Ra Classic online. Când termini cu varianta simplă, învechită după spusele multor jucători, ia la pas restul variaţilor. Îmbunătățite, mai moderne ca Book of Ra Classic gratis, jocurile te vor vrăji cu atmosfera clasică egipteană. 

Până ajungi la specială, calea este lungă. Fiecare aventurier învață cum joacă Book of Ra Classic gratis. Începem cu paşi simpli, apăsăm butonul Play de mai sus şi lăsăm jocul să se încarce. Când s-a încărcat, vezi pe ecran o mulţime de simboluri pe care le ştii deja de la variațiile Book of Ra Classic ca la aparate. Îţi vom povesti mai multe despre plăți şi cine plăteşte cel mai bine în următoarea secţiune din recenzia Book of Ra Classic gratis. 

Mai întâi arunci o scurtă privire în meniul inferior al jocului şi observi că meniul este tipic Novomatic, tipic jocurilor ca Book of Ra Classic păcănele gratis. Vezi butoanele de ajustare a mizei şi le selectezi la fel ca numărul liniilor pe care vrei să joci. 

O faci cu gândul la bugetul de joc şi apeşi pe tasta din partea dreaptă START. Sau alegi mai bine un număr de runde aşa cum doreşti şi porneşti acest joc Book of Ra Classic ca la aparate după bunul plac.

Joacă gratis online și slotul Pumpkin Smash, care te va surprinde plăcut, cu o grafică și o atmosferă de excepție! De asemenea, îți recomandăm și slotul Rambo gratis online, mai ales dacă îți plac sloturile inspirate din filme de acțiune!

Simboluri Book of Ra Classic Gratis 2023

Pentru că tema abordată de Novomatic este egipteană, vei descoperi simboluri clasice în Book of Ra Classic online. Îl vei găsi pe Indiana Jones, o statuie de aur cu zeiţa Isis, un faron, un scarabeu, simbolurile tipice K şi A. Acestui joc Book of Ra Classic nu îi lipsesc nici simbolurile tipice J, Q şi 10

Distrează-te la maxim și cu slotul Mega Joker păcănele gratis!

Funcții speciale Book of Ra Classic Gratis 2023

Funcția specială din Book of Ra Classic online porneşte când nimereşti oriunde pe rolele de joc minim 3 simboluri cu faimoasa carte a morţilor. În ea sunt ascunse adevăruri universale, fiind vânată de căutătorii de comori din acest joc Book of Ra Classic la fiecare pas. 

Trei simboluri pornesc speciala. Cartea este și wild și scatter în joc Book of Ra Classic. Speciala începe cu 10 jocuri gratuite. Pe ecran sunt afişate simboluri. Ele sunt răsfoite până când este oprit unul singur. Simbolul din Book of Ra Classic online poate apărea pe oricare din role. Când apare pe toate rolele este format un câştig de tip full screen. Simbolul funcţionează ca un Wild expandabil în Book of Ra Classic gratis.

Cât plătește un simbol în Book of Ra Classic Gratis 2023?

Cu adevărat, grafica pictogramelor din acest joc Book of Ra Classic este retro dar nu putem spune la fel despre plăţile jocului. Din contră, potenţialul este mare, la fel ca volatilitatea. Plăţile jocului Book of Ra Classic ca la aparate diferă în funcţie de pariul pe care îl alegi să îl pui pe linia de joc. Noi luăm exemplul simbolurilor pe cele 9 linii de plată şi 1 monedă/linie. 

 • Căutătorul de comori din Book of Ra Classic gratis plăteşte 10 credite pentru 2 simboluri, 100 de credite pentru 3 simboluri, 1000 de credite pentru 4 simboluri şi 5000 de credite pentru 5 simboluri
 • Faraonul aduce pentru 5 simboluri 2 credite, pentru 3 simboluri 40 de credite, pentru 4 simboluri 400 de credite şi pentru 5 simboluri 2000 de credite
 • Statueta zeiţei Isis din Book of Ra Classic gratis plăteşte pentru 2 simboluri 5 credite, pentru 3 simboluri 30 de credite, pentru 4 simboluri 100 de credite şi pentru 5 simboluri 750 de credite
 • Urmează scarabeul din Book of Ra Classic păcănele gratis. Plăteşte pentru 2 simboluri 5 credite, pentru 3 simboluri 30 de credite, pentru 4 simboluri 100 de credite şi pentru 5 simboluri 750 de credite 
 • Vine rândul celor două litere K şi A din Book of Ra Classic gratis. Plăţile sunt de 5 credite pentru 3 simboluri, 40 de credite pentru 4 simboluri, 150 de credite pentru 5 simboluri de acelaşi fel 
 • La final urmează şi simboluri J,Q şi 10 care plătesc 5 credite pentru 3 simboluri, 25 de credite pentru 4 simboluri şi 100 de credite pentru 5 simboluri prinse în Book of Ra Classic gratis sau cu bani reali

Jocul Book of Ra Classic pe mobil 2023

Deşi jocul Book of Ra Classic gratis sau cu bani reali este într-adevăr vechi, asta nu înseamnă că nu îl poţi juca şi pe mobil. Gratis, o faci şi mai sus, pe pagina noastră. Cu bani, o poţi face la orice cazino recomandat cu Book of Ra Classic gratis.

Pentru varianta mobilă, alegi operatorul. Verifici dacă poţi descărca aplicaţia mobil sau dacă poţi juca Book of Ra Classic păcănele gratis în browser. Vei deschide jocul și alege miza după cum am explicat în a doua secțiune a recenziei noastre Book of Ra Classic păcănele gratis.

Avantaje și dezavantaje Book of Ra Classic Gratis 2023

Pentru nostalgici, jocul Book of Ra Classic păcănele gratis este lipsit de dezavantaje. Nu spunem la fel pentru jucătorii care preferă mai mult jocuri noi decât sloturi vechi ca prima versiune Book of Ra Classic gratis. 

Ca avantaje remarcăm în Book of Ra Classic ca la aparate:

 • Coloana sonoră tipică sloturilor egiptene Novomatic.
 • Simbolul scatter care joacă rol de wild.
 • Opțiunea de a prinde specială în specială.
 • Optimizarea mobilă.

Ca dezavantaje sunt găsite in Book of Ra Classic gratis:

 • Grafica veche tipică anului 2005.
 • Numărul redus de linii de plată.

Profită și de Lucky Lady gratis, plus Lucky Lady Bingo gratis și Lucky Lady Charm Deluxe 6 sau Lucky Lady Charm Deluxe 10 păcănele gratis!

Concluzie

Book of Ra Classic gratis este jocul care te trimite în trecut cu cel puţin 1000 de ani. Curajul de a te alătura căutătorului de comori nu va lipsi. Faraonii şi zeii pot binecuvânta cel mai bun jucător cu un câştig maxim de 25.000 de credite în acest slot Novomatic cu RTP de 96.00%.