Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Crown of egypt

Distrează-te și hai într-o călătorie în Egiptul Antic cu Crown of Egypt gratis de la NetBet! Ai parte de toate opțiunile și bonusurile atractive pe care ți le dorești! Descifrează hieroglife și te vei simți ca un faraon, câștigând sume frumoase de bani, acum!

Rating:
5/5 - (4 votes)
Producator: IGT

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Crown of Egypt gratis este un slot video care rulează pe software-ul IGT și are 5 role și 1024 linii de plată. Acesta este un alt slot egiptean, cu o grafică extraordinară și o coloană sonoră care este complet potrivită temei, ce se adaugă acestei experiențe autentice. Tambururile sunt așezate pe fundalul umplut cu hieroglife, iar simbolurile includ zei egipteni, simboluri de înaltă carte și faraoni. Dați un spin în acest slot cu speciale de la IGT, chair acum, și aveți șansa de a câștiga bani reali!

Crown of Egypt gratis pe JocuriCazinouri.com!

Înainte de a merge în această aventură egipteană vă sfătuim să vă stabiliți pariurile. „40 Linii + 1024 modalități” este folosit pentru a regla monedele pe linie. Dând clic pe „Valoarea monedei +/-” puteți seta mărimea mizelor, care variază de la 1 la 30. Butonul „Spin” va seta bobina în mișcare,  iar cu „Auto Spin” veți roti rolele fără întrerupere pentru un număr selectat de ori.

Acest slot ar putea să nu ia de pe picioare, pentru că nu are nimic în departamentul de caracteristici speciale, dar are o caracteristică elegantă Multiway Xtra, un simbol Wild, o caracteristică Scatter și Rotiri Gratuite. Simbolul Wild din joc este Crown Egypt. Acesta poate înlocui toate simbolurile, cu excepția simbolului bonus. Cu toate acestea, acest simbol Wild poate apărea numai pe rolele 2, 3, 4 și 5. Scatter-ul din joc este o piramidă translucidă și poate declanșa caracteristica cu rotiri gratuite.

Funcția Multiway Xtra devine activă dacă redați 40 de linii, care pot fi reglate în colțul din stânga jos al ecranului. Miza dvs. este dublată și puteți câștiga câștiguri nu numai pe liniile de plată standard, ci și pe liniile adiacente, dacă există simboluri potrivite. Rotirile gratuite vor fi declanșate dacă aterizați două sau mai multe simboluri piramidale pe tamburul central. Numărul de rotiri gratuite atribuite depinde de numărul de puncte scatter pe care le aterizați pe role. Puteți obține 10, 15 sau 20 de rotiri gratuite. Această caracteristică poate fi reactivată dacă aterizați două sau mai multe disperse pe role.

Joc de joc
40 linii + 1024 moduri: Selectați numărul de linii.
Moneda Valoare +/-: Setați dimensiunea monedei.
Spin: Pui rotițele în mișcare.
Auto Spin: Rotiți fără întrerupere pentru un anumit număr de timp.

Acestea fiind spuse, nu mai peirde vremea citind și dă play la acest slot egiptean de la NetBet, chiar acum!