Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis

Încearcă super slotul Lucky Lady Charm Deluxe 6 pentru o distracție de neratat!

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Novomatic

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis

DenumireLucky Lady Charm Deluxe 6
RTP95.13%
ProducătorNovomatic
TipSloturi cu speciale
Structură3 linii, 6 coloane
Linii de plată10

Mereu la modă printre jucători, jocul Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis este prezent într-o mulţime de adaptări. Una dintre cele mai reuşite poartă titlul Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis. Tema rămâne aceeaşi, misticism amestecat cu hazard, aşa cum se poate observa uşor din pictogramele slotului Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis. Şi pentru cei ce nu au dat încercat acest joc, este bine de ştiut că există varianta de test, și anume Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis.

Jocul Lucky Lady Charm Deluxe 6 slot gratis şi-a păstrat popularitatea graţie celor de la Greentube, care sunt mereu atenţi la cerinţele jucătorilor. Aşa se face că slotul Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis aduce o grafică superioară dar şi inovaţii pe care vom detalia în rândurile următoare.

Dacă ești un fan înrăit al pacănelelor de tip Lucky Lady Gratis, te mai poți juca și Lucky Lady Bingo sau Lucky Lady Charme Deluxe 10 ca la aparate! Îți recomandăm și slotul Rambo gratis online, mai ales dacă vrei să beneficiezi de o experiență uimitoare!

Cum se joacă Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis 2023?

De la început, există 2 posibilităţi de a juca acest joc Lucky Lady Charm Deluxe 6, în varianta reală sau în cea oferită de Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis. În varianta fără bani – Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis, câştigurile vor consta în credite ipotetice în timp ce o accesare pe miză reală va da consistenţă jocului şi va aduce câştiguri reale.

Este necesar să fii clientul unui site care oferă acest joc Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis. Restul lucrurilor stau destul de simplu. Tastezi numele jocului Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis şi casinoul îl va afişa imediat. Un singur click deschide Lucky Lady Charm Deluxe 6 slot gratis şi acum, este timpul să stabileşti miza de joc. În Lucky Lady Charm Deluxe 6 slot gratis pleci la drum cu un anumit număr de credite, însă, în varianta reală de joc trebuie să îţi alimentezi contul de jucător.

După ce vei îndeplini şi acest pas, eşti pus în postura de a juca Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis. Dacă ai ajuns aici vei face cunoştinţă şi cu cifra 6 din titlu, care nu înseamnă decât că poţi ataşa jocului o a şasea rolă, îmbunătăţind astfel şansele de câştig. Trebuie doar să accepţi sau nu aceasta adăugare dar dacă tot ai selectat jocul de ce să nu o faci? Toată tabela de plăţi se schimbă radical, aşa că acum în loc să obţii câştiguri de 5 de un fel vei trece la cele de 6 de un fel.

Credem că te-ai putea distra și la slotul Pumkin Smash gratis online! Testează-l chiar acum!

Simboluri Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis 2023

Aminteam mai devreme că slotul Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis este unul cu o temă mistică, aşa că vei vedea pe ecran simboluri care fac trimitere la tema abordată. Primează simbolurile norocoase, aşa că, o să ai parte de buburuze, potcoave, trifoi cu 4 foi şi monede sclipitoare de aur.

Îşi fac apariţia pe role şi simbolurile cărţilor de joc Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis, folosite de către misterioasa doamnă în magia albă pe care aceasta o practică. Şi cum ar putea doamna să facă vrăji dacă nu ajutată de către globul ei de cristal? Pictograma cu acest strălucitor glob de cristal are funcţia de Scatter al jocului, aşa că îl vei vedea la treabă atât în varianta pe bani cât şi în cea de Lucky Lady Charm Deluxe 6 gratis. 

Nu în ultimul rând, misterioasa doamnă este simbolul Wild în Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis, aşa că îţi vei dori să o vezi cât mai prezentă pe toate cele 6 role de joc.

Funcţii speciale Lucky Lady Charm Deluxe 6 2023

Toţi jucătorii acestui Lucky Lady Charm Deluxe 6 slot gratis aşteaptă cu nerăbdare apariţia specialelor. Şi acestea nu dezamăgesc, dacă pe rolele de joc apar minim 3 simboluri Scatter, globul de cristal. În acest caz, jocurile gratuite sunt oferite în număr de 15, cu posibilitate de mărire prin redeclanşare.

Dar, odată ce ai declanşat acest modul de speciale, te aşteaptă o nouă surpriză de proporţii. Intervine acelaşi număr 6, care de această dată stabileşte multiplicatorul câştigurilor. Deci orice câştig vei obţine pe derularea specialelor se va înmulţi cu 6.

Şi dacă ai chef să îţi pui la treabă şi norocul, poţi apela la butonul Gamble. Trebuie doar să ghiceşti culoarea cărţii întoarse de joc pentru a dubla câştigul obţinut, câştig pe care îl poţi risca din nou sau îl poţi introduce în cont.

Cât plăteşte un simbol Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis 2023?

Prin adăugarea rolei 6, tabela de plăţi a jocului Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis s-a schimbat radical. Chiar şi în varianta de Lucky Lady Charm Deluxe 6 slot gratis vei vedea acest lucru, dar dacă vrei cu adevărat adrenalină, numai în varianta pe miza reală vei vedea ce înseamnă adăugarea acestei role.

Pe cea mai mică de joc, cea de 0,20 RON, slotul Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis oferă:

  • 10 RON pentru o linie formată de 6 simboluri de trifoi cu 4 foi şi monede de aur;
  • Buburezele dau şi ele în această combinaţie o sumă frumoasă care se ridică la 100 RON;
  • 6 simboluri potcoavă aduc un câştig de 15 RON;
  • Cartea de as şi rege oferă un câştig de 5 RON;
  • Cărţile de 9, 10, J şi Q aduc într-o linie de 6 un câştig de 3 RON.

Simbolurile tari sunt însă cele care fac diferenţa, aşa că dacă vei aduce 6 dintre ele pe rolele slotului Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis vei putea câştiga:

  • 200 RON pentru o linie de 6 Wilduri;
  • 150 RON pentru 6 simboluri Scatter.

Dar cum miza poate ajunge la un maxim de 60 RON/rotire, 6 Wilduri îţi vor aduce 60000 RON în timp ce aceleaşi 6 scattere îţi vor dărui 45000 RON.

Dsitrează-te la maxim și cu slotul Mega Joker păcănele gratis!

Jocul Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis pe mobil 2023

Dacă ai un telefon mobil compatibil cu tehnologia jocului Lucky Lady Charm Deluxe 6 slot gratis îl poţi folosi pentru a iniţia prima rotire. O poţi face cu ajutorul lui şi în varianta de joc Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis, dar în egală măsură o poţi face şi pe o miză reală în bani.

Nu se schimbă nimic, calitatea jocului Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis rămâne la aceleaşi cote înalte şi te vei bucura în ambele cazuri de o desfăşurare a jocului Lucky Lady Charm Deluxe 6 slot gratis fără întreruperi. În plus ai avantajul că poţi juca de oriunde vrei, aşa că de ce să nu o faci cât mai des cu putinţă?

Avantaje şi dezavantaje Lucky Lady Charm Deluxe 6 2023

La capitolul avantaje Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis merită menţionate:

  • Adăugarea celei de-a 6-a role de joc.
  • Mizele permit accesul oricărui buget de joc.
  • Grafică şi linie melodică plăcută.

Dar, în egală măsură jocul Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis se face remarcat şi pentru dezavantaje, dintre care cel mai elocvent constă în cele 10 linii de plată oferite, care nu se măresc prin adăugarea rolei suplimentare.

Pentru fanii Book of Ra Deluxe online, am adăugat în portofoliul nostru și versiunile Book of Ra Mystic Fortunes și Book of Ra Deluxe 6 gratis! De asemenea, mai punem la dispoziție și Book of Ra Magic gratis, slotul Book of Ra Deluxe 10 ca la aparate, Book of Ra Temple of gold păcănele gratis, slotul Book of Ra Bingo și Book of Ra Classic!

Concluzie

Fără discuţie, jocul Lucky Lady Charm Deluxe 6 Gratis este unul extrem de popular şi continuă să fie unul dintre cele mai accesate din oferta platformelor care îl oferă. Dacă nu ai jucat până acum, ai posibilitatea să accesezi Lucky Lady Charm 6 Gratis, pentru a te iniţia în tainele slotului. Şi după ce o vei face, nu ezita să îl încerci şi pe o miză reală, pentru a vedea cu adevărat ce are de oferit acest joc atât de popular.