...
17

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Ancient Egypt Gratis 2024

Distrează-te pe cinste în lumea Egiptului Antic și încearcă Ancient Egypt ca la aparate 2024 gratis pe JocuriCazinouri.com!

Rating

Rate this jocuri

Producător

Pragmatic Play

Cod Bonus: SPECIALA200

200 Rotiri Gratuite + 40 RON

 • la înregistrare și verificare cont
 • 200 rotiri la Gates of Olympus
 • 40 RON la Wisdom of Athena
 • cod bonus SPECIALA200

Jocuri asemănătoare cu Ancient Egypt Gratis 2024

JOACA ACUM
Illuminous
Illuminous.jpg
JOACA ACUM
Riches of Ra Demo 2024
riches-of-ra
JOACA ACUM
Let’s get ready to Rumble Demo 2024
lets get ready to rumble joc online
JOACA ACUM
Wild Wild West 2024
Wild-Wild-West.jpg
Vezi toate jocurile
Rate this jocuri
DenumireAncient Egypt
RTP96.13%
ProducătorPragmatic Play
TipSloturi cu speciale
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată20

Ancient Egypt online este un joc de păcănele inspirat din cultura egipteană străveche, slot Ancient Egypt oferind o tematică atractivă și interesantă pentru toate tipurile de jocuri Ancient Egypt aparate, oferind jucătorilor oportunitatea de a experimenta o parte din civilizația aceasta istorică.

Continuă să citești acest articol despre Ancient Egypt joc și află cum te poți bucura de Ancient Egypt ca la aparate, de oriunde te-ai afla, și în mod gratuit, cu varianta Ancient Egypt gratis!

Distrează-te la maxim și cu Winterberries online gratis, slot 40 Lucky King ca la aparate, jocuri 5 Lions gratis, păcănele 7 Sins online sau chiar Beauty and the Beast gratis online!

Cum se joacă gama de jocuri Ancient Egypt gratis 2024

După cum bine știi, pentru a te bucura de o experiență cu adevărat autentică în cadrul jocului Ancient Egypt online este necesar să cunoști foarte bine interfața pentru slot Ancient Egypt înainte de a începe aventura istorică!

Ancient Egypt slot este format dintr-un sistem de joc Ancient Egypt cu 5 role și 3 rânduri, care oferă 20 de linii de plată. Pentru a modifica experiența jocului Ancient Egypt gratis sau oricare altă variantă din portofoliul Ancient Egypt păcănele, trebuie să ai în vedere rolul următoarelor butoane:

 1. Butoanele +/- pentru a ajusta nivelul de pariu permit jucătorului să selecteze valoarea pariului pentru fiecare rotire la Ancient Egypt păcănele.
 2. Butoanele +/- pentru a ajusta numărul de linii de plată permit jucătorului să selecteze numărul de linii de plată la jocuri Ancient Egypt gratis pentru fiecare rotire.
 3. Butoanele „Spin” și „Autoplay” permit jucătorului să înceapă rotirea rolelor. Butonul „Spin” declanșează o singură rotire, în timp ce butonul „Autoplay” declanșează o serie de rotiri automate, în funcție de cum vrei să decurgă rundele la jocuri Ancient Egypt gratis.
 4. Butoanele pentru reglarea sunetului permit jucătorului să regleze nivelul de sunet din joc la slot Ancient Egypt.
 5. Butonul „Paytable” afișează tabelul de plăți pentru simbolurile la variante de jocuri Ancient Egypt aparate.
 6. Butonul „Info” afișează informații suplimentare despre joc Ancient Egypt. 

Simboluri Ancient Egypt online 2024

Creatorii slotului Ancient Egypt online, cei de la Pragmatic Play, au încadrat în acest slot Ancient Egypt mai multe elemente care fac trimitere la simbolistica lumii antice egiptene. Pe rolele sale de joc, Ancient Egypt joc prezintă simboluri istorice și culturale specifice Egiptului Antic, și anume:

Toate aceste simboluri sunt prezente atât în varianta demo a jocului Ancient Egypt slot, cât și în alte variante de păcănele Ancient Egypt pe bani reali.

Funcții speciale Ancient Egypt gratis 2024

În afară de simbolistica specifică tematicii pentru slot Ancient Egypt, elementele egiptene sunt destinate pentru a genera diferite funcții speciale care te pot aduce mai aproape de câștigurile dorite.

Cei de la Pragmatic Play sunt recunoscuți pentru jocurile Ancient Egypt aparate, pentru faptul că plățile efectuate în cadrul rundelor bonus Ancient Egypt gratis sunt foarte satisfăcătoare.

Iată ce combinații de simboluri îți pot pica pe rolele Ancient Egypt ca la aparate care te pot îmbogăți:

Chiar și pentru varianta demo, Ancient Egypt gratis, aceste funcții speciale sunt disponibile pentru ca tu să te poți familiariza cu simbolurile și modul de joc Ancient Egypt online.

Nu rata nici joc Book of Power online, păcănele Lady Godiva gratis, joc Lotus Flower ca la aparate, slot 5 Great Star online sau păcănele Hot to Burn gratis online!

Cât plătește un simbol la păcănele Ancient Egypt 2024

Acum că știi despre principalele simboluri Ancient Egypt ca la aparate, este necesar să cunoști și profitul pe care îl poți acumula de la fiecare element egiptean în parte.

Aceste informații le poți accesa și din fereastra principală a jocului Ancient Egypt gratis, dar și mai jos am creat o listă cu aceste detalii, pentru ca tu să ai parte de cea mai tare experiență la păcănele Ancient Egypt gratis.

 1. A, K, Q, J, 10 – Acestea sunt simbolurile cu cele mai mici plăți. Cea mai mare plată se obține atunci când se află cinci simboluri A sau K pe rolele de joc Ancient Egypt slot, plătind 150 de monede.
 2. Bastet – Este o zeiță egipteană cu chip de pisică, care plătește între 5 și 750 de monede, în funcție de numărul de simboluri identice care apar pe ecranun Ancient Egypt joc.
 3. Scarabeul sacru – Este simbolul Wild al jocului și plătește între 10 și 5000 de monede Ancient Egypt ca la aparate.
 4. Crucea egipteană Ankh și ochiul lui Horus – Plătesc între 15 și 750 de monede, în funcție de numărul de simboluri identice care apar pe ecranul de joc Ancient Egypt gratis, în timpul rundelor Ancient Egypt slot.
 5. Cleopatra – Este simbolul cu cel mai mare payout. Plătește între 2 și 5000 de monede, în funcție de numărul de simboluri identice care apar pe rolele Ancient Egypt păcănele.

Jocul pe mobil Ancient Egypt ca la aparate 2024

Slot Ancient Egypt online este disponibil și pe dispozitive mobile, astfel încât jucătorii pot juca oriunde și oricând doresc. Jocul Ancient Egypt ca la aparate este optimizat pentru a se potrivi cu dimensiunea ecranului și cu sistemul de operare oricărui dispozitiv mobil, oferind o experiență de joc fluidă și fără probleme.

Ancient Egypt gratis pentru mobil oferă aceleași funcții speciale ca și versiunile de păcănele Ancient Egypt slot pentru desktop, cum ar fi rundele bonus, simbolurile Wild și Scatter și multiplicatorii de câștiguri. 

Avantaje și dezavantaje Ancient Egypt slot 2024

Ca orice alt joc de cazino, și slot Ancient Egypt ca la aparate are avantaje și dezavantaje. Iată câteva dintre cele mai semnificative: 

Avantaje slot Ancient Egypt gratis 2024

Dezavantaje jocuri Ancient Egypt gratis 2024

De asemenea, mai poți încerca și slot Ultimate Hot online, joc Flaming Hot Extreme gratis, jocuri aparate Shining King sau păcănele Extremely Hot ca la aparate!

Concluzie

Intră în lumea antică și descoperă cultura egipteană cu ajutorul gamei Ancient Egypt păcănele, creată special pentru tine de furnizorul Pragmatic Play. Creează-ți propria strategie de joc Ancient Egypt gratis folosind una dintre variantele de jocuri Ancient Egypt gratis și aventurează-te la cea mai tare experiență!

Autor

Mara Ivan

Editor Senior