A╚Ötepta╚Ťi 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOAC─é GRATIS" pentru ├«nc─ârcarea jocului (timpul poate varia in func╚Ťie de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dac─â sunt probleme de ├«nc─ârcare ├«ncerca╚Ťi VARIANTA MOBIL
A╚Ötepta╚Ťi 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOAC─é GRATIS" pentru ├«nc─ârcarea jocului (timpul poate varia in func╚Ťie de joc).

Dark Queen

├Ä╚Ťi plac pove╚Ötile, dar sloturile cu pove╚Öti? ├Äncearc─â acum Dark Queen gratis.

Rating:
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

250% Bonus Până la 1800 RON + 50 RON Gratis + 30 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 6,350 RON bani de joc
Cerin╚Ťe de rulaj 15x
50 RON la verificarea contului

Jocuri asemanatoare cu Dark Queen

Realizat de Novomatic, slot-ul Columbus Deluxe gratis se bazează pe renumita călătorie de peste ocean întreprinsă de Cristofor Columb, exploratorul italian care a descoperit America, în prima călătorie organizată de Isabella, regina Spaniei, la acel moment. Acest slot urmează după Columbus originalul, bazat pe aceeași poveste și cu aceleași personaje istorice.

Acest joc slot cu 5 tambururi ╚Öi 10 linii de plat─â ofer─â juc─âtorilor o ╚Öans─â de a experimenta c─âl─âtoriile lui Columb. ├Än compara╚Ťie cu slotul original de la Columbus, din care acest joc este o continuare, credem c─â Novomatic a f─âcut o treab─â fantastic─â de ├«mbun─ât─â╚Ťire a acestui joc pentru a atrage mai mul╚Ťi juc─âtori.

Descoperi╚Ťi Lumea Nou─â cu Columbus deluxe gratis

Juc─âtorii se vor angaja ├«ntr-o c─âl─âtorie aventuroas─â atunci c├ónd vor roti rolele lui Columbus Deluxe, o versiune actualizat─â a unuia dintre jocurile slot originale bazate pe expedi╚Ťia lui Columb ├«n noua lume. Fanii primului slot vor aprecia graficele, caracteristicile ╚Öi o linie de plat─â suplimentar─â. Simbolurile prezentate ├«n Columbus Deluxe ├«l includ pe Columb ├«nsu╚Öi, Regina Isabella, coliere de aur, Arbalete, ╚Öi valori generice de c─âr╚Ťi de poker.

Caracteristici simple

Columb este s─âlbatic ╚Öi ├«nlocuie╚Öte toate celelalte simboluri, ├«n afar─â de cele 3 simboluri de ├«mpr─â╚Ötiere a navelor care reprezint─â Nina, Pinta ╚Öi Santa Maria, desigur! Cinci simboluri Columb pe role vor pl─âti jackpot-ul masiv de 50.000 de monede atunci c├ónd pariul de spin este dep─â╚Öit la 100 de monede. O op╚Ťiune de pariere este oferit─â ╚Öi dup─â fiecare c├ó╚Ötig.

10 rotiri gratis pentru ÔÇ×grabÔÇŁ-uri!

Ve╚Ťi fi r─âspl─âtit cu 10 rotiri gratuite ori de c├óte ori 3 nave cad pe role ├«n urm─âtoarea ordine: Nina pe prima tambur, Pinta pe a 3-a ╚Öi Santa Maria pe tamburul 5. Navele ├«mpr─â╚Ötiate se transform─â ├«n s─âlb─âtice – extra ├«n timpul jocurilor gratuite. Un nou num─âr de rotiri gratuite vor fi repetate de fiecare dat─â c├ónd secven╚Ťa cu 3 nave love╚Öte pe rolele 1, 3 ╚Öi 5. Acestea nu reprezint─â o limitare a num─ârului maxim de rotiri gratuite care pot fi declan╚Öate din nou.

Profită acum și distrează-te al maxim chiar acum cu Maxbet casino online!