Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Dark Queen

Îți plac poveștile, dar sloturile cu povești? Încearcă acum Dark Queen gratis.

Rating:
5/5 - (2 votes)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Dark Queen

Nu mai e un secret pentru nimeni că poveștile sunt nemuritoare și că includerea lor în sloturi a fost o idee excelentă. Este și cazul aplicației celor de la EGT, Dark Queen gratis. Jocul a fost inspirat de povestea copilăriei noastre, Albă ca Zăpada și cei Șapte Pitici. E vorba de un joc de tip slot clasic cu cinci role și trei rânduri, care beneficiază și de 20 de linii de plată. Jocul a fost lansat în 2015 de companie, având din ce în ce mai mulți adepți de la apariție și până astăzi.

Procentul RTP-ului (Return to Player Rate) este și el unul favorabil jocului tău, procentul fiind de 96.01%. Te poți delecta cu Dark Queen gratis în secțiunea noastră dedicate, după care să încerci versiunea pe bani la Maxbet Casino.Poți beneficia de un bonus tentant de 250% până la 1.800 de lei accesând unul dintre linkurile noastre. Mai mult, Dark Queen gratis sau varianta pe bani vine și în versiunea desktop, dar și în cea de smartphone sau de tabletă.

Dark Queen gratis – ce opțiuni îți oferă

Dacă vorbim de simboluri, avem în fața ochilor simbolurile cu valoare mica, acele cărți de joc (A,K,Q, J), care de data aceasta par desprinse din pachetul unei vrăjitoare, având un aer misterios. Simbolurile cu valoare mare sunt desigur personajele din Albă ca Zăpada. Veverița care ronțăie o nucă, pălăria unui vânător, o sticlă ce conține otravă magică, dar și o geantă roșie care conține pietre prețioase.

Totuși, nu acestea sunt simbolurile cele mai valoroase. Despre ele abia acum începem să vorbim.  Imaginea unuia dintre pitici, Albă ca Zăpada însăși pregătindu-se să muște dintr-un măr roșu și bineînțeles Dark Queen (Regina Întunericului). Jocul este utilat și cu rotiri gratuite, dar și cu funcția Gamble, pe care tot mai mulți useri români o apreciază la adevărata ei valoare. Încearcă și tu Dark Queen gratis în secțiunea dedicate și apoi mergi la jocul pe bani. Mult success!