Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Jewels 4 All Gratis 2024

Jewels 4 All Gratis este unul dintre cele mai tari sloturi ale momentului, oferite de cei de la Novomatic, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de sloturi ai momentului.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: Novomatic

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri
DenumireJewels 4 all
RTP95%
ProducătorNovomatic
TipSloturi clasice
Structură3 linii, 5 coloane
Linii de plată9

Jewels 4 All gratis este creat pentru a oferi jucătorilor posibilitatea de a testa jocul Jewels 4 All online fără a rula bani în cadrul jocului de păcănele Jewels 4 All. Tematica jocului este una opulentă, fiecare simbol este transpus într-o piatră nestemată care îți poate aduce câștiguri considerabile în cadrul Jewels 4 All slot!

Echipa noastră recomandă și sloturile Jurassic Park, Playboy și Age of Troy gratis online! De asemenea, mai poți încerca și Dazzle me ca la aparate! Recomandăm și slotul Rambo gratis, mai ales pentru cei care preferă un slot cu tematică de acțiune!

Cum se joacă Jewels 4 All slot 2024?

Jewels 4 All gratis este o creație a celor de la Novomatic, care vine în ajutorul jucătorilor care își doresc să experimenteze lumea gamblingului într-o atmosferă luxuriantă, exact ca în jocul Jewels 4 All online, fără a paria bani reali. Poți testa Jewels 4 All ca la aparate, accesând numeroase platforme care oferă varianta Jewels 4 All gratis sau demo pentru a vedea dacă jocul ți se potrivește. 

Numeroasele jocuri Jewels 4 All oferă posibilitatea jucătorului de a-și configura singur setările jocului Jewels 4 All slot, ecranul jocului slot jewels 4 All fiind principala tabelă de control a acestuia. 

În partea inferioară a ferestrei de joc vei găsi toate butoanele de care ai nevoie pentru a plasa un pariu, a alege miza sau a selecta modul de joc, fiecare dintre butoane fiind denumite simplist, fără simboluri. De asemenea, datorită butoanelor + și – poți gestiona numărul de linii pe care vrei să pariezi, dar și miza pe care o plasezi fiecărei rotiri din cadrul Jewels 4 All joc, fie că alegi varianta reală a jocului sau cea demo Jewels 4 All gratis. 

Mai jos este prezentată o listă cu rolurile fiecărui buton de pe ecranul de joc Jewels 4 All:

 • Autoplay- pornește rotirile automate ale jocului Jewels 4 All ca la aparate pe care le poți opri apăsând din nou pe butonul de autoplay. 
 • Paytable- afisează toate informațiile legate de simboluri, plăți și caracteristicile speciale ale simbolurilor din cadrul Jewels 4 All păcănele. 
 • Lines- poți selecta numărul de linii pentru care plasezi pariul, minimul fiind 1, iar maximul fiind 10 în cadrul Jewels 4 All ca la aparate. 
 • Bet/Line- te ajută să alegi cu ajutorul butoanelor + și – suma pe care vrei să o pariezi pornind de la 1 la 100 în cadrul slot Jewels 4 All.
 • Gamble- în urma unui câștig generat de o rotire, butonul gamble te trimite într-o nouă fereastră unde îți poți dubla câștigul.
 • Start- permite începerea distracției în lumea nestematelor!

Ține minte faptul că aceste butoane și setări pot fii accesate în cadrul oricărei variante de joc Jewels 4 All gratis sau Jewels 4 All online, indiferent de dispozitivul de pe care este rulat slot Jewels 4 All.

Dacă ești pregătit să încerci sloturi noi și să maximizezi șansele tale de reușită, atunci credem că ar trebui să testezi sloturile Avalon și Cats!

Simboluri Jewels 4 All joc 2024

Joc Jewels 4 All este un joc cu un aspect atractiv, fiecare simbol Jewels 4 All păcănele este atrăgător din punct de vedere vizual, dar fără a fi încărcat de multe animații. Slot Jewels 4 All este un joc care deține cinci role și nouă linii de plată, în cadrul cărora poți acumula numeroase câștiguri.

Cel mai important simbol din cadrul păcănele Jewels 4 All este simbolul Wild reprezentat de o stea cu 8 colțuri care are în centru simbolul euro € . Acest simbol Wild are rolul de a substitui orice alt simbol de pe ecranul de joc al Jewels 4 All păcănele. De asemenea, acesta se poate extinde și poate înlocui până la 9 celule cu simboluri de pe ecran, atunci când intră în contact cu alte elemente din fereastra de joc Jewels 4 All. 

Designul jocului Jewels 4 All online, dar și cel al Jewels 4 All gratis, este construit pe baza unor elemente ce denotă luxul, regalitatea, elemente de pe rolele Jewels 4 All slot sunt reprezentate de pietre prețioase precum smarald, rubin, ametist sau safir, dar și lingouri de aur sau coroane decorate cu nestemate, fiecare dintre aceste elemente reprezentând combinații câștigătoare.

Pentru păcănele cu simboluri excepționale și distracție garantată, îți putem sugera Immortal Romance, Jimi Hendrix și Pumpkin Smash gratis online!

Funcții speciale Jewels 4 All gratis 2024

Slot Jewels 4 All nu oferă doar posibilitatea de a testa jocul în varianta Jewels 4 All gratis sau doar de a genera câștiguri prin combinații luxuriante alte pietrelor prețioase, dar oferă posibilitatea de a intra în fereastra de bonusuri.

 • Simbolul Wild descris și mai sus are rolul standard al unui Wild, substituind toate elementele uzuale ale jocului Jewels 4 All online și formând cele mai mari combinații de plată pe liniile de plată ale slotului Jewels 4 All ca la aparate.
 • Cu toate acestea, steaua strălucitoare cu simbolul Euro în mijlocul ei oferă câștiguri mai ample, fiind în tendința jocului Jewels 4 All păcănele. De fiecare dată când simbolul Wild apare pe role, se poate extinde la spațiile cu elemente adiacente de pe role, răspândindu-se la 3×3 și creând mult mai multe oportunități de câștig în cadrul păcănele Jewels 4 All.

Jewels 4 All gratis oferă linii de plată care rulează în ambele sensuri, de la stânga la dreapta și invers. Acest lucru arată faptul că Jewels 4 All joc are potențialul de plată dublu față de un slot obișnuit Jewels 4 All Online cu 9 linii de plată, în ciuda faptului că este indicată o valoare a volatilității medie cu jackpot-uri moderate care apar din când în când.

Credem că ar putea să te intereseze și sloturile Mythic Maiden și Thunderstruck, mai ales dacă vrei să beneficiezi de cele mai mari câștiguri din mediul online!

Cât plătește un simbol Jewels 4 All online 2024?

Atât Jewels 4 all joc online, cât și Jewels 4 All gratis dețin aceleași simboluri și funcții care, în combinațiile potrivite, îți pot aduce în cont numeroase câștiguri.

 • Cele 4 specii de pietre prețioase îți pot aduce câștiguri între 500 și 20.000 monede
 • Lingourile de aur și grămezile de bani îți pot genera sume cuprinse între 1000 și 50.000 monede în cadrul Jewels 4 All slot. 
 • Coroana plină de nestemate îți poate aduce până la 100.000 monede, aceasta fiind simbolul regalității. 

Fiecare dintre aceste simboluri pot genera câștiguri uluitoare la Jewels 4 All joc, pe orice dispozitiv vei accesa jocul.

Jocul pe mobil Jewels 4 all gratis

Jewels 4 All ca la aparate este un joc oferit de operatorul de gambling Novomatic, prezent la nivel mondial cu numărate jocuri fabricate, dar și opțiuni de păcănele Jewels 4 All. Operatorul pune la dispoziția jucătorilor și fanilor jocurilor lor, varianta Jewels 4 All gratis, atât pe telefonul mobil, dar și pe laptop, tabletă sau computer personal, tocmai ca tu să te poți bucura de joc Jewels 4 All oriunde și oricând. De asemenea, varianta Jewels 4 All gratis este disponibilă atât online, cât și offline.

Joacă și slotul Twin Spin, care te va surprinde plăcut, cu siguranță. Poți juca gratis online slotul pe site-ul nostru!

Avantaje și dezavantaje joc Jewels 4 All 2024

 • Jewels 4 All ca la aparate oferă jucătorilor posibilitatea de joc Jewels 4 All gratis pentru a experimenta jocul fără a efectua o depunere. 
 • Un alt avantaj pe care îl are Jewels 4 All gratis constă în potențialul dublu de plată al celor 9 linii de joc.
 • De asemenea, jocurile de păcănele Jewels 4 All au o rată de câștig de peste 90%, asigurând plăți sigure jucătorului.
 • Un dezavantaj pe care îl constituie jocurile de păcănele Jewels 4 All reprezintă faptul că jocul nu este conceput cu un Scatter care să genereze o specială, bonusuri sau rotiri gratuite. 

Concluzie

Alătură-te acum unei lumi regești în cadrul jocurilor Jewels 4 All păcănele și experimentează luxul, fie în varianta demo Jewels 4 All gratis unde poți acumula experiență, fie în varianta obișnuită Jewels 4 All online unde poți acumula câștiguri fantastice!