Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Shaolin Spin

Shaolin Spin vizează iubitorii de sloturi, dar și pe cei de arte marțiale. Vino alături de noi în lumea jocului de la iSoftBet.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: iSoftBet

100% până la 1000 RON

100% până la 1000 RON
la prima depunere
depunere minimă 25 RON
DenumireShaolin Spin
RTP97,15%
ProducătoriSoftBet
TipSloturi cu speciale
Structură5 role, 3 rânduri
Linii de plată243

Lupta din arte marțiale se prelungește și în arena sloturilor spectaculoase și care te lasă cu sufletul la gură. Slotul cu speciale Shaolin Spin gratis, propunerea Jocuri Cazinouri de astăzi,  se inspiră din filmele cu karate și te pune în fața unor imagini senzaționale cu dragoni și cu elemente de tip yin și yang.

Rundele bonus la păcănele Shaolin Spin 2023 sunt cele care îți dau o energie de luptă fabuloasă și îți arată calea spre câștig. Acest slot cu speciale produs de iSoftBet te va captiva încă din primele momente!

Cum se joacă Shaolin Spin gratis 2023

Jocul Shaolin Spin gratis 2023 este ideal fanilor culturii asiatice. Vei fi transpus într-o lume cu totul nouă, care te va captiva pe deplin.

Este foarte simplu să te joci Shaolin Spin ca la aparate 2023. Cele mai importante butoane le vei găsi în partea de jos a ecranului Shaolin Spin slot. În centru vei regăsi butonul „Spin” și, lângă acesta, butonul „Joc automat”, de unde poți alege numărul de rotiri și alte câteva condiții de oprire a seriei Shaolin Spin online.

În timp ce joci Shaolin Spin ca la aparate 2023, vei vedea un buton adițional, pentru a seta pariul dorit. Nivelul variază de la 1 la 5 și poți stabili valoarea fiselor în funcție de bani. La păcănele Shaolin Spin 2023, creditul tău este virtual. În stânga ecranului Shaolin Spin gratis online, vei vedea și butonul de informații și poți afla mai multe despre plăți, simboluri, funcții speciale și reguli.

Poți să te distrezi și să te bucuri de cea mai tari experiență și la Sweet Bonanza, Dracula Family, King Kong sau Golden Monkey! Dacă ești pasionat de adrenalină și sloturi de acțiune, atunci testează gratuit online slotul Rambo!

Simboluri Shaolin Spin online 2023

Shaolin Spin vine cu 243 de variante de câștig (linii de plată), cu o structură standard 5 role/3 rânduri și cu o rată de retur a mizelor plasate (Return to Player Rate) de 97.15%. Vorbim de mai multe simboluri importante la Shaolin Spin online, printre care câțiva dragoni, un maestru shaolin, un gong, o pasăre, un luptător și mai ales simbolul yin yang.

De asemenea, la slot Shaolin Spin te vei juca și cu clasicele cărți de joc: A, K, Q, J, 10 și 9. Spre deosebire de celelalte simboluri mai importante, Shaolin Spin slot plătește mai puțin pentru acestea. 

Simbolurile Shaolin Spin gratis online se plătesc de la stânga la dreapta. Shaolin Spin slot 2023 are 243 de direcții de plată. Desigur, este important să menționăm că Shaolin Spin păcănele 2023 are și niște funcții speciale, care plătesc destul de bine. 

Joacă online gratuit și Great Adventure, 20 Super Hot, Joker Poker și Spinning Stars, doar la JocuriCazinouri!

Funcții speciale Shaolin Spin 2023

Funcțiile speciale la Shaolin Spin gratis 2023 sunt de neratat și plătesc foarte bine, după cum urmează:

  • Simbolul Wild la Shaolin Spin slot 2023 este reprezentat de yin și yang. Poate înlocui orice alt simbol, cu excepția simbolului Scatter. La Shaolin Spin online 2023, acesta apare doar pe rolele 3, 4 și 5 și are posibilitatea de a se extinde în formă de cruce. 
  • Simbolul Scatter la Shaolin Spin slot 2023 este reprezentat de însuși războinicul shaolin și îți poate aduce de la 10 până la 20 de runde gratuite, pe care să le joci la Shaolin Spin gratis online 2023. Simbolul Scatter din Shaolin Spin ca la aparate îți aduce un câștig de până la 1250 de fise. 
  • Rundele gratuite la un joc Shaolin Spin se desfășoară în mod automat, iar câștigurile sunt multiplii de 3. Rundele gratuite la Shaolin Spin păcănele plătesc foarte bine. 

Ai parte de funcții speciale și distracție garantată și dacă joci Lucky Wild, Secrets of Alchemy, Blue Heart și Zeus 3!

Cât plătește un simbol Shaolin Spin 2023

Simbolul Wild din Shaolin Spin gratis 2023 este acel yin yang, acel mix contrastant dintre bine și rău. Acest simbol poate înlocui altele din Shaolin Spin gratis, aducându-ți premii neașteptate. Luptătorul întruchipează simbolul scatter, simbol care este responsabil de  furnizarea rundelor gratuite într-un joc Shaolin Spin 2023. 3 simboluri scatter îți aduc 10 rotiri gratuite, 4 simboluri cu luptătorul înseamnă 15 free spins, în timp ce 5 scattere reprezintă 20 de rotiri gratuite ca să te joci în continuare Shaolin Spin ca la aparate 2023.

Pentru a câștiga la Shaolin Spin ca la aparate 2023 e necesar să obții minim 3 simboluri pe primele 3 role. Simbolurile Shaolin Spin gratis au următoarele câștiguri:

  • Dragonul din Shaolin Spin gratis 2023 va plăti până la 2500 de fise;
  • Maestrul din Shaolin Spin gratis 2023 plătește până la 1000 de fise;
  • Templul din Shaolin Spin gratis online 2023 oferă până la 500 de fise;
  • Nunchaku și pasărea din Shaolin Spin gratis 2023 vor plăti fiecare până la 200 de fise;
  • A, K și Q în Shaolin Spin gratis 2023 îți aduc fiecare până la 125 de fise;
  • J, 10 și 9 în Shaolin Spin gratis vor plăti fiecare până la 100 de fise.

Aceste valori din Shaolin Spin păcănele 2023 se aplică pentru 5 simboluri pe cele 5 role. Bineînțeles, dacă un jucător va obține la Shaolin Spin gratis 2023 mai multe simboluri câștigătoare pe o rolă, toate vor aduce câștiguri.

Simboluri uimitoare găsești și la jocurile Captain`s Treasure, Pyramid Quest, Frog Story și Just Jewels Deluxe!

Jocul pe mobil Shaolin Spin gratis 2023

Cei de la iSoftBet au reușit să imprime jocului Shaolin Spin 2023 o grafică și un soundtrack foarte avansate. Elementele orientale alături de interactivitate sunt puncte forte pentru slotul Shaolin Spin gratis 2023. Shaolin Spin vine cu versiuni de mobil foarte bine optimizate, ceea ce aduce un plus de interactivitate aplicației.

Pentru a te juca Shaolin Spin online 2023 ai nevoie doar de o conexiune bună la Internet. Telefonul tău mobil trebuie să fie actualizat la zi și apoi aventura Shaolin Spin gratis online 2023 poate începe pentru tine!

Poți să te distrezi la maxim și la jocurile Book of Ra, Burning Hot, Shining Crown și American Poker 2!

Avantaje și dezavantaje ale unui joc Shaolin Spin 2023

Unul dintre avantajele la păcănele Shaolin Spin 2023 este grafica ingenioasă, care cu siguranța te va captiva de la primul click. Slot Shaolin Spin este dedicat acelora care adoră lucrurile mistice. Un alt punct în plus la păcănele Shaolin Spin sunt rotirile gratuite care aduc câștiguri substanțiale. Profitul obținut la păcănele Shaolin Spin 2023 poate ajunge să fie destul de mare. 

Cu toate acestea, vom menționa și punctele slabe ale unui joc Shaolin Spin. O parte mai puțin bună la un slot Shaolin Spin este lipsa jackpotului progresiv. Acest lucru poate face fanii Shaolin Spin online 2023 să renunțe la joc, în favoarea altora care ar oferi acest jackpot. 

Distrează-te pe cinste cu slotul online gratuit Pumpkin Smash, pe care îl poți testa după bunul plac chiar pe site-ul nostru!

Concluzie joc Shaolin Spin

Putem spune că slot Shaolin Spin 2023 ne-a cucerit. Partea bună când joci Shaolin Spin păcănele este că poți fi și la început, explorând lumea cazinourilor online, e nevoie doar să te lași purtat în lumea mistică a shaolinilor! Slot Shaolin Spin este o metodă excelentă, care îmbină relaxarea cu câștigurile substanțiale. 

Dacă am reușit să te convingem, joacă și tu Shaolin Spin păcănele 2023!