Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Shaolin Spin

Shaolin Spin vizează iubitorii de sloturi, dar și pe cei de arte marțiale. Vino alături de noi în lumea jocului de la iSoftBet.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: iSoftBet
Categoria Jocului: Sloturi cu speciale

3.333 RON + 333 Rotiri Gratis la Înregistrare

Până la 3333 RON bani de joc
Cerințe de rulaj 40x
333 freespins după activarea bonusului

Jocuri asemanatoare cu Shaolin Spin

Lupta din arte marțiale se prelungește și în arena sloturilor spectaculoase și care te lasă cu sufletul la gură. Slotul cu speciale Shaolin Spin gratis, propunerea Jocuri Cazinouri de astăzi,  se inspiră din filmele cu karate și te pune în fața unor imagini senzaționale cu dragoni și cu elemente de tip yin și yang. Rundele bonus sunt cele care îți dau o energie de luptă fabuloasă și îți arată calea spre câștig.

Slotul celor de la iSoftBet vine cu 243 de variante de câștig (linii de plată), cu o structură standard 5 role/3 rânduri și cu o rată de retur a mizelor plasate (Return to Player Rate) de 97.15%. Vorbim de mai multe simboluri importante, printre care câțiva dragoni, un maestru shaolin, un gong, o pasăre, un luptător și mai ales simbolul yin yang.

Shaolin Spin gratis – cele mai importante special din joc

Simbolul Wild din Shaolin Spin gratis este acel yin yang, acel mix contrastant dintgre bine și rău. Acest simbol poate înlocui altele, aducându-ți premii neașteptate. Luptătorul întruchipează simbolul scatter, simbol care este responsabil de  furnizarea rundelor gratuite. 3 simboluri scatter îți aduc 10 rotiri gratuite, 4 simboluri cu luptătorul înseamnă 15 free spins, în timp ce 5 scattere reprezintă 20 de rotiri gratuite.

Cei de la iSoftBet au reușit să imprime jocului Shaolin Spin o grafică și un soundtrack foarte avansate. Elementele orientale alături de interactivitate sunt puncte forte pentru slotul Shaolin Spin gratis. După ce vei testa jocul în forma sa gratuită pe site-ul tău preferat Jocuri Cazinouri, te vei putea muta să joci slotul acesta în cazinoul online Maxbet. Informații cu privire la jocul online, despre bonusul cu sau fără depunere, dar și despre modalitățile de plată (depunere și retragere) poți găsi accesând recenzia Maxbet. Shaolin Spin vine cu versiuni de mobil foarte bine optimizate, ceea ce aduce un plus de interactivitate aplicației.