Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Football Star

Rating:
4/5 - (6 votes)
Producator: Microgaming

100% Bonus până la 5000 RON + 650 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
650 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Jocuri asemanatoare cu Football Star

Football Star online este un slot pe 5 role creat special pentru toți cei îndrăgostiți de cel mai popular sport din lume, fotbalul. Football Star gratis este un joc deosebit de distractiv, care aduce entuziasmul Cupei Mondiale pe ecranul tău prin animații 3D, o grafică spectaculoasă și muzica din spate ce se potrivește perfect temei. Microgaming a gândit acest slot pe baza unor caracteristici speciale, premii în bani pentru campionii jocului și până la 243 de modalități de câștig. Dacă ești fan fotbal, ai posibilitatea de a încerca minunatul slot Football Star gratis, fără să fie necesară o investiție. Distrează-te pe cinste în fața slotului Football Star gratis pe site-ul cazinoului NetBet sau alege să mizezi pe bani reali, pentru șanse reale de câștig. Football Star Netbet debordează de simboluri Wild, Scatter, rotiri gratuite și multe alte surprize, la o cotă RTP de 96,42%

Specialele Football Star gratis

Dacă ne uităm la caracteristicile speciale întâlnite în Football Star gratis, simbolul Wild este chiar logo-ul jocului și se comportă ca substitut pentru oricare altul, mai puțin cel Scatter. Rolele 2, 3 și 4 permit prezența multiplelor simboluri wild, ceea ce-ți mărește considerabil șansele de câștig la Football Star Netbet. Mingea de fotbal este portretizat prin simbolul Scatter, care te premiază la greu. Trei sau mai multe astfel de simboluri oriunde pe role îți aduc până la 25 de rotiri gratuite. Iar surprizele oferite de Football Star online nu se termină aici. Tot 3 simboluri Scatter te îndrumă spre funcția Rolling Reels și te premiază cu o rundă de multiplicare 10x a câștigurilor înregistrate deja.

Football Star gratis sau Football Star Netbet cu o investiție în bani reprezintă cel mai cool mod de a te distra și câștiga premii importante. Toți pasionații de fotbal sunt astfel răsfățați de multele caracteristici menite să te ajute să ai parte de o sesiune de joc sinonimă cu entuziasmul oferit de Cupa Mondială dar presărată cu premii substanțiale.