Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Hot & Cash

Hot & Cash gratis este unul dintre jocurile cu o temă cât se poate de clasică oferit de Netbet Online, care se bucură de o mare popularitate pe platformele destinate cazinourilor online. Practic, jocul nu face decât să revină la rădăcinile jocurilor slot de acest gen, prin simboluri cu fructe extrem de simple și reguli cât se poate de directe.

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Dincolo de tema jocului însă, nu chiar toate elementele sunt clasice pe jocul Hot & Cash gratis. Astfel, jocul celor de la Netbet Online vine cu o serie de inovații și de surprize plăcute pentru jucători, care nu face decât să-i sporească atractivitatea.

Hot & Cash gratis – te distrezi și câștigi cu NetBet Online!

Deși pare desprins dintr-un univers complex, jocul Hot & Cash gratis pus la dispoziție de Netbet Online ne oferă o privire retrospectivă asupra jocurilor de tip slot din toate timpurile. Fundalul acestuia este conceput simplu, cu nuanțe strălucitoare de galben, fără detalii impresionante, care pun în valoare icoanele cu fructe care se regăsesc pe rolele jocului. În ciuda simplității, totul pare extrem de dinamic la slotul clasic Hot & Cash gratis, începând de la culorile stridente care predomină jocul și până la efectele muzicale și de animație.

Pe de altă parte, jocul Hot & Cash gratis, oferit de Netbet Online, este mai ușor de jucat decât ți-ai imaginat vreodată. Jocul nu abundă de butoane și setări complicate, fiind extrem de ușor de accesat și de intuitiv. Acesta este conceput cu cinci role și 20 de linii de plată, care sunt fixe, fără a se modifica în momentul schimbării bet-ului, așa cum se întâmplă la alte jocuri de tip slot. O astfel de opțiune nu există, ceea ce nu vă oprește să setați însă valoarea mizei la 20, 40 sau chiar 200 și 400 de monede. Iar rolele vor începe să se învârtă imediat ce ați setat valoarea. În acest sens, butonul Autoplay, de culoare portocalie, situat în partea stângă a jocului oferit de Novomatic, vă permite să rulați câteva mize în serie. Pur și simplu, după ce ați setat miza, rolele se vor învârti până ce veți apăsa butonul de stop. De asemenea, puteți opta pentru rotirile una câte una, astfel încât jocul să fie mai ușor de gestionat. În ceea ce privește simbolurile, acestea sunt la fel de clasice, începând cu cireșe, portocale, prune, struguri și culminând cu norocoșii șeptari.