Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Extra Stars

Extra Stars readuce sloturile retro la modă!

Rating:
4.7/5 - (4 votes)
Producator: EGT
Categoria Jocului: Sloturi cu fructe

Jocuri asemanatoare cu Extra Stars

Aventura sloturilor nu se încheie practic niciodată. Nu e vorba de faptul că nu te mai poți sătura de sunetul aplicațiilor delicioase, ci mai degrabă de faptul numărul jocurilor pe care le descoperi zilnic crește tot mai mult. Niciodată două jocuri nu vor semăna. Astfel, vorbim azi despre Extra Stars gratis de la furnizorul de top EGT, o aplicație care ne-a impresionat cu adevărat. Deși lansat în 2015, aceasta obține fani devotați în fiecare zi.

Ne referim la slotul cu cinci role, trei rânduri și care beneficiază de un procent de întoarcere a sumei către jucători de 95.78%, ceea ce nu e rău deloc. Volatilitatea este una medie, în timp ce liniile de pariere/plată sunt zece. Pentru fanii Euro Games Technology, cadrul este unul binecunoscut, iar simbolurile prezente în Extra Stars gratis îți vor fi familiare dacă ai mai jucat sloturi EGT.

Șeptari, felii de penene, banane, struguri, prune, cireșe, lămâi și bineînțeles stelele (acestea dau și numele jocului) formează un interior domestic de slot, foarte la îndemâna gamblerilor înrăiți. Poți juca pe Jocuri Cazinouri în modul Extra Stars gratis, după care să te muți la Winbet România pentru câștiguri în bani reali. Acolo găsești tot ce te interesează în legătură cu acest cazinou.

Specialele lui Extra Stars Gratis

Știm că te încântă ideea sloturilor evergreen cu fructe, mai ales că vei avea posibilitatea să te înfrupți din setările foarte avantaje ale slotului. Ne referim cu siguranță la simbolul Wild, reprezentat (cum altfel) de o stea strălucitoare. Ea poate substitui multe alte simboluri incluse în această ecuație a Extra Stars gratis.

Ca și multe alte jocuri de la EGT (precum și ca multe titluri Novomatic), și slotul de față vine cu opțiunea Gamble (mizezi pe roșu sau pe negru?). Te poți bucura de această experiență atât pe mobil, tabletă, cât și în varianta desktop. Sloturile cu fructe sunt din nou la modă.