Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).
Pentru a putea juca aveti nevoie de Adobe Flash Player.
Dacă sunt probleme de încărcare încercați VARIANTA MOBIL
Așteptați 2-5 secunde din momentul in care ati apasat "JOACĂ GRATIS" pentru încărcarea jocului (timpul poate varia in funcție de joc).

Illuminous

Jocul Illuminous gratis, oferit de Netbet ro, folosește elementele clasice, îmbinate însă cu tehnici moderne, cu o grafică incitantă și cu niște bonusuri pe măsură. Prin urmare, să intrăm puțin în atmosfera jocului celor de la Netbet ro, pentru a vedea mai exact ce ne oferă.

Rating:
5/5 - (1 vote)
Producator: QUICKSPIN

Bonus până la 7000 RON + 700 Rotiri Gratis

Pachet bonus de bun venit
700 rotiri gratuite
Bonus la primele 5 depuneri

Multe dintre jocurile slot din ziua de astăzi abundă în elemente grafice și de efecte speciale, beneficiind de ultimele tehnologii în materie. Sunt însă și jucători care preferă sistemele simple, cu elemente de bază care le trezesc amintiri și emoții specifice perioadei în care jocurile de tip slot făceau regulile la cazinouri și sălile de cartier, iar Quickspin are grijă și de nevoile acestora. Încă din start, clasicul slot Illuminous gratis îți trezește nostalgiile sălilor clasice de jocuri, rolele ușor transparente lăsând să se vadă un fundal strălucitor, cu structura din sticlă centrală părând să explodeze. Culorile sunt vibrante și dinamice, contrastând însă cu melodia ce definește coloana sonoră, ușor monotonă și pe care te-ai aștepta să o găsești mai degrabă într-un lift sau autobuz, decât la un joc slot. Asta nu trebuie să te ducă cu gândul la faptul că Illuminous gratis de la Netbet ro este unul plictisitor. Odată ce ai început să învârți rolele, acesta îți va dezvălui adevărate surprize.

Illuminous gratis – joacă-l pe platforma Netbet ro!

Din punct de vedere al structurii,Illuminous gratis este conceput ca un joc cu trei tamburi rotitori și câte trei simboluri pe fiecare. La bază, jocul oferă 20 de linii de plată, însă numărul combinațiilor câștigătoare poate fi mult mai mare, iar acestea ți se vor dezvălui pe măsură ce avansezi în joc și acumulezi puncte bonus și simboluri speciale. Prin urmare, dacă numărul liniilor de plată nu poate fi modificat, în schimb, ai posibilitatea de a schimba miza jocului, care îți poate aduce o cu totul altă categorie de premii. Prin urmare, la Illuminous gratis trebuie să iei în calcul faptul că premiile în bani depind în mare măsură nu doar de simbolurile afișate pe ecran, ci și de sumele pe care le stabilești drept miză. Nu în ultimul rând, jocul celor de la Netbet ro oferă opțiunea Autoplay, prin care pus și simplu stabilești miza, iar apoi jocul rulează singur. Asta în cazul în care dorești să faci o pauză, dar fără să întrerupi cursul jocului.