...
18

oameni joacă acum

JOACĂ GRATIS

Plenty O’Fortune

Cod Bonus: K_COROANE350

Bonus 350 Rotiri Gratuite fără Depunere

  • la verificarea contului
  • la Shining Crown
  • rulaj 40x în 7 zile

Jocuri asemănătoare cu Plenty O’Fortune

JOACA ACUM

Batman Demo 2024

Batman
JOACA ACUM

Dazzle Me Gratis 2024

dazzle-me
JOACA ACUM

Let’s get ready to Rumble Demo 2024

lets get ready to rumble joc online
JOACA ACUM

Blackjack

blackjack online game
Vezi toate jocurile
5/5

Atunci când vine vorba de căutarea norocului, parcă nimic nu este mai relevant decât jocul Plenty O’Fortune gratis, oferit în România de Pokerstars, Betano și multe alte cazinouri. Acesta are la bază povestea unui spiriduș care va striga la tine de fiecare dată când vei trece pe lângă un trifoi cu patru foi, cu curcubeie și lingouri de aur aproape pretutindeni. Din punct de vedere grafic și al caracterelor prezente, Plenty O’Fortune gratis de la Playtech seamănă izbitor de mult cu Rainbow Riches, ceea ce nu înseamnă că acesta este mai puțin atrăgător. Prin urmare, câtă vreme la ora actuală există mai multe versiuni ale jocului Starbust, spre exemplu, de ce nu am avea și o versiune asemănătoare pentru Bogățiile Curcubeului? Așadar, dacă nu ai nimic împotriva tentației de a imita alte jocuri, atunci e timpul să te pregătești pentru marile câștiguri la Plenty O’Fortune.

Încearcă norocul irlandezului cu Plenty O’Fortune gratis

Din punct de vedere al concepției, Plenty O’Fortune gratis vine echipat cu cinci role și 20 de linii de plată, însă posibilitățile de câștig sunt cu mult mai mari de atât. Jocul slot începe cu un intro promițător,  care te introduce în atmosfera jocului, inclusiv prin imaginea spiridușului cu păr roșcat și a muzicii din fluier, specific irlandeze. Fundalul jocului prezintă, de asemenea, imagini dintr-un sătuc irlandez, deasupra căruia tronează un imens curcubeu. În ceea ce privește simbolurile, valoarea cea mai mică o au cărțile de joc, după care urmează logo-ul Plenty O’Fortune gratis. De asemenea, mai sunt alte patru simboluri speciale pe care va trebui să le prinzi, incluzând aici Curcubeul, cu rol de simbol Wild, salutul de bun venit, cu rol de simbol Scatter, urmat de bonusurile Pot of Gold și Leprechaun.

Distracție în verde

Din punct de vedere al accesibilității, jocul este unul cu reguli extrem de ușoare, care poate fi jucat de oricine. De asemenea, jocul slot poate fi jucat aproape pe orice dispozitiv, la o calitate mai mult decât acceptabilă. Conceput pe 5 role, Plenty O’Fortune este plin de animație și personaje distractive, astfel încât acesta să te facă să revii la el, indiferent că îl accesezi de pe laptop sau de pe mobil. Pe de altă parte, pentru a accesa jocul îți trebuie o conexiune bună de internet, câtă vreme acesta abundă de elemente grafice dificile.